Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265179 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #30 on: October 02, 2006, 09:43:44 AM »
Zanimivo pa je to: kadar o nečem, nekom razmišljam čez dan, se ne soočam z njim ponoči in kadar želim nekaj potiskati v podzavest, me na to takoj opozorijo sanje in se moram s tem ubadati v njih. To so jasna sporočila, da ničemer ne moremo uiti, najsi še tako trudimo.

Sem kar čakala, kdaj nas boš našla in dobrodošla, Selena ;)
Si pa to zelo lepo napisala in točno tako sanje delujejo. Če situacije predelamo čez dan, se ponoči z ničemer ne obremenjujemo, noč pa je prijetna in mirna.
Prijetne sanje tudi v bodoče. :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #31 on: October 02, 2006, 09:51:02 AM »
Regina, saj sem vas pogrešala, nič ne rečem. Zato sem vesela, da se spet beremo.
Samo včasih se moramo tudi malo obrniti vase. Marsikateri odgovori se nahajajo v nas samih, a jih radi iščemo pri drugih. Bom pa seveda pridno brala tvoje poste in iz vsakega poskušala potegniti drobec zase.
Mimogrede...hvala za lep sprejem :-*. In se oglasim, ko bom imela kakšne "zanimive" sanje, o katerih bom želela izvedeti kaj več.
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #32 on: October 02, 2006, 10:23:35 AM »
Najbolj prav je, da se obrnemo vase, včasih pa enostavno ne gre in takrat je dovolj že kakšen sproščeni klepet, namig, drobec,... kot praviš ti. Z veseljem te pričakujem v kakšni sanjski debati. :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #33 on: October 04, 2006, 10:57:41 PM »
Z veseljem čakam na kakšno sanjsko debato  :). Danes sem sanjala nekaj zelooo nenavadnega, a nekako preveč intimnega, da bi o tem lahko pisala. Se mi pa je naredil vprašaj nad glavo....Še razmišljam o tem...Bom poskusila malo pobrskati po tvoji strani, čeprav verjetno tega ne bom našla.

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #34 on: October 04, 2006, 11:03:21 PM »
No, vendarle sem pod simboli našla nekaj podobnega. Očitno naj bi moje sanje pomenile, da popuščajo moje notranje zavore. Cool.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #35 on: October 05, 2006, 12:31:47 AM »
Krasno te je bilo prebrat, Selena. Čutim, da si navdušena nad svojim odkritjem. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #36 on: October 05, 2006, 07:53:37 AM »
Regina, res je tako kot praviš. Všeč mi je, kadar se v nekaj poglabljam in potem čutim (rahle sicer) premike naprej. Lep je tak občutek, ko se zaveš, da napreduješ.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #37 on: October 05, 2006, 07:56:34 AM »
Lep je tak občutek, ko se zaveš, da napreduješ.
Kdaj se je to že začelo? Mislim, da enkrat letos spomladi.
Vesela sem zate, Selena. :)
www.sepet-sanj.com

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #38 on: October 05, 2006, 08:08:32 AM »
Ja, mislim, da nekje februarja. Takrat sem se zavedla, da za nekatere stvari v življenju potrebuješ potrpljenje, potrpljenje in potrpljenje. Nič se ne da na silo. Vzela sem se v roke, ker po starem nisem več videla napredka. Od takrat naprej se zavedam svojega smisla in obstoja. Ampak zato mi je nekdo moral odpreti oči. Vse, kar se je dogajalo potem in zdaj, potrjuje, da delam prav. Biti zvest sebi...in ne kloniti, ko pridejo trenutki, ki te preizkušajo. Filozofiram...bom nehala.

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #39 on: October 05, 2006, 08:15:53 AM »
 ::) Čudne sanje Regina me preganjajo že dva dni. Spominjam se najbolj ceste, ki je bila rdeče barve, sploh nobenega avta, nesreče, samo rdeče? Je bila to kri? Ne vem. Ampak tuhtam pa, ker vem, da kri kot simbol ni dobra za sanje? Kaj meniš ti?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #40 on: October 05, 2006, 03:33:49 PM »
Nič ne filozofiraš, Selena. Samo povedala si, kako te spremembe čutiš.
Velikokrat slišim, kako boli, ko se enkrat odločiš in se vzameš v roke. Meni se zdi, da je prej hujše, ker se zavedaš vseh svojih pomanjlkljivosti, pa se jih ne znaš lotiti. Lahko pa je za to krivo tudi potrpljenje, kot praviš ti. Za vse ga imamo, samo zase ne. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #41 on: October 05, 2006, 03:56:31 PM »
Lunca, kaj ti pa pomeni rdeča barva? Tudi če gre za kri, so lahko sanje dobre, če ne celo zelo dobre. Kri daje tudi življenje, moč in energijo, ne samo jemlje.
Če  v danem trenutku čutiš, da gre za kakšne pomembne stvari ali odločitve, so tvoje sanje  spodbudne. Pomenijo neke vrste pogonsko psihično gorivo, s katerim boš lažje napredovala in zadevo lažje zaključila.
www.sepet-sanj.com

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #42 on: October 06, 2006, 08:41:00 PM »
Pozdravljene, sanjačice in sanjači! ;) Pa sem vas spet našel...  ::) (thenx, Mojzes!  ;D ). No, meni se še vedno dogaja, vse pogostej se mi uresničuje tud moj cilj - lucidnost... ;)

Vsem skupaj želim uspešno sanjanje! Se beremo...

Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #43 on: October 07, 2006, 08:43:05 AM »
Lunca, kaj ti pa pomeni rdeča barva? Tudi če gre za kri, so lahko sanje dobre, če ne celo zelo dobre. Kri daje tudi življenje, moč in energijo, ne samo jemlje.

Očitno je rdeča barva, barva mojega znamenja marsa, zato upam, da mi daje več fizične energije, ker kar ne vem, kam naj z njo?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #44 on: October 07, 2006, 11:34:57 AM »
Pozdravljene, sanjačice in sanjači! ;) Pa sem vas spet našel...  ::) (thenx, Mojzes!  ;D ). No, meni se še vedno dogaja, vse pogostej se mi uresničuje tud moj cilj - lucidnost... ;)

Vsem skupaj želim uspešno sanjanje! Se beremo...

Kar naj se dogaja in uresničuje. Čimveč in dobrodošel. ;D
www.sepet-sanj.com