Katastrofa! Dobesedno, kar sem sanjala!
Sanjala sem: Vozila sem avto na obvoznici. Malo sem se zamislila in ko sem pogledala na cesto so vsi bremzali ko nori. Jaz sem se se pravi cas ustavila ob enem izvozu. Stekla sem gor po izvozu cisto panicna. Bila je zelo huda nesreca, vsi avtomobili do kamor je segal moj pogled so bili udelezeni v to nesreco in med njimi se je prebijal resilec.
Zgodilo se je: In danes zjutraj grem delat in se peljem po obvoznici, se malo zamislim, ko se zavem vsi bremzajo ko nori, same rdece luci, kot v sanjah. Komaj uspem zabremzat (v tistem mi pade na pamet, da zmanjsam radio, da bom slisala, ce se je kdo zaletel ???), gledam naprej, pa v vzvratno ogledalo, kako bremza zadaj. Avto za mano se je umikal na desno, ker sem se jaz na levo, in je ocitno sel prevec na desno, saj je tovornjak, ki je vozil na desnem pasu ful zacel trobit. To se je zgodilo pri izvozu LJ-Brdo.
Groza. Sem se takoj spomnila sanj in mi je slo kar na jok. Ce ne bi sla v sluzbo, bi se dala na stran in jokala. Potem sem se spomnila angelckov in se jim zahvalila, da sem se pravi cas videla, da ustavljajo.
Na tem istem kraju, sem se tudi enkrat za las ustavila, v mojih sanjah pa sem videla nesreco na naslednjem izvozu LJ Podutik, ampak v sanjah sem se vracala domov.
Regina, mislis, da je to zgolj slucaj? Jaz upam, ker kaksnih preroskih sanj nocem imet!
PS in sedaj sem se spomnila, da sem enkrat tudi sanjala, da sem se zaletela v avto pred mano (to sem celo na forum napisala- moram pobrskat), potem pa sem se skoraj zaletela, pa se ne spomnim koliko casa je minilo med sanjami in dogodkom