Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265216 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #90 on: October 17, 2006, 03:08:25 PM »
ja pa moram rect da je res :D Sem hvalezna za ta dar in za tebe,da mi vcasih pomagas razvozlati ta dar ;D

Uzivej in lep dan!

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #91 on: October 17, 2006, 04:51:06 PM »

Morda je pa prav to tisto, kar se v sanjah, oziroma v podzavesti, dogaja. Sanje so polne in sočne, podzavetno si pripravljena in si se sposobna razdajat, zavestno pa čutiš pomanjkanje in ostajaš prazna, ker nimaš odziva. Pisanje se mi zdi krasna rešitev, vidka. Če smem pripomnit, loti se tega zjutraj in ne zvečer, pri tem pa ne razmišljaj , komu bodo misli namenjene. Prdvsem pa svojih zapiskov ne beri. Ko boš napisala, zapri in odpri samo takrat, ko boš spet čutila željo po tem.

Se že veselim tvojega dela. ;)

Huh huh Regina. Moram priznati, da doslej tako dobre vzpodbude za pisanje svojih notranjih obcutkov se nisem dobila.Ko pa sem prebrala teh nekaj tvojih stavkov,pa sem dobila dejansko neko notranjo moc, da to zmorem tudi jaz.In verjamem da mi bo uspelo :) Takoj ko bo material na voljo za branje, vas obvestim ;)

Tebi pa res, Regina, se enkrat najlepsa hvala za tvoje besede! :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #92 on: October 17, 2006, 05:30:07 PM »
Huraaaaa, tega sem pa tudi jaz vesela in zdaj končno vemo, kam s tvojimi breskvami   ;D
Čestitam, vidka in veliko ustvarjalnega navdiha ti želim. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #93 on: October 17, 2006, 05:39:08 PM »
Zivjo, sem ponesreci napisala post v drugi del sanjskega foruma. Tam sem pridno zbrisala. Bom pa napisala tu :)

Sanje... Pri meni se mi zdi, da imam v sanjah vedno kaksno sadje :)

Tokrat so bile tako zive, ko sem se zbudila sem se vedno imela obcutek v ustih po ...
Sanjala sem da sem imela polne roke, zrelih, velikih, slastnih, socnih BRESKEV.

In sem jih jedla, kot da bi jih jedla prvic. To sem sanjala nekaj dni nazaj. Do zdaj pa ocitno nekaj dni tema. Brez sanj.  :o

Evo, pa še to bom dodala, vidka. Preberi svoje sanje nazaj.
Še takrat, ko si se zbudila, si imela v ustih občutek po.... rada bi povedala...
Imela si jih polne roke, zrele, velike, slastne, sočne.... vse je v tvojih rokah in v ustih. Pa kdo pravi, da čas ni ugoden in da v tebi ni energije?  ;D Evo, PIŠI in še enkrat Piši! ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #94 on: October 17, 2006, 07:28:22 PM »
Odkrito priznam, da tudi sama nimam nekih izkušenj z bogomolkami, pa tudi spomnim se ne, da bi me kdo vprašal za njihovo simboliko. Ampak če rečemo, da gre za roparsko žuželko, ki v sanjah pomeni domišljavost in prevzetnost, bi s svojimi grabežljivimi okončinami lahko predstavljala kakšno takšno osebo v tvoji bližini. Kako ti pa gre ta človek v nos, boš sam najlažje presodil. ;)

Hmm... Teh pa res ne manjka... :-\
Hvala, Regina! ;D
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #95 on: October 17, 2006, 07:35:15 PM »

Regina hvala -od tvojih besed v božja ušesa.

Se malo oddolžim v Resničnost  življenja.

Veliko uspeha.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #96 on: October 17, 2006, 08:01:06 PM »
Veliko uspeha tudi tebi, laomin. :)
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #97 on: October 18, 2006, 11:43:48 AM »
Lepo si to povedala Regina ;)

Se ze trudim. Oziroma niti ne trudim. Samo zlivam na papir svoje misli :)

Danes sem imela nadvse cudne sanje. Da je ob neki eksploziji, ki niti ne vem kdo jo je povzrocil, prislo do sesutja strehe na nasi hisi. Jaz pa sem samo stala od dalec in spremljala dogajanje. Ampak streha se ni popolnoma zrusila. Samo tako, postala je valovita, ponekod so "crepi" popokali. Kot ko vidite kaksno staro zapusceno hiso, ki jo ne vzdrzujejo in je temu primerna tdui streha. Vsa stara, zanemarjena, valovita, ponekod popokana....  ??? Sem se zjutraj zbudila kar malce v soku od sanj  :o

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #98 on: October 18, 2006, 06:45:23 PM »
Zdaj, ko že malce vemo, kaj se pri tebi dogaja, sem prepričana, da boš zlahka našla sama odgovor na to nočno dogajanje. Hiša v sanjah pomeni naše telo, vse kar se v njej dogaja, pa predstavlja naše notranje stanje in razpoloženje v duševnem, čustvenem ali duhovnem pomenu. Tako kot je vsak prostor namenjen določeni življenjski funkciji, tako tudi v sanjah predstavlja določne notranje organe, ude, dele telesa. Streha je po tej analogiji glava, oziroma naše razumske naloge, misli, zamisli, ideje,...
Kaj praviš, vidka?  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #99 on: October 19, 2006, 11:15:26 AM »
Zdaj, ko že malce vemo, kaj se pri tebi dogaja, sem prepričana, da boš zlahka našla sama odgovor na to nočno dogajanje. Hiša v sanjah pomeni naše telo, vse kar se v njej dogaja, pa predstavlja naše notranje stanje in razpoloženje v duševnem, čustvenem ali duhovnem pomenu. Tako kot je vsak prostor namenjen določeni življenjski funkciji, tako tudi v sanjah predstavlja določne notranje organe, ude, dele telesa. Streha je po tej analogiji glava, oziroma naše razumske naloge, misli, zamisli, ideje,...
Kaj praviš, vidka?  ;)

Bo treba mal uredit svoje misli, zamisli, ideje, podstresje, cilje in se kaj :) Se bo treba mal v roke vzet :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #100 on: October 19, 2006, 02:47:35 PM »
Niti ne, vidka.
REs je, da boš morala tudi to uredit, a to šele pride. V danem trenutku pa to urejanje sploh ni pomembno.
Sanje so se izkazale kot tipični primerek, kako podoživljamo stvari prejšnjega ali istega dne, pa celo daleč nazaj doživete dogodke. Najin pogovor, v končni fazi celo dogovor, da začneš pisat, je povzročil v tvoji glavi pravi eksplozijo. To pa pomeni, da si v enem samem trenutku v sebi sprostila vse nakopičene energije, ki so se v tebi verjetno že leta in leta nabirale, zdaj pa so se izkazale kot rušilni val, ki je uničil vse strahove in dvome. Cilj, ki je bil še en dan prej neviden, lahko tudi nedosegljiv in previsoko zastavljen, pa je naenkrat postal uresničljiv in realen.
Lepše spodbude, kot si jo dobila od svoje podzavesti, že skoraj ne bi mogla dobit. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #101 on: October 19, 2006, 04:18:38 PM »
Niti ne, vidka.
REs je, da boš morala tudi to uredit, a to šele pride. V danem trenutku pa to urejanje sploh ni pomembno.
Sanje so se izkazale kot tipični primerek, kako podoživljamo stvari prejšnjega ali istega dne, pa celo daleč nazaj doživete dogodke. Najin pogovor, v končni fazi celo dogovor, da začneš pisat, je povzročil v tvoji glavi pravi eksplozijo. To pa pomeni, da si v enem samem trenutku v sebi sprostila vse nakopičene energije, ki so se v tebi verjetno že leta in leta nabirale, zdaj pa so se izkazale kot rušilni val, ki je uničil vse strahove in dvome. Cilj, ki je bil še en dan prej neviden, lahko tudi nedosegljiv in previsoko zastavljen, pa je naenkrat postal uresničljiv in realen.
Lepše spodbude, kot si jo dobila od svoje podzavesti, že skoraj ne bi mogla dobit. ;)

To je verjetno res. Podzavestno se ljudje odzivamo na vse mogoce nacine. Vcasih ze samo na kaksne malenkosti, ki se nam v resnicnem svetu sploh ne zdijo nic pretresljivega in pomembnega, nam v sanjah lahko naredijo cel rompompom.
To da sem se odlocila pisati, bo vsekakor velika prelomnica v mojem zivljenju.
Saj iskreno receno, prej kljub vzpodbudi nekaterih ljudi, nisem verjela da bi mi lahko to uspelo, niti da bi bilo ljudem vsec.Ze dolgo casa me nekateri spodbujajo k temu, pa kar nekako nisem zbrala dovolj moci. In ja to je trajo kar nekaj let. Morebiti se se vednotudi malo vlece zaznamovanost iz osnovne in srednje sole, ko so me ucitelji slovenscine vedno prepricevali, da nisem nadarjena, da nimam talenta in podobno. Saj ves, da te potem pocasi mine tudi zelja po pisanju.
Zdaj pa sem dobila kot neka krila in zalet za to, se ne obremenjujem toliko z vprasanjem ce zmorem, ker vem da zmorem, niti se ne obremenjujem ce sem sposobna.
Vsekakor pa bi bila nadvse vesela ce bi vam lahko dala kaksno zgodbo za prebrati in bi dobila tudi vas komentar. :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #102 on: October 19, 2006, 05:32:02 PM »
Jejhata, učitelji ja. Ti nas res lahko zaznamujejo za celo življenje, v dobro ali slabo. Ne oziraj se na to, ampak delaj tisto, kar čutiš v sebi in je v skladu s teboj.
Ko boš imela željo, da kaj od tega spoznamo, ne dvomim, da bomo vsi tukaj to z veseljem prebrali. Ko pa bo zadeva daleč, da je treba tekst pred izdajo strokovno pregledat, se pa osebno zavežem, da ti najdem lektorja po ugodni ceni. Zmenjeno?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #103 on: October 20, 2006, 01:23:01 PM »
Jejhata, učitelji ja. Ti nas res lahko zaznamujejo za celo življenje, v dobro ali slabo. Ne oziraj se na to, ampak delaj tisto, kar čutiš v sebi in je v skladu s teboj.
Ko boš imela željo, da kaj od tega spoznamo, ne dvomim, da bomo vsi tukaj to z veseljem prebrali. Ko pa bo zadeva daleč, da je treba tekst pred izdajo strokovno pregledat, se pa osebno zavežem, da ti najdem lektorja po ugodni ceni. Zmenjeno?  ;D

Brez skrbi Regina je ze kar nekaj materiala napisanega :) Bom kmalu dala kako zgodbo tudi vam na pokusino ;)Ko pa pride tako dalec, da ga bo dovolj za knjigo pa se z veseljem obrnem nate in tvojo pomoc :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #104 on: October 20, 2006, 02:09:33 PM »
Super, vidka. Te čakamo :D
www.sepet-sanj.com