Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265017 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #390 on: March 08, 2007, 08:28:06 PM »
Pozdravljeni!  :)

Imam vprašanje, ki se sicer ne nanaša neposredno na sanje, a je (po mojem) z njimi vendarle povezano. Zanima me, kako planeti in njihovo gibanje vplivajo na naše sanjanje? Pri sebi opažam, da v dnevih pred polno luno slabše spim in se zbujam nenaspan in utrujen, sanj pa se slabo spominjam. Kakšne so Vaše izkušnje?
Kako pa je z retro merkurjem? Kolikor vem, iz astrološkega vidika predstavlja "blokado", povzroča težave v komunikaciji,,... Ali je možno, da vpliva tudi na sanjanje in spominjanje sanj?

Hvala za Vaše odgovore in prijeten večer.
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #391 on: March 08, 2007, 10:05:57 PM »
O vplivu planetov na sanje,  predvsem pa Lune in Merkurja, najdeš na eni od mojih strani http://www.sepet-sanj.com/ezoterika/Astrologija1.htm , v kratkem, verjetno že v naslednji številki Vive, pa bo objavljen obširnejši članek o celomesečnem vplivu Lune,  oziroma ob njenem prehajanju iz enega astrološkega znamenja v drugega. Ker je članek že v uredništvu, ne bi rada prehitevala dogodkov. ;)
Bo pa verjetno z veseljem kateri od naših astrologov kaj pripomnil, morda ima tudi kdo drug v rokavu kakšno zanimivo izkušnjo.
« Last Edit: March 08, 2007, 10:42:16 PM by Regina »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #392 on: March 09, 2007, 09:03:21 PM »
Hvala za tvoj odgovor, Regina. Ja, članke na tvoji spletni strani sem že prebral - pravzaprav je to edina literatura v slovenščini, ki sploh povezuje sanj(anj)e in astrologijo. Bom pa zagotovo pokukal še v Vivo...  ;)

Prijeten večer.
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #393 on: March 12, 2007, 09:12:31 AM »
'dan  :)

danes ponoči sanjala, da je umrl moj oče. sem jokala. potem sem sanjala o dojenčku, ki sem mu morala menjati plenice  :o potem sem sanjala, da sem našla veliko kameno strelo. odlomila se je sama od tal in jaz sem jo pobrala in jo odnesla s seboj (bila je res velika - 1 meter 8))

no, eno noč prej, pa sem bila službeno v Umagu in ko sem spala v hotelu, so me v sanjah prišli obiskat delfini  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #394 on: March 12, 2007, 04:36:00 PM »
Verjetno si želiš kar nekaj sprememb Amfitrita, ampak iz golega naštevanja težko razberem, za katera področja gre. V bistvu v sami simboliki ne vidim nobene "zunanje" težave, saj se v sanjah pojavi celo kamena strela, ki sprošča energijske blokade, čisti duha in dušo. S takšno energijo tudi ni pričakovati nobenih ovir in bo verjetno šlo na vseh področjih dokaj gladko, če pa bi se že pojavili kašni zapleti, jih boš zlahka rešila, dokler lahko stojiš za svojimi odločitvami. Kako pa je na čustvenem področju? Če tukaj pričakuješ kakšno spremembo, se bo najprej treba lotit svoje trme, malo popustit ali pa se je popolnoma znebit, da se bo lahko zgodila.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #395 on: March 12, 2007, 07:13:43 PM »
hja, tako je; sprememb si seveda želim, malce bi rada prišla z denarjem na zeleno vejo, čeprav se mi že počasi stanje izboljšuje... na račun mojega prostega časa, ki ga vedno več namenjam službi. kar mi je sicer načeloma fajn, uživam v delu...ampak...včasih se vrtim v začaranem krogu...

kar se tiče mojega čustvenega življenja.... saj niti sama ne vem kaj pravzaprav hočem. želim biti svobodna, hkrati pa si želim nekoga, h kateremu bi se lahko zvečer stisnila... ampak ko bom stvari sama pri sebi razčistila, ali pa se bo pojavil nekdo, ki bi "zadovoljil moje želje", takrat mi ne bo problema, da se prepustim...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #396 on: March 12, 2007, 07:34:46 PM »
Se mi zdi, da bi se temu (ne)prepuščanju težko reklo trma, ampak nekaj pa vendarle je v tej kameni streli, da se lahko kar naenkrat in nepričakovano zlomi. Ko pa se vsa ta ogromna sila sprosti in popusti... Verjamem, da lahko celo tebe samo preseneti.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #397 on: March 13, 2007, 05:56:09 PM »
hja, potem bom pa mogla malce raziskat, da prepoznam to svojo trmo....  :o  ;)
čeprav se mi zdi, da če se človek preveč trudi da dobi nekatere odgovore, jih zagotovo ne dobi.  najbolje je, stvari pustit stat, odgovori bodo že prišli, ko bo čas zanje. imam prav?

lep večer  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #398 on: March 13, 2007, 06:40:59 PM »
imam prav?

Hmmm, no ja.... kakor kdaj. Ampak v osnovi se strinjam s teboj.  ;)

Prijeten večer tudi tebi.
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #399 on: March 13, 2007, 07:01:57 PM »
Hm...že dolgo se mi ni ničesar sanjalo,danes pa o poteh ,cestah..spet sem hodila in se vozila.

Lep večer,D ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #400 on: March 13, 2007, 07:47:15 PM »
Predvidevam, da je bilo to nočno popotovanje prav prijetno, Darja. :)
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #401 on: March 15, 2007, 09:13:35 AM »
odkar sem na tem forumu, veliko bolj intenzivneje sanjam oz. se spominjam skoraj vsakih sanj bolj jasno, verjetno, ker se o njih tudi pogovarjam  :)

danes sem sanjala o levih in črnih panterjih, skratka o velikih mačkah. sprehajale so se med nami, kar je bilo v sanjah prav tako zelo neobičajno....na nek način sem imela občutek, da gostuje v naših krajih nek živalski vrt ali pa cirkus, kjer  mačke hodijo naokrog med ljudmi. spominjam se jih doma, v prostorih, kjer sem hodila v osnovno šolo, pa v Umagu (kjer sem bila prejšnji vikend) pa na nekih neznanih krajih. imela sem "rešpekt" pred njimi, čeprav so bile čisto prijazne in udomačene, me je na nek način bilo strah, hkrati pa sem želela biti v njihovi bližini, se jih dotikati....

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #402 on: March 15, 2007, 11:47:35 AM »
Pomen mačke je v glavnem odvisen od asociacij, ki se ti v glavi porodijo, pri tem pa upoštevaj še njeno naravo.

www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #403 on: March 15, 2007, 05:24:10 PM »
hmmm, velike mačke so mi ful veličastne, spoštovanja vredne in lepe.... tako kot v sanjah imam "rešpekt" pred njimi in hkrati si jih želim videti, se jih dodakniti...ampak v divjini!
in tako se mi zdi, da kljub temu, da me je (bilo) na nek način strah, je moja prva misel na te prelepe živali, da bi me ščitile.... ne vem pred čem, ampak mi daje občutek varnosti

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #404 on: March 15, 2007, 09:54:20 PM »
No, na kaj te vse to spominja?
Ti razmisli o mačkah, jaz pa bom tokrat za spremembo namesto tebe razmišljala o delfinih. Grem malo na morje.  ;D
Pa ti? Greš ta vikend? Se dobiva v Kopru na kavi. ;)
www.sepet-sanj.com