Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma III  (Read 210616 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma III
« Reply #45 on: October 14, 2007, 03:05:59 PM »
uf, šele zdaj sem se spomnila, da sem še nekaj sanjala danes ponoči....

šla naj bi na študijsko potovanje v ZDA, in sicer za en mesec v Atlanto  ??? in potem še za en mesec v NY  ??? nikakor mi ni šlo skupaj kako bom jaz lahko uskladila vse moje obveznosti v službi in šla še na tako dolgo študijsko potovanje. potem sem naenkrat ugotovila, da se že peljem proti Atlanti, po nekih čudnih ozkih cestah, okolica je bila revna in nemarna. Ni mi bila všeč  :P Ampak potem pa sem srečala mojo nečakinjo in nečaka, ki naj bi se z mojo sestro preselili tja. Bila sem ful žalostna, da sta tako daleč, čeprav sta živela v lepi hiši. V hiši so imeli tudi bazen, vendar mi ni bil zanimiv, ker je bil premajhen za plavanje. Potem mi je nečak pokazal tik ob tem bazenu še svoj akvarij, ki je bil tako velik kot bazen. Notri je bilo polno rib, takšnih morskih in ki jih srečujem pod vodo, ko se potapljam. bila sem žalostna, ko sem izvedela, da so jih pravzaprav ulovili in jih vtaknili v tale bazen...  :'(

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #46 on: October 15, 2007, 07:38:20 AM »
Draga Regina,

ponovno bi te prosila za namig, v kateri smeri si razlagati naslednje sanje - sanjala jih je moja najbližja prijateljica - v teh sanjah sem nastopala tudi jaz. In sicer - sanjala je popolnoma iste sanje dve noči zapored -  prijateljica in jaz sva se dogovorili za srečanje in ona v roki nosi pladenj, na katerem nosi živo, moško glavo ( neznan moški ), s temnimi očmi, ki jo gledajo. Obraz je prijazen in dejstvo, da ima na pladnju živo glavo ji ni nič nenavadno. Občutki so prijetni, oči prijazne. Hodi po pokrajini - široki, valoviti pokrajini, idilični, temni-vse je zasneženo ( sneg je kot moka ). Ni nobene poti in ona sledi stopinjam ( mojim ), ki jih vidi kot odtise na snegu s spodnje strani ( kot, da bi jaz hodila pod snegom, ona pa vidi samo odtise stopinj, ki jim sledi ). Tako ve, kje mora hoditi in hodi po mojih korakih. Sanje se zaključijo samo s spominom na število 91,50 EUR (cena ). Kaj bi rekla, Regina?

Hvala ti za namig....  ;) :D

Taja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #47 on: October 15, 2007, 05:06:29 PM »
hmmm. danes spet sanjala o delfinih, morju (v fantastično in kristalno čisto, turkizno vodo sem skočila :D), barki, polno je bilo ljudi, med njimi tudi moja simpatija.  :D :-*

Mislim, da pri tej sanjski simpatiji nima smisla več vztrajat, če se že delfinčki spreminjajo. Kaj meniš?  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #48 on: October 15, 2007, 05:12:04 PM »

Taja

Taja, žal mi je, ampak za tretjo osebo nikoli ne odgovarjam. Naj me prijateljica sama poišče.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #49 on: October 15, 2007, 05:51:09 PM »
Mislim, da pri tej sanjski simpatiji nima smisla več vztrajat, če se že delfinčki spreminjajo. Kaj meniš?  ;)
>:( težka bo. res. ne pride nobeden takšen mimo mojih oči, da bi ga blo vredno postavit v moje sanje, hi hi  ;D tak da ne vem, no.
no, ko bo se to zgodilo, boš prva, ki bo to izvedela  ;)

sicer je pa to "samo" simpatija. ne morem mu kr rečt, da naj izgine iz mojega življenja ups.. mojih sanj  ;D
he he, sicer pa mi je kar pestro, ne glede na to je če je v mojem (fizičnem) življenju ali ne....  :o

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #50 on: October 15, 2007, 07:16:06 PM »

Taja

Taja, žal mi je, ampak za tretjo osebo nikoli ne odgovarjam. Naj me prijateljica sama poišče.

saj sem vedela  ;D čeprav mi je prijateljica sama napisala sanje na list papirja in me prosila, da tole napišem...vseeno hvala Regina- ji bom predala sporočilo  :D

pozdravček, Taja  :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #51 on: October 15, 2007, 07:56:05 PM »
sicer je pa to "samo" simpatija. ne morem mu kr rečt, da naj izgine iz mojega življenja ups.. mojih sanj  ;D

A pridem pomagat, Amfitrita? Nekaj prakse že imam.  :D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #52 on: October 15, 2007, 07:58:33 PM »
saj sem vedela  ;D

Ti, ti nagajivka ti.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #53 on: October 15, 2007, 08:16:52 PM »

Oj, nore sanje imam...
Sanjalo se mi je, da je meni bližnja in zelo pomembna oseba bila obešena na drevesu z vrjvjo, jaz pa nisem mogla do nje....Kaj bi lahko otpomenilo??-hvala....
Sestri ap ne gre iz glave sanje, ko se je pogoavrjala z bikom!!! Meni njene sanjezvenijo bolj pozitivne kot moje...

Offline taja6

• Splet. Simbol

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #55 on: October 15, 2007, 09:51:34 PM »

Oj, nore sanje imam...
Sanjalo se mi je, da je meni bližnja in zelo pomembna oseba bila obešena na drevesu z vrjvjo, jaz pa nisem mogla do nje....Kaj bi lahko otpomenilo??-hvala....
Sestri ap ne gre iz glave sanje, ko se je pogoavrjala z bikom!!! Meni njene sanjezvenijo bolj pozitivne kot moje...

Če že v sanjah nisi mogla do nje, pa lahko v resnici zanjo kaj narediš. Morda je potrebna samo tolažbe in spodbude, da se opre na svoje sposobnosti.
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #56 on: October 16, 2007, 10:18:58 AM »
he he, sicer pa mi je kar pestro, ne glede na to je če je v mojem (fizičnem) življenju ali ne....  :o

že spet...  ;D ne morš da verjameš, ne morem ga izgnat, hi hi
mogoče te bom pa res prosila za pomoč  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #57 on: October 16, 2007, 12:06:38 PM »

že spet...  ;D ne morš da verjameš, ne morem ga izgnat, hi hi
mogoče te bom pa res prosila za pomoč  ;)

Samo reci, v trenutku zajaham svojo hondo in pridirkam. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #58 on: October 16, 2007, 04:57:28 PM »
Regina

ali te lahko prosim da še meni malo v moje sanje pokukaš?

Sanjalo se mi je, da sem v trgovini kupovala žemlje. Prodajalka je bila Kitajka oz. aziatka in mi je na vsak način hotela prodati celo štruco, rekla je da žemelj nimajo.
Meni je bilo to preveč, pa še ni mi bilo jasno kako da jih kar nimajo. Od strani naju je opazovala druga prodajalka, Črnka, ki je le gledala kaj bo.
Spet sem Kitajki rekla, naj mi da žemlje, če jih pa nimajo pa le pol štruce kruha ker cele ne rabim.
Pol štruce mi ni hotela dati, vztrajala je na celi, jaz pa tega nisem hotela in sem kar šla, brez da bi kaj kupila.

Hvala ti, pozdrav.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #59 on: October 16, 2007, 11:21:11 PM »
To pa ne bo za forum, nensi. Se ti oglasim na privat.
www.sepet-sanj.com