Author Topic: poklic v astrološki karti  (Read 85891 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: poklic v astrološki karti
« Reply #135 on: February 01, 2008, 10:25:35 AM »
men tale pojm zažgane venere ni jasen..nekje sem prebrala, da ko je planet oddaljen od sonca do 5°, da je to zažgani planet...in da lahko sonce prevzame karakteristiko planeta ::)

ja nekako tako ...... ampak tvoj položaj je KAZIMI, sta na istih stopinjah. To pomeni veliko podvojeno moč obeh.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #136 on: February 01, 2008, 10:30:26 AM »

[/quote]

ja nekako tako ...... ampak tvoj položaj je KAZIMI, sta na istih stopinjah. To pomeni veliko podvojeno moč obeh.
[/quote]

uh tole je pša tudi zame novo - ta izraz...KAZIMI

Offline klarus

• Mojster
« Reply #137 on: February 03, 2008, 03:52:20 PM »
kazimi je samo, če je sonce in en drug planet na isti stopinji ???
al velja tudi, da sta dva druga planeta na isti stopinji ::)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #138 on: February 04, 2008, 07:28:48 AM »
Pojem "kazimi" v prevodu pomeni v srcu sonca.
Nekateri astrologi upoštevajo od 17 minut do znotraj 1° orbisa

Planet v "srcu sonca" žari v vsej svoji moči /glej potem aspekte in postavitev/
www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
« Reply #139 on: February 04, 2008, 07:35:17 AM »
sem pa včeri ugotovila, da ima moja nečakinja(ona je moja ljubica in tudi sestra opaža, da je to posebna ljubezen....to je en tak stik od kar je sestra zanosla :-*) kazimi z merkurjem :)

astrologija mi je vedno bol zanimiva..čeprav, ko pride do podrobnosti...je meni sam :o :o :o
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #140 on: February 04, 2008, 01:18:09 PM »
sem pa včeri ugotovila, da ima moja nečakinja(ona je moja ljubica in tudi sestra opaža, da je to posebna ljubezen....to je en tak stik od kar je sestra zanosla :-*) kazimi z merkurjem :)

no najbrž da imata neke povezave v sinastriji.

www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
« Reply #141 on: February 04, 2008, 01:22:48 PM »
sinastrija je men še zf ;D

grem prilepit v ta pravo temo najini karti :D
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline B@RBi

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #142 on: February 06, 2008, 05:11:31 PM »
Lepo pozdravljeni!

Že nekaj časa me mika področje astrologije ...najbolj pa natalne karte :). In me zanima, če bi mi lahko kdo kaj več povedal o moji karieri in o tem, koliko lahko dosežem torej, kaj je zapisano  v moji 10. hiši :) pa če so še kakšne posebnosti (prednosti-potenciali, slabosti) oz. karkoli  na kaj naj bom pozorna, na splošno.
Na žalost sama (še) ne posedujem zadostne količine znanja, da bi si karto lahko razlagala sama. Imam pa resne namene se udeležit kakšnega tečaja.
Hvala že v naprej za morebitne odgovore.

Moja karta:
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=g&gif=astro_w2at_02_fingust_barbara_hp.56657.26071.gif&res=63&va=&cid=8alfile5oGZ4V-u1200227514

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #143 on: February 07, 2008, 09:03:53 AM »
Lepo pozdravljeni!

Že nekaj časa me mika področje astrologije ...najbolj pa natalne karte :). In me zanima, če bi mi lahko kdo kaj več povedal o moji karieri in o tem, koliko lahko dosežem torej, kaj je zapisano  v moji 10. hiši :) pa če so še kakšne posebnosti (prednosti-potenciali, slabosti) oz. karkoli  na kaj naj bom pozorna, na splošno.
Na žalost sama (še) ne posedujem zadostne količine znanja, da bi si karto lahko razlagala sama. Imam pa resne namene se udeležit kakšnega tečaja.
Hvala že v naprej za morebitne odgovore.

Moja karta:
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=g&gif=astro_w2at_02_fingust_barbara_hp.56657.26071.gif&res=63&va=&cid=8alfile5oGZ4V-u1200227514

tvoje karte ni, tudi ne za morebitne odgovore  ;)
www.Astro-Star.net

Offline B@RBi

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #144 on: February 07, 2008, 09:27:07 AM »
Pa res je ni več ???.
 Pol bo pa najboljše, če kr napišem podatke, tak se jo bo lahko vedno pogledalo  :).
17.1.1986, Maribor, 9:30

Offline klarus

• Mojster
« Reply #145 on: February 07, 2008, 09:32:45 AM »
lahka pa greš na www.astro.com si narediš karto..jo shraniš na comp..kot sliko in jo potem naložiš na srever..recimo www.shrani.si ;)
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #146 on: February 07, 2008, 09:44:40 AM »
Pa res je ni več ???.
 Pol bo pa najboljše, če kr napišem podatke, tak se jo bo lahko vedno pogledalo  :).
17.1.1986, Maribor, 9:30

Dobrodošla Barbi na astrološkem delu foruma.

Uvodoma ti moram napisat, da imamo tukaj nekaj "pravil". V osnovi so interpretacije namenjene stalnim članom foruma. Poleg tega, kot lahko tudi sama vidiš en sistem, se vsi potrudijo, da po svojih močeh in znanjih nekoliko komentirajo dogajanje, pa napišejo vsaj tisto kar znajo oz. razumejo. Ob tem je pomoč moja spletna stran, ki je začetniško napisana in se lahko vsak znajde, če ne pa tukaj vpraša.
Torej tukaj poteka obenem neke vrste učenja za vse, za tiste pač, ki se želijo kaj naučiti. Je pa čisto zastonj in se vsak, ki ima le malo želje in ljubezni do astrologije lahko veliko nauči, ob pomoči vseh nas tukaj. Forum pač poskušamo obdržati v enem prijateljskem vzdušju, poleg tega pa ... če si se kaj razgledala naokoli vsak od nas pač prispeva k njegovi energiji, njegovem delovanju, kar pač zmore...
Torej če na kratko napišem kitajski pregovor, ko smo ravno prvi dan kitajskega novega leta:
Rib ne dajemo,  kajti jutri bi bil človek spet lačen in bi prišel po novo ribo,  damo pa trnk in naučimo ribe lovit ....

Torej pričakujem, da prilepiš karto v podpis. Potem pa poskušaš komentirati tvoje videnje tvoje 10 hiše. Oz. nam vsaj napišeš kaj delaš, kaj si želiš itd......

Lep pozdrav
www.Astro-Star.net

Offline B@RBi

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #147 on: February 07, 2008, 03:52:02 PM »
 Verjetno sem res napačno pristopla k celi stvari in nisem imela nekih slabih namenov.  Mogoče se razlog skriva tud v tem, da je to prvi forum h kateremu sem se kdaj sploh priključila. Drugo pa je, da ko se človeku odprejo vrata na neko novo, še neraziskano področje, hoče izvedet naenkrat čim več (vsaj v mojem primeru  :)) oz. tisto pozitivno, kaj lahko pridobiš/odneseš, da bi se bolje zavedal svojih potencialov na različnih področjih in zakaj je temu tako. Samo področje je zelo široko, za začetnika tud dokaj komplekso za razumevanje.
No pa da povem, kako sem začela z raziskovanjem :) in kaj sem ugotovila za 10.hišo.

Najprej sem si pogledala, kaj je pomembno za vse hiše...to je šlo približno tako:
-vladar 1.H-Mars v škorpijonu, vladar 2.H-Venera v kozorogu,... + primerne razlage (upam, da sem prav gledala).
-vladar 1.H-Mars v 8.H,...
in sem se razveselila, ko je pisalo poklicni uspeh vezan na izobrazbo, tujino :)
Kaj pa bi si naj konkretnega predstavljala pod tem: z denarjem kupovati svobodo?

Ko sem gledala 10.hišo in Neptun ter Uran v njej, sem se tud popolnoma strinjala z pomembnostjo socialnega položaja, visokimi poklicnimi ambicijami, kariero ter z močno intuicijo.
Edino malo me "skrbi" umetnost, nisem ravno neki umetnik  :) oz. nimam posebnega talenta, čeprav rada rišem pa mi je všeč umetnost kot taka. Škoda da nimam večjega talenta pol bi temu res lahk rekla potencial :).   

Ko sem gledala značajske tipe in to da imam planete na MC, nisem bla prepričana, če imam razporeditev v obliki sklede?

Do teh osnovnih značilnosti sem recimo prišla. Poglavje zase so pa aspekti :-\. Tega pa si ne znam razlagat najboljše. Kak naj vem kaj pomeni Luna sextil Jupiter. Kaj moram tu gledat?

Upam, da sem imela zdaj več uspeho s karto:
http://shrani.si/?3z/Wg/3rsYqV0z/natalna-karta.gif

Offline B@RBi

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #148 on: February 07, 2008, 04:34:09 PM »
Nekaj sem še pozabla...kaj predstavljata simbola v 2. in 3. hiši, da lahko kaj poiščem o tem :)?

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #149 on: February 07, 2008, 04:35:54 PM »
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.