Regina, se spomnis tistih mojih sanj, ko sem sanjala korenje in cebulo in sem predvidevala, da je to moj zasluzek. Ti si napisala, da je problem vecplasten in te je zanimalo, kaj bo.
Zaenkrat je tako, da so mi placali, ampak ko sem dobila denar, sem se zacela sekirati, ker je denarja premalo za izdatke, ki jih bom imela po svoji krivdi in predvsem lenobi. Pa se to, da to honorarno delo, pac ni neko stalno delo in da so zasluzki enkrat visoki, drugic nizki. In glede na to, da mi ne placujejo prevoznih stroskov, se zavedam tudi, da je moj realni zasluzek precej nizji. Ampak kaj morem, ce mi je vsec to delo ???
Morda so moje sanje takrat premlevale ravno to, mene je pa zadelo sele sedaj, po pogovorih, ki sem jih imela z eno sodelavko.
Danes sem pa sanjala naso Teo iz foruma astrologija.

Sanjala sem jo, ker sem sla v knjiznico in sem si izposodila knjigo, ki si jo priporocala: Pomen nakljucij v vsakdanjem zivljenju in eno, ki se imenuje Astroloska eciklopedija (ali nekaj takega). No, in Tea mi je zacela gledati v natalno karto kar sama in ko mi je nekaj povedala je rekla: kaj bi ti sele lahko povedala, ce bi ti obrnila karte