Danasnje sanje so bile pa res polne enih simbolov
Sem zelo veliko sanjala, zato ne vem kaj sem sanjala prej kaj potem, pa tudi celega poteka dogodkov se ne spomnim.
Bila sem v stanovanju oz hotelski sobi, v kovcku pa sem imela s sabo se mojega belega macka, ker ga nisem imela komu pustit. Naslednjo stvar, ki se jo spomnim, je da sem bila v dvigalu z nekaj osebami in smo se spustili v debato in se celo toliko zadebatirali (skoraj skregali), da je dvigalo ze prislo v 8. nadstropje (mimogrede je bilo tudi najvisje) in sele cez nekaj casa sem ugotovila, da je to moje nadstropje. Potem se spomnim, da sem pakirala, in ko sem se odpravljala, se nisem mogla spomnit ali sem tudi macka spakirala. Pa sem si rekla, sigurno sem ga, saj ga nikjer nisem videla. ???
Potem pa se spomnim, da sem hodila po nekih hribckih in dolincah (na desni sem imela eno vzpetino, ki je rahlo metala senco na mojo pot. Spomnim se, da je vsake toliko casa udarila strela cisto do tal in da sem morala pazit kje hodim, ampak sem se uspesno prebijala naprej.
Vec se ne spomnim.
Dvigalo sem ze veckrat sanjala in vedno je bilo nekaj narobe z njim ( se spomnis?).
Sedaj sem dobila preblisk, kaj bi vse to lahko pomenilo. Ker se moje solanje tako vlece, bo sedaj zacelo teci ze osmo leto. In sem sedaj na tisti stopnji, ko je treba izstopit in se podat na svoje. (vceraj sem ravno razmisljala, kaj sedaj ko se bo nekaj davcnih zakonov spremenilo, da bo treba vse skupaj v svoje roke vzet).
In strela bi lahko pomenila dobre ideje, ki so se mi porodile (vsaj tako pise v moji knjigi). Ce so hribcki in dolince simbol za vzpone in padce, bi vse skupaj imelo smisel. In upam, da ga ima, ker bi bil ze cas.