Zivijo!
No, ce sem prej jambrala, da imam malo dela, ga imam sedaj skoraj prevec

No, hvala Bogu, imam vsaj kaj za delat.

Regina, spet potrebujem tvoje namige in usmeritve:)
Danes sem sanjala, da sem se peljala iz sluzbe in sem stala na semaforju. Bila se v avtu podobnem Kangooju (tak malo visji) in sem cakala na pasu za levo. Bil pa je se pas za desno in sredinski pas, ki gre desno,levo ali naravnost. Torej so bil trije pasovi, jaz sem cakala na levem, ceprav grem v resnici na desnega, ko grem domov. Na sredinskem pasu je bil tako diagonalno naprej od mene en velik bel tovornjak, ob meni pa nek bel kombi. Moski iz kombija me je gledal, jaz pa njega nazaj ala "kaj hoces? Kaj buljis?". Moski pa odpre drsna vrata kombija in hoce prijet kljuko mojih vrat, da jih bo odprl. Jaz pa njemu: "Da si ne bi drznil!" in pritisnem na gas in grem malo naprej pred avtomobile na sredinskem pasu in zavijem v kriziscu na desno. V tem razmisljam, morda pa mi ni hotel nic slabega. Ko sem gledala v vzvratno ogledalo, da bi videla ali mi sledi, mi je pogled zastiral bel tovornjak. In jaz sem sla lepo mirno naprej.
Upam, da sem jasno napisala, vse kar se spomnim.
Torej spet imam levo stran, za katero sva zadnjic ugotavljali, da je intuitivna stran. Velja tudi v tem primeru?
Potem imam spet belo barvo-tovornjak in kombi- barva nedolznosti?
Avto sem brala, da pomeni nadzor, samozavest- to v primeru, da ga jaz vozim. Velikost avta je tudi bila vecja od npr. ficota, ampak malo manjsa od kombija in precej od tovornjaka. To sigurno nekaj pomeni. Pa se tovornjak mi je zastiral pogledPri voznji sem bila zelo spretna, saj sem hop skocila pred ostale avtomobile. Bi lahko to pomenilo, da imam nadzor nad sedanjo situacijo? Moram povedat, da sedaj ko imam vec dela, se pocutim bolje, zadovoljna sama s sabo, imam res dober obcutek- lahko bi rekla, da imam res nadzor nad dogajanjem, pa se okoli mene se toliko dogaja

Ta moski me malo bega - ali pomeni, da ne spustim nikogar blizu? da se prevec branim, saj nisem vedela ali mi res hoce skodovati? Po drugi strani pa bi lahko bil nekdo/nekaj kar mi hoce pomagati, jaz pa sem nezaupljiva.
In to, da sem kar naenkrat postartala in spremenila smer, potem pa gledala v vzvratno ogledalo, ali lahko pomeni, da sem dala nov zagon necemu?
A sem kaj zadela? Posamezne dele priblizno razumem, kaksnega komentarja bi bila vesela, celota pa mi ni najbolj jasna.
Hvala!