Verjetno sem res napačno pristopla k celi stvari in nisem imela nekih slabih namenov. Mogoče se razlog skriva tud v tem, da je to prvi forum h kateremu sem se kdaj sploh priključila. Drugo pa je, da ko se človeku odprejo vrata na neko novo, še neraziskano področje, hoče izvedet naenkrat čim več (vsaj v mojem primeru

) oz. tisto pozitivno, kaj lahko pridobiš/odneseš, da bi se bolje zavedal svojih potencialov na različnih področjih in zakaj je temu tako. Samo področje je zelo široko, za začetnika tud dokaj komplekso za razumevanje.
No pa da povem, kako sem začela z raziskovanjem

in kaj sem ugotovila za 10.hišo.
Najprej sem si pogledala, kaj je pomembno za vse hiše...to je šlo približno tako:
-vladar 1.H-Mars v škorpijonu, vladar 2.H-Venera v kozorogu,... + primerne razlage (upam, da sem prav gledala).
-vladar 1.H-Mars v 8.H,...
in sem se razveselila, ko je pisalo poklicni uspeh vezan na izobrazbo, tujino

Kaj pa bi si naj konkretnega predstavljala pod tem: z denarjem kupovati svobodo?
Ko sem gledala 10.hišo in Neptun ter Uran v njej, sem se tud popolnoma strinjala z pomembnostjo socialnega položaja, visokimi poklicnimi ambicijami, kariero ter z močno intuicijo.
Edino malo me "skrbi" umetnost, nisem ravno neki umetnik

oz. nimam posebnega talenta, čeprav rada rišem pa mi je všeč umetnost kot taka. Škoda da nimam večjega talenta pol bi temu res lahk rekla potencial

.
Ko sem gledala značajske tipe in to da imam planete na MC, nisem bla prepričana, če imam razporeditev v obliki sklede?
Do teh osnovnih značilnosti sem recimo prišla. Poglavje zase so pa aspekti

. Tega pa si ne znam razlagat najboljše. Kak naj vem kaj pomeni Luna sextil Jupiter. Kaj moram tu gledat?
Upam, da sem imela zdaj več uspeho s karto:
http://shrani.si/?3z/Wg/3rsYqV0z/natalna-karta.gif