Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 194604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma II
« Reply #90 on: June 17, 2007, 01:19:28 PM »
Oooo, svetovljanka. Kako kaj na domači zemljici?  ;D

Lepo ;Dto se pozna na moji lezernosti. Upam pa, da se tudi na tehtnici NE BO, saj pridno pospravljam nase dobrote  :P
Lep sanjaski vikend! :-*

Prav je tako, da uživaš. Ti kar daj, Azra. Brez slabe vesti.  ;)

;D Ravnokar ob kavici.
Vsem hedonisticne pozdravcke  :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #91 on: June 18, 2007, 06:41:26 PM »
Pozdravljena Regina

Redko se mi kaj sanja ,pred kratkim se mi je pa sanjalo,da ,ko sem se prijela za lase mi je ostal v rokah cel šop las...od tega sem se zbudila.

Lepo nedeljo ti želim ,Darja

Darja, iz enega stavka je težko povedat kaj pametnega. Vendar glede na to, da so lasje v sanjah metafora za našo samopodobo, ki simbolično osvetljuje naš osebnostni stil in način razmišljanja, razmisli kaj je povod za spremembo.
Tudi jaz ti želim prijetno in mirno nedeljo.

Hvala Regina ,

saj vem ,da se iz enega stavka težko kaj razbere...se mi pa že par dni pojavljajo sanje o smrti tašče,pa da sem postala vdova...pa od vode...zadnjih par dni bolj intenzivno sanjam,prej pa skoraj nič ali pa si sanj ne zapomnim.

Lp,Darja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #92 on: June 19, 2007, 12:57:36 PM »
Očitno se ti dogaja Darja in bolj nemirno spiš, temu primerno si pa tudi sanje bolj zapomniš.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #93 on: June 19, 2007, 05:49:54 PM »
Jaz sem danes zopet po nekem času sanjala, in sicer sem bila v eni veliki sobi s prijatelji (njihovih obrazov nisem videla, vem pa, da so bili moji prijatelji, mogoče celo kakšni nekdanji iz osnovne šole) in potem je kar naenkrat prišel val vode (voda je bila na pogled morska) in potem za njim še en in še en, voda je počasi postajala bolj močna, mogoče za odtenek bolj umazana oz. le ni bila več tiste lepe morske barve, ampak mogoče malo zeleno-rjava (ampak nisem imela občutka, da bi bila blatna)......jaz sem se držala enega ogromnega stebra, da me ne bi val odnesel, čudno je pa to, da je bila to soba, voda je pa prišla notri iz zidu (in ne skozi okna) in bi me kvečjemu tudi lahko le nazaj v zid vrglo. Po eni strani sem uživala (ko so bili ti vali majhni, nizki, ali pa ko se me niso niti dotaknili, ko pa so postali malce bolj močni in kar visoki, sem se pa malo bala. Še pred koncem sem se zbudila, ampak ne iz groze, ampak kar tako. :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #94 on: June 19, 2007, 06:31:59 PM »
Očitno se ti dogaja Darja in bolj nemirno spiš, temu primerno si pa tudi sanje bolj zapomniš.

Mah,veliko se dogaja v moji glavi,danes ponoči se mi je sanjalo v eksploziji v neki hiši ,ki je v resničnem svetu ni na tem mestu....čudno vse to,res ??? ??? ???

Hvala Regina in lep popoldan

Darja

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #95 on: June 20, 2007, 11:38:50 AM »
Koncno sem tudi jaz dozivela sanjsko noc  ;D
Le da sanje niso bile tako prijetne, kot bi si sama zelela  :-\
Bila sem v mnozici ljudi, nato sva bile sami z bivso sosolko iz osnovne sole. Stali sva drug ob drugi, okoli naj pa je bil krog ljudi. Midve sva stali, okoli naju je bilo kar dosti prostora in potem v krogu okoli naju nepoznani ljudje. Do naju je stopil visok, mocan moski. Imel je pobrito glavo in pistolo v roki. Ustrahoval naju je in na nek nacin sva vedeli, da sva ugrabljeni.
Potem sem se znasla v prostoru. Zanimivo, da prostor ni bil zaprt (torej brez vrat ipd), a jaz sem vedela, da pobegnit ne morem, da me nadzorujejo. Tukaj sem bila sama. Preko telefona sem klicala ljudi, naj me resijo, a me nihce ni. Na koncu sem klicala policijo, a je njihov odgovor bil nejasen, ko sem rekla, da me nekdo drzi priprto in, da ne morem pobegniti.
Veckrat sem videla tega moskega, kako me ustrahuje z revolverjem.  :-\
Res je bil neprijeten obcutek. Pocutila sem se nemocno in bilo me je strah.
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #96 on: June 21, 2007, 11:53:40 AM »
Danes so moje sanje bile spet grozne  :-[
sicer se dobro ne spomnim, a slo je ponovno za gruco ljudi. Merili naj bi telesno temperaturo zivali. Te zivali niso bile ne macke, ne psi - nekaj vmes (majhne). Termometer za merjenje vrocine so jim tiscali v zadnjicno odprtino!  :o Jaz tega nisem hotela gledati, ker me je bilo strah in zivali so se mi smilile. V sanjah sem stala pred ljudmi, ki so to delali, nekateri pa so celo naglas govorili kaj delajo z njimi. V sanjah sem se spet pocutila GORZNO.
Upam, da napoved ni tako grozna kot sanje same.
Lep, soncen dan!
 :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #97 on: June 21, 2007, 10:47:46 PM »
Jaz sem danes zopet po nekem času sanjala, in sicer sem bila v eni veliki sobi s prijatelji (njihovih obrazov nisem videla, vem pa, da so bili moji prijatelji, mogoče celo kakšni nekdanji iz osnovne šole) in potem je kar naenkrat prišel val vode (voda je bila na pogled morska) in potem za njim še en in še en, voda je počasi postajala bolj močna, mogoče za odtenek bolj umazana oz. le ni bila več tiste lepe morske barve, ampak mogoče malo zeleno-rjava (ampak nisem imela občutka, da bi bila blatna)......jaz sem se držala enega ogromnega stebra, da me ne bi val odnesel, čudno je pa to, da je bila to soba, voda je pa prišla notri iz zidu (in ne skozi okna) in bi me kvečjemu tudi lahko le nazaj v zid vrglo. Po eni strani sem uživala (ko so bili ti vali majhni, nizki, ali pa ko se me niso niti dotaknili, ko pa so postali malce bolj močni in kar visoki, sem se pa malo bala. Še pred koncem sem se zbudila, ampak ne iz groze, ampak kar tako. :D

Ker gre za vodo, ki simbolizira čustva, verjetno z razlago ne boš imela težav. ;)

Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #98 on: June 21, 2007, 10:51:42 PM »

Mah,veliko se dogaja v moji glavi,danes ponoči se mi je sanjalo v eksploziji v neki hiši ,ki je v resničnem svetu ni na tem mestu....čudno vse to,res ??? ??? ???

Darja[/color]

Si lahko to dogajanje v glavi pojasniš? Eksplodiraj, Darja in se ne zadržuj, pa naj gre za jezo ali ljubezen. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #99 on: June 21, 2007, 11:05:07 PM »
V sanjah sem se spet pocutila GORZNO.
Upam, da napoved ni tako grozna kot sanje same.

Če v resnici nimaš kakšnih velikih težav, so verjetno te tvoje grozne noči povezane s prihodom domov. S psihološkega vidika je namreč v njih kar nekaj tipičnih znamenj, ki asociirajo na stisko iz otroštva, ta pa bi lahko bila povezana z odnosom s starši. Kot takšne so lahko zelo zavajajoče, zato ne bi natolcevala. Premisli, če si zaradi česa vznemirjena ali celo v stiski, pa bova potem še kakšno rekli na privat.
www.sepet-sanj.com

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #100 on: June 22, 2007, 06:44:26 AM »

Ker gre za vodo, ki simbolizira čustva, verjetno z razlago ne boš imela težav. ;)

OK, po več ali manj neprespani noči bom ugibala: domnevam, da se nočem prepustiti čustvom, četudi so le-ta dobra/pozitivna in bi se jim mogoče morala? Če ja, se mi to sliši kot, da bi do nekoga čutila nekaj več, a si tega ne upam oz. nočem priznati - hmmm, zaenkrat še ni nobenega takega v mojem življenju.  :-\
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Princes

• Mojster
« Reply #101 on: June 22, 2007, 10:50:39 AM »
Draga Regina, dober dan želim. Nocoj sem imela zelo zanimive sanje in zanimivo, da sem se zjutraj zbudila izredno dobre volje. Naj opišem:

Med drugimi sanjskimi slikami, ki pa niso pustile takega pečata, sem bila z nekim mladeničem - nepoznanim, zelo zvedavim in radoživim na vrhu grička in mu pokazala pojav, ki se pojavi samo dvakrat letno ponoči in sicer v daljavi se vidi širok pas morja, obsijan z luno (v resničnem življenju se to tudi res zgodi, ob prehodu v poletje in zimo, in živim tudi na predelu Slovenije, kjer lahko vsakodnevno občudujem morje v daljavi, pa čeprav samo pasek). Ta pas je bil škrlatno rdeče barve in iznenada sta iz morja skočila dva lepa delfina. Čeprav sva bila zelo zelo daleč od morja, sva s prostim očesom videla ta veličastni skok, ki se je še dvakrat ponovil. In zanimivo je, da se je ob vsakem skoku delfinov iz vode za njimi pojavil plamen, kot pri rahli eksploziji, vendar je to bilo veličastno. V sanjah sem občutila neverjetno radost.

Regina prosim za tvojo razlago.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #102 on: June 22, 2007, 03:55:20 PM »
Regina poslala sem ti zs.
Danes sem sanjala, da se vozim s kolesom, na svoji levi je bila televizija, ki je nisem videla, sem pa slisala svoj glas iz tv.
Ah  ::)

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #103 on: June 22, 2007, 10:55:15 PM »

Darja[/color]

Si lahko to dogajanje v glavi pojasniš? Eksplodiraj, Darja in se ne zadržuj, pa naj gre za jezo ali ljubezen. ;)

Hvala Regina....v moji notranjosti se nekja dogaja,sem na eni takšni prelomnici,ki bo treba nardit korak..poti nazaj več  ni,je ne more bit.Gre pa definitivno za ljubezen in ne za jezo.

Lep vikend ti želim,Darja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #104 on: June 22, 2007, 11:31:08 PM »
Če gre za ljubezen, pa res ni več kaj čakat. Sicer se bo pa itak samo po sebi  zgodilo in to zelo hitro.
Srečno, Darja. :)
« Last Edit: June 22, 2007, 11:39:04 PM by Regina »
www.sepet-sanj.com