Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma III  (Read 210628 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma III
« Reply #30 on: October 12, 2007, 07:43:47 AM »
Pozdravček Regina

Po dolgem času sem imela danes ponoči zopet takšne  čudne sanje...sanjalo se mi je o malih muckah,ki so bile bele barve in imele so črne pikice...bile so takšne kot dalmatinčki,pa še božala sem jih ,nato se je v okolici pojavilo nekaj moških oseb...sosedje in so nekja kramljali...kaj pa ne bi vedela.

Te muce mi ne gredo iz glave.. :D

Lp,Darja

Zakaj pa čudne sanje, Darja? Se ti kdo prilizuje, pa se ne daš kar tako?  ;D
Lahko bi bilo tudi kakšno pričakovanje, recimo denar. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #31 on: October 12, 2007, 08:20:13 AM »
Samo si ne morem kaj, da ne bi dodala, da me res nekaj tale Amerika vlece, pa ne vem zakaj, malo me je strah, po rugi strani pa me privlaci.

Poskusiva najprej to "obljubljeno" deželo razčlenit. Mislim, da se prav v tej privlačnosti in strahu nekaj skriva.

Verjetno res.

Imam tak obcutek, da ko bom dovolj "zrela", usposbljena za delo, bom vse kar imam se za uredit, tudi uredila. Takrat bom sla v Ameriko. Do takrat lahko samo "sanjam" o njej. Zame predstavlja morda popolno samostojnost in uresnicitev vseh ciljev.

Je pa res, da si Ameriko predstavljam po eni strani- vse naravne lepote, ogromna mesta, nove stvari (vsaj zame). Vse to bi me zanimalo in obenem pomenilo odkrivanje novega. Po drugi strani me je pa strah, da si delam utvare. Sploh ko gledam ameriske filme- iz filmov bi clovek sklepal, da te na vsakem koraku posilijo, oropajo, ustrelijo. Da je vse skupaj ena sama revscina.

Ce tole mojo razlago uporabim pri sanjah ugotovim isto- sem se veselila potovanja, obenem pa sem bila malo razocarana (recimo s svecko, in tudi z zabaviscnim parkom, katerega m je bilo strah).

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #32 on: October 12, 2007, 08:25:35 AM »
Pozdravček Regina

Po dolgem času sem imela danes ponoči zopet takšne  čudne sanje...sanjalo se mi je o malih muckah,ki so bile bele barve in imele so črne pikice...bile so takšne kot dalmatinčki,pa še božala sem jih ,nato se je v okolici pojavilo nekaj moških oseb...sosedje in so nekja kramljali...kaj pa ne bi vedela.

Te muce mi ne gredo iz glave.. :D

Lp,Darja

Hvala Regina,zakaj so se mi zdele tko čudne,zato ,ker so bile te muce tako nenavadne.

Danes sem sanjala bolnico in neke aparature in stol,ki je zgledal kot operacijski,kaj drugega se ne spomnim.

Lep dan Regina in hvala

Darja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #33 on: October 12, 2007, 10:38:55 AM »
Ce tole mojo razlago uporabim pri sanjah ugotovim isto- sem se veselila potovanja, obenem pa sem bila malo razocarana (recimo s svecko, in tudi z zabaviscnim parkom, katerega m je bilo strah).

Sploh ni slabo, apemaya. Dokler se zavedaš, da je do uresničitve načrtov treba živeti "tukaj in sedaj", kar pomeni, da se ne zatekaš v navidezno lepše in enostavnejše rešitve, svoje želje po boljšem življenju pa izpolnjuješ na otipljive načine, boš imela notranjo podporo.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #34 on: October 12, 2007, 10:49:45 AM »

Hvala Regina,zakaj so se mi zdele tko čudne,zato ,ker so bile te muce tako nenavadne.

Danes sem sanjala bolnico in neke aparature in stol,ki je zgledal kot operacijski,kaj drugega se ne spomnim.

Lep dan Regina in hvala

Darja

Današnje sanje so morda nadaljevanje včerajšnjih, ampak brez povratne informacije na prve in brez vsebine drugih? Ne bo šlo  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #35 on: October 12, 2007, 11:46:39 AM »

Sploh ni slabo, apemaya. Dokler se zavedaš, da je do uresničitve načrtov treba živeti "tukaj in sedaj", kar pomeni, da se ne zatekaš v navidezno lepše in enostavnejše rešitve, svoje želje po boljšem življenju pa izpolnjuješ na otipljive načine, boš imela notranjo podporo.

Ja, tudi po mojem mnenju prevec zivim za sanje, za zivljenje...nekoc, ko bo.

Sem se prejle spomnila danasnjih sanj- no enega dela. V sanjah je k meni in mislim moji druzini priletela zelo barvasta papiga. Imela je zelo mocne barve. In nekdo je nastavil roko in je priletela, potem se nekdo in je tudi priletela. jaz sem jo tudi hotela nastavit, da bo k meni priletela, vendar sem bila v dvomih ali naj jo nastavim ali ne, ker se mi ti njeni krempeljski zdijo grobi. Potem ga je pa moja mami kar prijela cez telescek, jaz sem ji govorila, da se tako ptickov ne drzi, pa je rekla, da je ze v redu. Res mu ni bilo nic.

In sem se zbudila.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #36 on: October 12, 2007, 12:18:06 PM »
Ja, tudi po mojem mnenju prevec zivim za sanje, za zivljenje...nekoc, ko bo.

Sem se prejle spomnila danasnjih sanj- no enega dela. V sanjah je k meni in mislim moji druzini priletela zelo barvasta papiga. Imela je zelo mocne barve. In nekdo je nastavil roko in je priletela, potem se nekdo in je tudi priletela. jaz sem jo tudi hotela nastavit, da bo k meni priletela, vendar sem bila v dvomih ali naj jo nastavim ali ne, ker se mi ti njeni krempeljski zdijo grobi. Potem ga je pa moja mami kar prijela cez telescek, jaz sem ji govorila, da se tako ptickov ne drzi, pa je rekla, da je ze v redu. Res mu ni bilo nic.

In sem se zbudila.

Papiga je sicer simbol, ki rada vzbuja pozornost, ampak če realno pogledaš, se kar lepo dopolnjuje z občutki in lastnostmi, kot jih si že sama opisala.
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #37 on: October 12, 2007, 01:04:33 PM »

Lep dan Regina in hvala

Darja

Današnje sanje so morda nadaljevanje včerajšnjih, ampak brez povratne informacije na prve in brez vsebine drugih? Ne bo šlo  ;D

Spomnim se samo koščkov sanj...vsebine pa ne...ma tko je,lep dan Regina in vse naj ,naj

Darja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #38 on: October 12, 2007, 03:55:42 PM »
Spomnim se samo koščkov sanj...vsebine pa ne...ma tko je,lep dan Regina in vse naj ,naj

Saj bo, Darja. ;)
Tudi tebi lep dan.
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #39 on: October 13, 2007, 02:39:54 PM »
hmmm. danes spet sanjala o delfinih, morju (v fantastično in kristalno čisto, turkizno vodo sem skočila :D), barki, polno je bilo ljudi, med njimi tudi moja simpatija.  :D :-*

edinole nekaj se je "zalomilo" v mojih sanjah. ko sem bila na barki se zagledala delfina, kako ga šibajo ob barki in se igrajo valovi. šla sem na višji del barke, da bi lepše videla. en čas sem jih gledala, smejali smo se drug drugemu in si pošiljali ljubezen. potem pa sta dva delfina "zgrešila" val in naenkrat sta se barka in morje spremenila v tovornjak in cesto in delfina sta pristala v obcestnem jarku. nemudoma sem skočila dol in vzela v naročje oba delfina in ju tolažila, da ju bomo hitro spravili v vodo in jih rešili. ampak vsa nemočna sem iskala morje...  :'( nikjer ga več ni bilo... potem se ne spomnim več naprej. ali pa sem se zbudila, ne vem.  :-\
ampak splošen vtis sanj pa ni bil negativen....

pa še nekaj. delfini o katerih sem sanjala niso bili naši, jadranski delfini (velika pliskavka) temveč so bili vrste pristaniška pliskavka, ki je pri nas ni (so manjši in imajo bolj zaobljen gobček, ampak so luškani ful). in ko sem danes pospravljala neke papirje sem med njimi našla materiale iz letošnje konference o morskih sesalcih, pravzaprav brošuro o teh pliskavkah. kar obstala sem in nisem mogla verjeti mojim očem...

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #40 on: October 13, 2007, 02:44:14 PM »
Med drugim postavljam možnost, da boš dopustovala na Islandiji. Naj seveda odgovori Regina. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #41 on: October 13, 2007, 02:48:01 PM »
Med drugim postavljam možnost, da boš dopustovala na Islandiji. Naj seveda odgovori Regina. :)

Andres
hvala za odgovor, Andres  :). ni mi sicer čisto jasno kako si to povezal,  ??? ampak dvomim, da si bom odšla pogledat deželo, ki je verjetno fantastično lepa, hkrati pa je ena izmed tistih, ki nelegalno ubije največ delfinov in kitov na svetu  :'(

morda, ko bodo spremenili pogled na morske sesalce. oziroma morda pa bi se res lahko zgodilo, da jih obiščem: s kakšno greenpeacovo barko - na delovni dopust
« Last Edit: October 13, 2007, 02:51:25 PM by Amfitrita »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #42 on: October 13, 2007, 02:52:07 PM »
Povezal sem nekako po moji logiki zato me ni potrebno jemati resno. Tole o ubijanju je res kitov in delfinov kar drži, krožita pa dve resnici, zahodna in islandska, toda z razlago bi zašla iz prvotnega pomena te teme, ki služi sanjam.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #43 on: October 13, 2007, 02:58:10 PM »
Povezal sem nekako po moji logiki zato me ni potrebno jemati resno. Tole o ubijanju je res kitov in delfinov kar drži, krožita pa dve resnici, zahodna in islandska, toda z razlago bi zašla iz prvotnega pomena te teme, ki služi sanjam.

Andres
:D saj te nisem jemala tako resno, glede sanj  ;) samo se mi je pa zdelo prav, da napišem to... morda za druge, ki tega ne vedo. in res je, zašla bi iz te teme o sanjah, če bi začela razpravljati o tem. morda bo kdaj drugič kakšna priložnost. samo še pika na i z moje strani: ubijanje kitov že zdavnaj ni več nujno potrebno, zato si naj islandci kakršnokoli "razlago" vtaknejo v ...

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #44 on: October 14, 2007, 01:04:32 PM »
danes sem sanjala, da sem bila v kuhinji moje pokojne none (več kot 20 let nisem videla te kuhinje). z mojo simpatijo sva sedela tam. sama. pravzaprav sem sedela v njegovem naročju. ??? in se pogovarjala
šment. bom se mogla zmenit s tem mojim sanjskim svetom, da malce dam na stran tole mojo simpatijo.  ::) ;)