Author Topic: Vsi govorijo o simbolih  (Read 212992 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Vsi govorijo o simbolih
« Reply #75 on: February 13, 2007, 08:34:14 PM »
Mhmmm, predvsem začutila. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #76 on: February 14, 2007, 10:31:27 AM »
hmmm, sem o marsicem razmisljala. Vendar me ta razmisljanja niso pripeljala do nikakrsnih presenetljivih zakljuckov oz obcutenj.
Edino kar bi lahko bilo, da sem malo jezna nase, ker nic ne delam/naredim zase.

Se kaksen namig mogoce? :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #77 on: February 14, 2007, 12:05:55 PM »
No ja ..., nekje globoko v sebi bi se naj kar dobro počutila, ti pa praviš, da nič ne narediš zase in moja teorija pade.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #78 on: February 14, 2007, 12:57:21 PM »
Saj, mogoce po eni strani imas prav. :)

Ne bom rekla, da mi v moji kozi ni vsec, da nisem nic dozivela ali videla. Dostikrat sem ponosna nase. Vem pa tudi, da bi lahko naredila veliko vec, dozivela in videla vec. In vem tudi, da sem v mnogih pogledih prestroga do sebe, v drugih pa popustljiva. Npr. ker mi se ni uspelo izboljsti situacije v kateri sem se znasla in mi ni vsec (npr. faks :)), je posledica, da si nic ne privoscim. :(
Ceprav vem, da zmorem, ce hocem ;)

Morda pa sem zadovoljna in se dobro pocutim, ampak si nocem priznat ;)

rada si zakompliciram zivljenje ;D

A ce ti povem, da sem rak po horoskopu in imam luno v skorpijonu, ti kaj pomagam? ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #79 on: February 14, 2007, 01:01:32 PM »
A ce ti povem, da sem rak po horoskopu in imam luno v skorpijonu, ti kaj pomagam? ;D

Meni ne, sebi pa lahko.  ;) ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #80 on: February 14, 2007, 01:21:03 PM »
v glavnem to so lupinarji ;D, ki imajo zunaj trdo lupino, notri so pa pravi angelcki ;D

sem malo zasla 8).
Moje sanje: a to da se nekje globoko v sebi dobro pocutim, nakazuje ta prenovljena sosolkina hisa (no predvsem nova okna)?
Sicer pa ce se je ta sprememba zgodila pred kratkim, jaz mislim, da je to, da se bolj poglabljam vase (morda prek sanj- pa si nicesar ne domisljam). Sedaj ko se bolj zavedam sanj (ceprav jih se ne razumem), vem da sem zacela gledat na stvari z drugacnega zornega kota. Vse ima nek smisel, tudi to, da ti sedaj pisem.

Uf, kaj sem zafilozofirala ;D

Tale najina debata me sili, da razmisljam o vsem mogocem. Fajn!!

Kaj pa bi lahko "spregledala"?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #81 on: February 14, 2007, 04:42:42 PM »

Tale najina debata me sili, da razmisljam o vsem mogocem. Fajn!!

Me veseli. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #82 on: February 14, 2007, 07:09:11 PM »
Kaj pa bi lahko "spregledala"?

vendar so to moja razmisljanja, ki pa ni receno, da so objektivna. Sanje pa govorijo direktno iz podzavesti.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #83 on: February 14, 2007, 08:39:08 PM »
Nič natančno določenega, lahko je to čas, priložnost, situacija, občutek, čustva...  okno samo po sebi tega ne pove, zato pa vrtam vate. Če gre za nadaljevanje sanj, kakor sama sklepaš, si preskok že doživela, okno v sanjah pa je pravzaprav tista simbolična odprtina, skozi katero zavest osvetljuje podzavest in ti na ta način dopušča pogled na tisto, kar bi morala videt. Oziroma bolj pravilno bi bilo začutit, ker sva govorili tudi o levi strani, torej o intuitivni plati.
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #84 on: February 17, 2007, 06:41:37 PM »
Zivijo!

tale viroza me je spravila v posteljo in me cisto izmucila.  :-\

Kaj pa ce te sanje ne bi bile nadaljevanje? V cem bi pa potem bila razlika?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #85 on: February 17, 2007, 06:53:54 PM »
Tudi sama mislim, da gre za nadaljevanje. Ampak v čem bi bila razlika, je težko je reči.
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #86 on: February 18, 2007, 01:01:33 PM »
sedaj ko sem imela cas razmisljat, sem se spomnila se enega delcka sanj, v katerih sem obiskala sosolko.
No, oce mi je zaprl vrata pred nosom, ampak je sosolka vseeno prisla ven in sva se pogovarjali. Nakar pride po cesti ena zenska, ki naj bi bila njena mama. Imela je kot dezni plasc in kar je bilo opazno, zelo mocno rdeco sminko. Sem jo kar malo gledala, saj je tudi vzbujala pozornost, ker je hodila kot bi bila napol pijana oz. da bi se v hoji afnala.

Je to lahko kaj pomembnega oz. pomaga pri razlagi?

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #87 on: February 18, 2007, 09:42:36 PM »
zdravo!

končno sem našla eno fantastično spletno stran o sanjah in forum, kjer se lahko pogovarjam o njih.... hvala regina, za ta forum!

prosila bi za nasvet, kako naj si razlagam sanje, ki se mi ponavljajo... skozi leta in leta sanjam o delfinih, o vodi, o morju. sanje so zelo žive, delfini so na začetku bili popačenih oblik, zdaj so takšni, kot so v resnici, velikokrat se jih lahko celo dotaknem....voda, o kateri sanjam je večinoma globoka, čista, velikokrat sem pod gladino in normalno diham...
vem, da so delfini simbol intuicije, prav tako vem, da voda predstavlja čustva in duhovno življenje.... ampak ker tudi v budnem življenju čutim izredno povezanost z delfini in morjem, se mi poraja vprašanje ali lahko vplivam na sanje in s tem "povzročim" le-te?

in morda še eno vprašanje....pred nekaj meseci sem spoznala starejšega moškega, ki me je totalno prevzel zelo mi je všeč (lahko bi rekla, da je moja simpatija  ;) ) in kljub temu, da ga že nekaj časa nisem videla, se mi dogajajo "čudne" stvari. od takrat, ko sem ga nazadnje videla, sem 3x sanjala o njem... za prvič in drugič sem skoraj prepričana, da sem te sanje sanjala že v preteklosti, ko njega še nisem poznala, zagotovo več let nazaj... takrat je pač to bil neki neznani moški (ampak sanje so zagotovo bile zelo žive), tokrat pa vem za koga je šlo....in ko sem drugič sanjala o njem, se je resnično naslednji dan pojavil v moji bližini (čeprav se nisva srečala, ampak sem kasneje izvedela, da se je nahajal v moji bližini)

lep večer želim vsem skupaj  :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #88 on: February 18, 2007, 10:22:26 PM »
Amfirita.  Iz znanih razlogov bi te prosil, če počakaš s postanjem vsaj še  24 ur.

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,179.0.html

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Vision

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #89 on: February 20, 2007, 09:16:31 AM »
Delfini so utelešenje visoke kozmične inteligence in njihova zavest krepko presega človeško. Verjetno tvoja povezanost z delfini izvira iz tvojih preteklih bivanj na drugih planetih in ozvezdjih iz kjer izviraja zavest, ki se uteleša v delfinih.
V tvojem primeru sem skoraj prepričan, da tvoje sanje niso samo sanje ampak astralna projekcija, kjer se s pomočjo delfinov ozaveščaš in prebujaš pozabljeno znanje.

Zavestnih - lucidnih  sanj se je mogočer priučiti, pobrskaj po netu.