Author Topic: poklic v astrološki karti  (Read 85889 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
Re: poklic v astrološki karti
« Reply #120 on: January 30, 2008, 02:22:00 PM »
Huh, tole sem pa ful vesela, da sem našla...Tea, tvoji učenci razturajo...sej ne morem verjet, sem se čisto izgubila, ko sem prebirala tele poste  :D ;) - pohvale vsem...
Jaz bi tudi malo pomoči pri svoji karti, če bo imela katera kaj volje in časa  ;).
Bom pa sama začela...samo vas moram opozorit, da nisem taka znalka kot vi tukaj  :) ;)

Ok. 2 hiša pri meni je v ovnu, vladar - mars pa je v 7. hiši, kar bi mogoče lahko rekli, da tisto svojo vrednost, ali pa kvaliteto doživim skozi partnerja...ali pa da bo bolj moj mož v bajto nosil denar  ;D...je pa nekaj, ta mars je v devici, kar pomeni, da je zelo picajzlast...mogoče to pomeni, da sem z denarjem previdna ???
Bolj kot kaj drugega pa mislim, da pri meni vseeno vse izhaja iz tegale stelija v 4. hiši...ker je vladar teh 3 planetov merkur, ki pa je v 6. hiši v raku...tukaj bi lahko mogoče rekli - delo doma, v družinskem krogu/rak...
10. hiša je v strelcu, notri je tudi neptun/ kariera zamegljena ???, prav tako pa je jupiter vladar te hiše in je v 7. hiši in to brez močnejšega aspekta na kateri koli planet...edino kvadrat na MC in IC ima, ne vem kaj naj bi to pomenilo, nekje berem, da je to OK. nekje pa spet, da je planet osamljen in da se ne počuti dobro... ???. Kot zanimivost moj partner ima sonce, luno, venero in pa neptuna v strelcu - in oba sva rojena ob mlaju...
Sedaj pa lahko povem kakšno je dejansko stanje pri meni...
Sedaj delam pri očetu ( v stanovanju, kjer sem včasih stnaovala in prav v tisti sobi, kjer sem tudi sama spala  ;) :D) oče ima gradbeno podjetje, zato jaz urejam bolj papirje. Sem sem prišla v službo zato, ker sva bila z možem tik pred jemanjem kredita ko me je prejšnji delodajalec hotel vržt iz službe in je bila to edina rešitev, da tako naredimo. Tukaj je sedaj kar nekaj dela...se pa jaz ne počutim najbolje tukaj - če povem golo resnico, delam zato, ker rabim denar in ne zato, ker bi zelo uživala v tem in bila ustvarjalna pri delu ki ga opravljam...se poznam in vem da zmorem več kot pa od sebe tukaj dam...
Druga plat...zelo rada delam nekaj z rokami ( glina, šivanje, razno ustvarjanje), zanima me astrologija...že dolgo časa...in rada bi te stvari, ki jih rada počnem ustvarila v neko celoto - rada bi to počela in od tega kdaj tudi služila - to imela kot vir zaslužka, ker to rada počnem...samo še sama ne vem kako  ???
Razmišljala sem tudi, da mogoče tale moj stelij lahko povežem tudi z 5. hišo, ker je že čisto na meji in tukaj bi se iz tega dalo potegnit, hobij/5.hiša, vladar mekrur 6.hiša/delo doma - nisem pa sigurna...kaj pravite vi??

Lp, S

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #121 on: January 30, 2008, 02:41:46 PM »
Žeže, vendar se meni zdita sonce in luna ločena celota.

Ponavadi gledamo najbolj eksaktni aspekt. In aspekt inkonjunkcije z Uranom /vladarjem karte/ je egzakten/, poleg tega pa takoj naslednji z Neptunom /orbis 1°/, tako da tole moje razmišljanje potrjuje tudi teza da delaš doma /luna  - tudi vladarica 6 hiše/ pri očetu /sonce/, 4 hiša.

Torej to Uransko zadevo in Neptunsko zadevo /s katero se zdaj ukvarjaš kot hobi/ prav gotovo lahko preneseš v delo s katerim boš služila denarce /sonce - po-klic/ v 4 hiši /doma.
« Last Edit: January 30, 2008, 02:44:09 PM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #122 on: January 30, 2008, 02:46:36 PM »
Huh, tole sem pa ful vesela, da sem našla...Tea, tvoji učenci razturajo...sej ne morem verjet, sem se čisto izgubila, ko sem prebirala tele poste  :D ;) - pohvale vsem...
Jaz bi tudi malo pomoči pri svoji karti, če bo imela katera kaj volje in časa  ;).
Bom pa sama začela...samo vas moram opozorit, da nisem taka znalka kot vi tukaj  :) ;)

zelo lepo si definirala, ne bodi skromna. Te vabim k komentiranju tudi drugih vprašanj, da se razvije debata.  ;D
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #123 on: January 30, 2008, 02:49:43 PM »
aha inkonjunkcija pomeni en pritisk, če se ne motim a ne??

Kako je pa s temi hobiji...kje bi lahko v karti našla neko rešitev za kakšno tako stvar - da bi v delu, ki ga opravljam tudi uživala...sedaj sem bolj v nekem začaranem krogu...mi ni všeč..

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #124 on: January 30, 2008, 03:01:20 PM »

zelo lepo si definirala, ne bodi skromna. Te vabim k komentiranju tudi drugih vprašanj, da se razvije debata.  ;D

Bom vsekakor, zato sem prav vesela, da se takole menite, tako se največ naučim tudi sama  ;)

Offline klarus

• Mojster
« Reply #125 on: February 01, 2008, 08:35:32 AM »
tea, v temi 11. hiša si napisala, da si presenečena nad tem..da sem kuhar...
kam bi pa timene postavila ??? ::)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #126 on: February 01, 2008, 08:43:05 AM »
Bom še jaz prej odgovorila, da sem bom potem lahko po glavi tolkla, kajti, ko nekdo pove, je valda, čist očitno  ;D

Jaz bi te dala v vojsko (za kakega generala)  ;D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline klarus

• Mojster
« Reply #127 on: February 01, 2008, 08:46:33 AM »
si me nasmejala ;D
js pa general :D :D :D
js mam raje, da smo si vsi enaki..itak ma vsak svoje naloge..ampak noben ni nič manj kot drugi....kar pa v vojski glih ne gre ;D
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #128 on: February 01, 2008, 08:56:35 AM »
sicer jaz verjetno sama ravno ne bi ugotovila, da si kuhar po poklicu...ampak sem gledala bolj iz kje to lahko vidim...pa bi rekla, da to kaže vrh tvoje 6. hiše/bik - je tudi hrana - dobra hrana  ;) - ne vem pa kako je s tem ali se dobro počutiš oz. rada delaš to kar delaš...sprašujem zato, ker je vladar 6. hiše v 12. hiši ???, je pa res, da ima venera lepe aspekte...ampak je pa ožgana od sonca  :-\

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #129 on: February 01, 2008, 08:57:33 AM »
si me nasmejala ;D
js mam raje, da smo si vsi enaki..itak ma vsak svoje naloge..ampak noben ni nič manj kot drugi....kar pa v vojski glih ne gre ;D

:D Mogoče me je na to navedel Mars v 11H (spet 11H  :P), čeprav 11H ne govori direktno o poklicu....

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline klarus

• Mojster
« Reply #130 on: February 01, 2008, 09:01:34 AM »
sicer jaz verjetno sama ravno ne bi ugotovila, da si kuhar po poklicu...ampak sem gledala bolj iz kje to lahko vidim...pa bi rekla, da to kaže vrh tvoje 6. hiše/bik - je tudi hrana - dobra hrana  ;) - ne vem pa kako je s tem ali se dobro počutiš oz. rada delaš to kar delaš...sprašujem zato, ker je vladar 6. hiše v 12. hiši ???, je pa res, da ima venera lepe aspekte...ampak je pa ožgana od sonca  :-\
v bistvu po eni strani uživam....po drugi strani me pa vleče naprej.....bol v alternativno medicino....sam ne nekaj klasičnega(recimo reiki, bioenergija, kristalo terapija itd..) ampak nekaj, kar še nisem odkrila...
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline klarus

• Mojster
« Reply #131 on: February 01, 2008, 09:02:48 AM »
si me nasmejala ;D

:D Mogoče me je na to navedel Mars v 11H (spet 11H  :P), čeprav 11H ne govori direktno o poklicu....

Lep dan!

Iza
ma če hočem..znam tud generala zašpilat..ampak to se zgodi bol poredko :D
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #132 on: February 01, 2008, 09:28:44 AM »
v bistvu po eni strani uživam....po drugi strani me pa vleče naprej.....bol v alternativno medicino....sam ne nekaj klasičnega(recimo reiki, bioenergija, kristalo terapija itd..) ampak nekaj, kar še nisem odkrila...

Uran sektil Luna: sprostitev napetosti (Luna – Uran) lahko privede do inovacij, novih idej, alter načinov življenja (da le najde pravo področje).  ;D ;D

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #133 on: February 01, 2008, 10:01:21 AM »

venera in sonce sta kazimi
www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
« Reply #134 on: February 01, 2008, 10:16:10 AM »
men tale pojm zažgane venere ni jasen..nekje sem prebrala, da ko je planet oddaljen od sonca do 5°, da je to zažgani planet...in da lahko sonce prevzame karakteristiko planeta ::)
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822