Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 194467 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma II
« Reply #300 on: September 25, 2007, 11:39:59 AM »
Pozdravljeni, foreveryoung in r1ta!
Verjetno sta obe spregledali že v naslovu, da odgovarjamo samo na sanje rednih članov, možnost za debato pa ima seveda vsak in v tem primeru dobrodošli. Žal mi je, ko kdo... kdaj... in kje... "izpade", ampak sodelujem kar na nekaj portalih, moj čas pa je vendarle omejen.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline r1ta

• Novinec
  • *
  • Nikoli ne reci nikoli
« Reply #301 on: September 25, 2007, 11:54:36 AM »
Hmmm... in kaj to pravzaprav pomeni "redni člani"? Kakšno posebno članstvo? Plačilo razlag, ali kaj tretjega? Nisem nikjer zasledila, razlage tega, ali pa nisem znala gledat, kje to piše.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #302 on: September 25, 2007, 02:36:51 PM »
Kot prvo

r1ta dobrodosla na forumu! :)

ce imas kaksno sanjsko knjigo pri roki, si preberi pomen kaksnega simbola, ki se pojavlja v sanjah. Lahko pa se posluzis tudi razlag simbolov na Reginini spletni strani (link vidis v njenem podpisu). Poskusi se spomniti kako si se pocutila, ko si se zbudila, s cim si bila obremenjena, ko si to sanjala...

Nekateri novi clani se prijavijo samo zato, ker bi radi nekaj zvedeli in ko enkrat dobijo odgovor, izginejo. Oseba, ki pa se je potrudila in si vzela cas za odgovor ter pricakuje kaksno povratno informacijo, pa ostane praznih rok. Kar pa ni fer, do tistega, ki si je vzel cas.
 >:(

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #303 on: September 25, 2007, 08:40:32 PM »
Hmmm... in kaj to pravzaprav pomeni "redni člani"? Kakšno posebno članstvo? Plačilo razlag, ali kaj tretjega? Nisem nikjer zasledila, razlage tega, ali pa nisem znala gledat, kje to piše.

Redni član pomeni, da na forumu sodeluješ. Če si se kaj pogledala naokoli, je tukaj kar nekaj področij, kjer se da debatirat, prispevat kakšno svojo izkušnjo ali znanje. Vse ostalo je pa že apemaya povedala.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #304 on: September 25, 2007, 09:04:40 PM »
ojla!

moji delfinčki pa so me letos v budnem stanju čist na cedilu pustili  :'( cel teden se že matram in jih iščem po morju, pa nič...vse mišice me že bolijo od čolna, ko nas premetava (včasih se morje prav grdo dvigne  >:()...
drugače pa sanjam ponoči čudne sanje, niti se jih prav ne spominjam....kr neki  :o ::) no ja, sem  pa vsaj nagrajena, da sem lahko sploh na morju, z nepozabnimi trenutki, kot je doživetje prečudovitega sončnega zahoda sredi morja, okoli in okoli nič, samo voda, niti kopnega se ni videlo. samo morje, sonce in mi....

slan pozdravček

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #305 on: September 26, 2007, 08:39:40 AM »
moji delfinčki pa so me letos v budnem stanju čist na cedilu pustili 

Pa saj jih poznaš, Amfitrita. Včasih tudi oni rabijo malo miru.
Uživaj vsaj v tistem, kar ti je dano. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline bilka

• Mojster
« Reply #306 on: September 26, 2007, 02:17:27 PM »
Razumem kaj hoces povedat, ampak v bistvu ne razumem popolnoma. A razumes? ;D

Ne razumem. ;D

tudi jaz ne razumem :D

če prav razumem, ti želi regina povedati, da si ti videla v sanjah le stanje pred poroko in potem - po poroki. in da ti dejansko nisi videla poroke same, da pa zaradi prstana in vpeljave asociacij sama misliš, da si sanjala poroko. kolko razumem, torej poroka ni bila predmet tvojih sanj oziroma se ne smeš osredotočati na samo poroko.

saj ne vem...naj regina pove, če sem prav razumela.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #307 on: September 26, 2007, 04:32:35 PM »
Seveda je tako, bilka. Tudi apemaya je tako razumela, čeprav je na koncu dodala, da ne razume popolnoma in se je temu primerno potem tudi zapletla. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline r1ta

• Novinec
  • *
  • Nikoli ne reci nikoli
« Reply #308 on: September 27, 2007, 09:06:13 AM »
<a href="http://" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://</a> ;D
Aha, OK, nisem vedla, da tukaj zadeve tako potekajo. Ponekod je to drugače. Ni važno, bom mogoče kdaj drugič spet poskusla, če me bodo spet kakšne sanje težile. Tele bom pač morala prežvečit, ker nisem nikjer našla razlago, ki bi me zadovoljila.
Sicer pa vas moram pohvalit, kar zanimivi ste.
Toliko za sedaj, pa LP
Ah seveda! Pa hvala za pozdrave dobrodošlice.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #309 on: September 27, 2007, 09:30:21 AM »
Ehhh, pa ja zdaj ne boš kar šla in prišla samo nazaj po sanje?   ;D
www.sepet-sanj.com

Offline r1ta

• Novinec
  • *
  • Nikoli ne reci nikoli
« Reply #310 on: September 27, 2007, 10:15:43 AM »
 ;D Ah kje pa. tak na hitro pa ne odneham.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #311 on: September 27, 2007, 11:32:36 AM »
Razumem kaj hoces povedat, ampak v bistvu ne razumem popolnoma. A razumes? ;D

Ne razumem. ;D

tudi jaz ne razumem :D

če prav razumem, ti želi regina povedati, da si ti videla v sanjah le stanje pred poroko in potem - po poroki. in da ti dejansko nisi videla poroke same, da pa zaradi prstana in vpeljave asociacij sama misliš, da si sanjala poroko. kolko razumem, torej poroka ni bila predmet tvojih sanj oziroma se ne smeš osredotočati na samo poroko.

saj ne vem...naj regina pove, če sem prav razumela.

Bilka, hvala za tole razlago in se popolnoma strinjam z napisanim.  ;)

Si lepo povedala, kar jaz nisem znala izraziti. Ta del sem razumela, vendar nisem popolnoma razumela, kako naj si vse skupaj razlagam. :)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #312 on: September 27, 2007, 11:43:44 AM »
;D Ah kje pa. tak na hitro pa ne odneham.

To je lepo slisat. :)

Jaz nimam pojma o razlagi sanj, bi pa zelo rada razumela, kaj mi govorijo.
Tako sem se iz debat z Regino naucila najprej razmisliti, ali morda sanje predstavljajo in govorijo o dogodkih prejsnjega dne. Potem ce si malo preberes debate, bos videla, da se nekateri simboli ponavljajo (tudi na Reginini strani imas opisane sanje in razlage najpogostejsih simbolov- mene je enkrat najbolj mucilo to, da v sanjah nisem mogla opraviti potrebe ;D- sedaj vem kaj naj bi to pomenilo). No, tako priblizno se jaz ucim :)

Lep pozdrav
apemaya

Offline r1ta

• Novinec
  • *
  • Nikoli ne reci nikoli
« Reply #313 on: September 27, 2007, 12:53:37 PM »
Hvala apemaya.
Jaz pravzaprav do pred kratkim skoraj da nisem posvečela kaj dosti pozornosti na sanje. Zadnje čase (nekaj mesecev) pa tako intenzivno sanjam, da me je to začelo zanimati. Poskušam si na razne načine nekako razložiti, ampak me nobena razlaga nekako ne zadovolji. Hči ima tudi Staro sanjsko knjigo, ampak tam nisem našla kaj dosti uporabnega.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #314 on: September 27, 2007, 04:22:43 PM »
Punce, ni kaj, prav lepo ste se zmenile in ker r1ta ni kar takoj vrgla puške v koruzo, predlagam, da jo malo spodbudite k samoanalizi ji pomagate razvozlat sanje. Kaj pravite? Saj bom pomagala.  ;D
« Last Edit: September 29, 2007, 10:49:55 AM by Regina »
www.sepet-sanj.com