Author Topic: Vsi govorijo o simbolih  (Read 213011 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Vsi govorijo o simbolih
« Reply #90 on: February 20, 2007, 10:59:15 AM »
Sanjsko si to razložil, Vision. Lepo  :)

Amfirita, sicer pa ti je verjetno nekje v globini svoje duše povsem jasno, zakaj ves svoj prosti čas izkoristiš za prostovoljno delo in življenje z delfini, le ubesediti tega ne moreš na zavestni ravni. To je enostavno tvoj pravi "jaz" in tako kot je že Vision rekel, z njimi se ne ozaveščaš in prebujaš pozabljeno znanje samo v sanjah, ampak tudi v resnici. Ker so tako blizu tvoji naravi, z njihovo pomočjo najlažje razumeš sporočila podzavesti, ki te vodi skozi faze preporoda.
Ker svoji intuiciji znaš dobro prisluhnit, uporabi to lastnost sebi v prid. Sploh ko se ti dogajajo sanje, kot so tiste druge.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #91 on: February 20, 2007, 03:07:25 PM »
super, da imamo druzbo!!

Vision, se tudi ti prav ukvarjas s sanjami?

:) apemaya

Offline Vision

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #92 on: February 20, 2007, 07:12:21 PM »
ja, na nek način tudi s sanjami.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #93 on: February 20, 2007, 09:06:58 PM »
ful hvala za takšno razlago obema; regini in visionu!
vem, da moram poslušati svojo intuicijo, čeprav priznam, da jo včasih hrup od zunaj krepko preglasi. ampak tukaj sem za to, da se nekaj naučim, oz. izkusim.
prepričana sem, da mi bodo pogovori na tem forumu pomagali na tej moji poti...

lep večer vsem

amfitrita

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #94 on: February 20, 2007, 09:45:10 PM »
Tudi hrup ima svoj namen, Amfitrita. ;)

No, pa poročaj kaj počnejo tvoji delfinčki, sploh ko boste spet kakšnega malega prišteli. :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #95 on: February 21, 2007, 05:46:01 PM »
no, glede na to, da sem zadnje čase zaradi nove službe malce odmaknjena od delovanja društva in da društvo sicer zelo aktvino deluje na projektih in morda trenutno malce manj na terenu, lahko povem le to, da smo v lanskem letu na opažanjih spoznali kar nekaj mladičkov, število opažanj pa je preseglo naša pričakovanja, saj smo jih videvali skoraj vsak dan   8)
pa še ena fotka, malo za lušte, ki mi je uspela lani na enem izmed poletnih terenskih izhodov na morje

« Last Edit: February 21, 2007, 05:52:39 PM by Amfitrita »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #96 on: February 21, 2007, 06:18:37 PM »
Krasen posnetek, Amfitrita. Kar se lušt tiče, pa tako veš, da so moja ostala lani nepotešena. Ampak ne gre obupat, morda bo drugič več sreče. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #97 on: February 21, 2007, 08:59:37 PM »
Ojla Reginaaaa,

a sva zakljucili najino debato? Vem, da sem ze tecna, ampak pred molkom sem opisala se en delcek, ki sem se ga potem spomnila. Morda nama lahko pomaga razvozlat, kaj naj bi obcutila? :)

Hvala

PS: Danes zjutraj sem imela zelo cudno prebujanje- sanjala sem, da sem bila na obvoznici in se zaletela v audi pred mano. Tik pred trkom sem se zbudila, ko sem mocno trznila. To pa je budilka, a ne!  :o Upam, samo da se ne bo kaj uresnicilo, ker sem to sanjala ze drugic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #98 on: February 21, 2007, 11:12:37 PM »
Ups, tole sem pa spregledala, apemaya.
Mogoče s tem dodatkom ne gre zanemariti le poudarka ženskega principa, to pa je v bistvu del tistih ženskih lastnosti, ki se mora uresničiti, da bi bilo doseženo popolno ravnotežje.

Če ti sanje s trkom delujejo kot svarilo, potem ga upoštevaj. Včasih je dovolj že manjša raztresenost, da poči.
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #99 on: February 22, 2007, 09:54:13 AM »
Krasen posnetek, Amfitrita. Kar se lušt tiče, pa tako veš, da so moja ostala lani nepotešena. Ampak ne gre obupat, morda bo drugič več sreče. ;)
hvala, hvala  :)
saj jih boš videla... mislim pa, da je vseeno vse odvisno od njih, veš. oni izberejo čas in prostor, kdaj te bodo želeli videti. tudi jaz sem si jih dolgo želela videti.. in preveč sem se obremenjevala s tem. potem pa, pred leti leti, ko sem bila na potapljaškem izletu z barko. na povratku domov sem brala knjigo Iluzije, ravno pri odstavku: " nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil moč, da jo uresničiš. vendar moraš vseeno nekaj narediti za to." potem sem se naslonila nazaj in se predala tem besedam. nato sem zaslišala krik mojih kolegov: "delfini, delfini!" takrat sem se prvič srečala z njimi. spomnim se globokega in prijaznega pogleda delfinke (zraven je imela mladička), ki je segal globoko v mojo dušo in srce... še zdaj ga hranim v mojem srcu...nikoli ga ne bom pozabila
enako je bilo pri mojih sanjskih srečanjih z delfini. tudi tukaj so oni narekovali moja srečanja....sprva sem o njih sanjala tako, da sem vedela, da so oni, ampak bili so popačenih oblik, nikoli se jih nisem uspela dotakniti....zadnje čase pa v sanjah velikokrat plavam z njimi, se jih dotikam.... in skoraj vedno so pravilnih, čistih in jasnih oblik....

in regina, vem da jih boš srečala  :) navsezadnje saj so te že poklicali - preko našega društva :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #100 on: February 22, 2007, 10:42:05 AM »
in regina, vem da jih boš srečala  :) navsezadnje saj so te že poklicali - preko našega društva :)[/color]

Zelo lepo si to povedala in se v vsakem pogledu strinjam s teboj. Ker ne verjamem v slučajnosti, sem tudi prepričana, da se je izteklo tako kot se je, z določenim namenom. Verjamem pa tudi, da to ni bila edina in zadnja priložnost. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #101 on: February 23, 2007, 07:09:45 PM »
Ups, tole sem pa spregledala, apemaya.
Mogoče s tem dodatkom ne gre zanemariti le poudarka ženskega principa, to pa je v bistvu del tistih ženskih lastnosti, ki se mora uresničiti, da bi bilo doseženo popolno ravnotežje.

Če ti sanje s trkom delujejo kot svarilo, potem ga upoštevaj. Včasih je dovolj že manjša raztresenost, da poči.

a take sanje vedno govorijo o necem, kar se je ze zgodilo? ali lahko nakazujejo na neko podzavestno spremembo, ki se ni prisla do zavesti?

Ker ceprav ne morem ravno raci, ali sem kaj pred kratkim zacutila, dozivela.... cutim pa, da se dogajajo neke spremembe v meni, za nekatere stvari mi je vseeno, druge pa mi ne dajo miru. In spet druge so me cisto zmedle.

::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #102 on: February 23, 2007, 07:48:15 PM »

a take sanje vedno govorijo o necem, kar se je ze zgodilo? ali lahko nakazujejo na neko podzavestno spremembo, ki se ni prisla do zavesti?

Ufff, ni da ni, o čemer sanje ne bi spregovorile ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #103 on: February 23, 2007, 08:53:56 PM »
Regina, :D

ja vem, da lahko opisujejo karkoli. Kako pa ti gledas na preroske sanje? Mami je namrec imela par preroskih sanj v zvezi s smrtjo. in si lahko predstavljas, da jo je potem smrt prestrasila.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #104 on: February 23, 2007, 10:00:57 PM »
Zase lahko rečem, da sem imela samo enkrat v življenju takšne sanje, ki so bile dobesedno preroške, svoje mnenje pa sem si ustvarila tudi po mnogih drugih primerih. Sicer pa prihodnosti v sanjah ne zaznamuje samo napoved smrti, z njo so povezana še mnoga druga videnja in dejstvo je, da vanje verjamem. Znastveniki jih seveda zanikajo, sama pa poznam zgodbe mnogih ljudi in človeka, ki se je s takšnimi sanjami vsaj enkrat v življenju srečal, nihče ne bi mogel prepričat, da ne obstajajo. Sicer pa, da se ne ponavljam ... če te zanima, preberi eno od analiz, v kateri sem odgovarjala prav na takšno vprašanje. ;)
http://www.sepet-sanj.com/splosno/12oktober2005.htm
www.sepet-sanj.com