Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 264991 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #375 on: March 01, 2007, 04:16:39 PM »
Res je, spremembe so vsakodnevne, osamosvajanje v tem smislu pa pomeni zate in za tvoje domače veliko prelomnico. Če te je tega strah, potem te ta čustva lahko samo zavirajo, ne pa spodbujajo, kar si verjetno ni ti sama, niti tvoji najbližji ne želijo.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #376 on: March 01, 2007, 06:10:01 PM »
Zdravo Regina!
Moje danasnje sanje so bile resda zanimive  :o vsako jutro si sanje v mislih obnovim, tako da jih ne pozabim do vecera, ko jih zapisem.
Najprej sem sanjala morje. Samo videla sem ga. Bilo je mirno. Na morju so plavale jadrnice z belimi jadri. Bilo je zelo svetlo, kakor da bi bil soncen, poletni dan.
Nato sem kar naenkrat bila drugje. Temno ozracje. S fantom sva bila v starem, kamnitem gradu. Okoli mene so bile temne barve; temno zelena, siva. Grad naj bi bil od fantovega prijatelja (ki ga jaz v resnici ne maram kaj prevec). v notranjosti gradu je bilo vse odprto - brez sten. Na levi strani (hodila sva po potki, ki je bila na sredi), je bil velik vodnjak in zavito stopnisce. V bistvu v gradu ni bilo sob, temvec sama narava - velika drevesa, jezero na moji desni ...
Nato je prisel ta njegov prijatelj. Tudi v sanjah mi je sel na zivce. Zanimivo je bilo, da si je bil podoben le v obraz, pa se tu ne popolnoma, saj je imel majave svetlo rumene zobe (neprekinjeno jih je imel odprta, tako da sem jih vedno videla), bil je visok kot obicajno, le da je bil v sanjah zelo suh. Obleke so kar padale iz njega. In kadil je. V resnici ne kadi. Dim je kar puhtel iz njegovih ust. Strasten kadilec je deloval. Tudi v sanjah si nisva bila najbolj simpaticna. Sama sem stala malo naprej in je prisel mimo mene, ter mi v rimah govoril (ne spomnim se kaj). Vem, da sem hotela cimprej iti, a fant je moral z njim podpisati kot nekaksno pogodbo in me je prepriceval naj potrpim in pocakam. Takrat sva bila ob jezeru, Tudi jezero je bilo temno zelene barve. Neprijetno mi je bilo in komaj sem cakala, da bova odsla.
Nato je bilo sanj konec.
Mi zelijo sanje kaj sporociti?
Hvala, lepo pozdravljena!
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #377 on: March 01, 2007, 10:22:18 PM »
Azra, zakaj ti je gre fantov prijatelj v resnici na živce?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #378 on: March 02, 2007, 10:54:51 AM »

Ker si je izmisljeval stvari in s tem nardil prepire  >:(
Enostavno ga ne prebavljam. Vbistvu sem gojila antipatijo do njega ze pred tem.

Danes sem sanjala, da sem v avtomobilu. Na zadnjem sedezu - leva stran, poleg mene - na desni strani pa moski. Nisem ga videla. Avto je stal pred naso hiso. Na sprednjem sedezu, pred moskim je sedela moja mama, ki se je kasneje vstala in sla iz avta, midva sva se vedno sedela. Za voznikovim sedezem ni bilo nikogar. N e vem v cem je bil namen tega sedenja, tudi avto se ni premikal. Nato sva z moskim odsla. Njegovega obraza nisem videla. Bil je visok in je imel crne dolge hlace.
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #379 on: March 02, 2007, 11:50:33 AM »
vcerajsnje sanje:
najprej se mi je sanjalo, da sem si zbila desni zob po sirini, nato pa je sam padel ven :( upam, da ne pomeni res izpid zoba smrt bliznjega.....
naslednji prizor pa se je dogajal sredi polja, kjer je stala od prijatelja hisa.... mimo hise so se vozila vojaska vozila in bilo je polno vojakov.... Divjal pa je tudi tornado, ki je imel zelo velik lijak, vendar se je 100 m pred hiso ustavil....

kaj pomeni ce si polulan oziroma nekoga polulas v sanjah :) to se mi je danes namrec sanjalo.... pa nimam nobenega fetisa na urin ali kaj podobnega :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #380 on: March 02, 2007, 11:55:06 AM »

Danes sem sanjala, da sem v avtomobilu. Na zadnjem sedezu - leva stran, poleg mene - na desni strani pa moski. Nisem ga videla. Avto je stal pred naso hiso. Na sprednjem sedezu, pred moskim je sedela moja mama, ki se je kasneje vstala in sla iz avta, midva sva se vedno sedela. Za voznikovim sedezem ni bilo nikogar. N e vem v cem je bil namen tega sedenja, tudi avto se ni premikal. Nato sva z moskim odsla. Njegovega obraza nisem videla. Bil je visok in je imel crne dolge hlace.

Zakaj ti gre ta prijatelj na živce, sem te v bistvu vprašala zato, ker je treba predpostavit, da so vsi "nastopajoči" v sanjah na nek način samo različni obrazi naše osebnosti. Vsakdo od njih torej  pove nekaj o nas samih in o naših lastnostih, kot da bi se gledali v ogledalu.
Podobno tematiko odpirajo tudi te današnje sanje o avtomobilu. Na voznikovem sedežu ni bilo nikogar. Razmisli na katerem področju nimaš kontrole nad svojim življenjem.
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #381 on: March 04, 2007, 03:27:06 PM »

Zakaj ti gre ta prijatelj na živce, sem te v bistvu vprašala zato, ker je treba predpostavit, da so vsi "nastopajoči" v sanjah na nek način samo različni obrazi naše osebnosti. Vsakdo od njih torej  pove nekaj o nas samih in o naših lastnostih, kot da bi se gledali v ogledalu.
Podobno tematiko odpirajo tudi te današnje sanje o avtomobilu. Na voznikovem sedežu ni bilo nikogar. Razmisli na katerem področju nimaš kontrole nad svojim življenjem.

Zdravo Regina,
najprej hvala za odgovor...
ne bi se hotela istovetiti s tem "prijateljem" in tudi lahko trdim, da karakterno nisva enaka. V sanjah sem sanjala cisto obratne lastnosti kot jih ima? Kaj to pomeni? Upostevam te, ali njegove "resnicne", pri iskanju svojih lastnosti? Groza, pa saj mu ne morem biti podobna ...  :o
Na katerem podrocju nimam kontrole ... zadnje case pri financnem podrocju  ::) nasplosno pa nad svojo hitro jezo  :P

Zanima me tudi, zakaj imam doma cisto drugacen tip sanj kot pa ce spim drugje? Vpliva okolje na sanje?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #382 on: March 05, 2007, 12:12:11 AM »
Ne gre toliko za to, da se z nekom iz sanj poistovetimo, ampak da prepoznamo svoje podzavestne nagone, vedenja, reakcije, strahove, navade...  v odnosu z drugimi ljudmi. Te lastnosti so lahko prav tako za druge moteče, kot so njihove za nas, ne glede na to koliko in na kakšen način se ukvarjamo z njimi. No, ko že omenjaš jezo, jo lahko mirno vzameš kot en tak primer. Čeprav jo v resnici prepoznaš in si jo celo priznaš, je to še vedno vedenjski vzorec, ki ti ni ravno v korist. Nekomu lahko greš zaradi nje pošteno na živce, nekdo drug jo pod določenimi okoliščinami celo razume, nekdo tretji pa jo lahko izrabi kot tvojo šibko točko sebi v prid. Vsak po svoje pa boste to situacijo v sanjah predelali.

Okolje seveda vpliva na sanje. Samo pomisli, kaj vse se že z enim korakom iz hiše spremeni. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #383 on: March 05, 2007, 09:18:45 AM »
hmmm, zanimive sanje danes...z neko skupino ljudi (nekj med njimi sem jih poznala) smo hodili po okoliških hribih nad vasjo, kjer sem doma. pravzaprav je to bil hrib, kjer sestra že ima svojo hišo, košček zemlje pod hišo pa pripada meni. ampak hiše ni bilo. bil je prazen hrib, pobeljen s snegom. Gledali smo v ta sneg in zaslišal se je glas delfinov... zvok je sprožil plaz, ki pa nam ni bil nevaren. ampak vseeno smo se umaknili v zavetje bližnjih dreves... pogledala sem proti dolini, kjer ni bilo moje vasi, ampak je bilo tam morje. z razjasnjenim obrazom sem si rekla: še malo, pa bomo prispeli. morje ni več daleč. ampak vseeno je bila pred nami dolga pot. naročila sem avtobus, da bi nas hitreje popeljal proti morju. avtobus je bil zelo zelo star.
potem smo prispeli do morja. tam naj bi jaz imela bazen s svojimi delfiini. začudila sem se, zakaj imam delfine v ujetništvu, ko sem pa proti kakršnem koli ujetništvu. in naenkrat je moj bazen dobil prost izhod na morje... potem sem skočila v vodo in videla sem se skozi oči ljudi, ki so opazovali mojo igro z delfini: ko sem bila jaz pod vodo, so bili delfini z menoj pod vodo.... ko sem jaz prišla po zrak, so delfini z menoj zaplavali na površje.  
potem se ne spomnim več natančno kaj se je dogajalo. bežno se spomnim, da sem bila pod vodo, kjer sem našla nek izhod, ki je bil zaprt z zarjavelimi vijaki. s težavo sem ga odprla in zaplavala po nekem tunelu, kjer sem spet prišla do nekega napol zaprtega izhoda nad vodo. ko sem odprla pokrov, so bili tam ljudje, ki so me začudeno gledali, kaj počnem. no, sem ugotovila, da ni bilo nič posebnega in zaprla izhod in zaplavala nazaj...
« Last Edit: March 05, 2007, 09:20:39 AM by Amfitrita »

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #384 on: March 05, 2007, 10:42:08 AM »
Hvala Regina,
morda bi moje sanje lahko prikazovale tudi, kako si s to osebo energijsko ne odgovarjama oz da tudi jaz cutim, da mu grem na zivce  ::)
 ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #385 on: March 06, 2007, 12:38:30 AM »
Hvala Regina,
morda bi moje sanje lahko prikazovale tudi, kako si s to osebo energijsko ne odgovarjama oz da tudi jaz cutim, da mu grem na zivce  ::)
 ;D

Si gledala film Secret? Vse je energija. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #386 on: March 06, 2007, 12:53:26 AM »
hmmm, zanimive sanje danes...
V družbi nekih ljudi si si pridobila veliko koristnih izkušenj, ne pričakuj pa kakšnega vidnejšega uspeha pri tistih, ki so se predolgo zanemarjali. Ne potrebujejo "pomladanskega čiščenja".  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #387 on: March 06, 2007, 09:01:28 AM »
aha, bo nekako takole... ;). hvala regina!

lp

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #388 on: March 06, 2007, 09:24:37 PM »
Hvala Regina,
 ;D

Si gledala film Secret? Vse je energija. ;)

Nisem gledala Regina. Si ga pa bom ogledala. Res pa je, da sem dan preden sem ga srecala sanjala to "sranje"  ::) ups...
lep vecer  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #389 on: March 06, 2007, 10:40:41 PM »
Saj to je to, Azra. ;)

Lep večer tudi tebi, pa prijetne sanje.
www.sepet-sanj.com