IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jane on June 05, 2011, 04:45:14 PMQuote from: cvetka on June 05, 2011, 03:06:26 PMJane, mene zanimakaj mi obeta obdobje do konca leta na službenem področju? Cvetka zate merkur v dvanajsti hiši - bi si upala trdit, da bo potrebno kako poročilo popravljat ali pa dopolnit. Z revizijo si že konec, ne?Hvala.Z revizijo sem konec, ampak zdaj pa pooopraaavljaaaaaaaaaam, iz enega konta na drugega in spet na prvega; merkur je vsekakor na mestu, za 12H??, ali je znamenje tudi bilo?lp
Quote from: cvetka on June 05, 2011, 03:06:26 PMJane, mene zanimakaj mi obeta obdobje do konca leta na službenem področju? Cvetka zate merkur v dvanajsti hiši - bi si upala trdit, da bo potrebno kako poročilo popravljat ali pa dopolnit. Z revizijo si že konec, ne?
Jane, mene zanimakaj mi obeta obdobje do konca leta na službenem področju?
Quote from: cvetka on June 05, 2011, 07:36:01 PMQuote from: Jane on June 05, 2011, 04:45:14 PMQuote from: cvetka on June 05, 2011, 03:06:26 PMJane, mene zanimakaj mi obeta obdobje do konca leta na službenem področju? Cvetka zate merkur v dvanajsti hiši - bi si upala trdit, da bo potrebno kako poročilo popravljat ali pa dopolnit. Z revizijo si že konec, ne?Hvala.Z revizijo sem konec, ampak zdaj pa pooopraaavljaaaaaaaaaam, iz enega konta na drugega in spet na prvega; merkur je vsekakor na mestu, za 12H??, ali je znamenje tudi bilo?lp devica je bila
Jane še meni prosim
Quote from: Jane on June 05, 2011, 08:35:52 PMQuote from: cvetka on June 05, 2011, 07:36:01 PMQuote from: Jane on June 05, 2011, 04:45:14 PMQuote from: cvetka on June 05, 2011, 03:06:26 PMJane, mene zanimakaj mi obeta obdobje do konca leta na službenem področju? Cvetka zate merkur v dvanajsti hiši - bi si upala trdit, da bo potrebno kako poročilo popravljat ali pa dopolnit. Z revizijo si že konec, ne?Hvala.Z revizijo sem konec, ampak zdaj pa pooopraaavljaaaaaaaaaam, iz enega konta na drugega in spet na prvega; merkur je vsekakor na mestu, za 12H??, ali je znamenje tudi bilo?lp devica je bilatorej tako kot do sedaj: komunikacija in peglanje, še vedno mi je pa skrivnost 12H???lepo bodi
Quote from: taja6 on June 05, 2011, 07:00:41 PMsuper Jane, lepo darilce jaz bi prosila za odgovor na vprašanje, kako bo mož nadalje uspešen na službenem oz. finančnem področju?hvala Jane Pluton v 10 hiši v kozorogu, definitivno si bo zastavil nove cilje, upošteva naj pravila -kozorog in služba bo super.
super Jane, lepo darilce jaz bi prosila za odgovor na vprašanje, kako bo mož nadalje uspešen na službenem oz. finančnem področju?hvala Jane
Quote from: Tejka on June 05, 2011, 06:14:57 PMNo pa da probamo eno tako vprašanje za v javnost...Dopust letos (a bo sploh ) ?No sej tiste za nejavnost lahko na ZS Za dopust pa sonce v devici v 4 hiši, mislim da bo dopust bolj doma oz. zdaj je čas da narediš nekaj kar pač moraš, da se boš počutila bolj varno
No pa da probamo eno tako vprašanje za v javnost...Dopust letos (a bo sploh ) ?
Quote from: Tea on June 05, 2011, 08:48:46 PMJane še meni prosimJupiter v ovnu v četrti hiši. Zadevo moraš speljati po svoje, ker se boš edino tako počutila varno in blagoslovljeno.
Evo Jane, sem še jaz poskusni zajček. Kaj pa moja služba?
Quote from: sasa on June 06, 2011, 09:19:55 AMEvo Jane, sem še jaz poskusni zajček. Kaj pa moja služba?Ti imaš pa sonce v devici v tretji hiši. Do podrobnosti izdelaj svoj načrt, spravi na plan vse svoje zamisli in jih uresniči Te podpira tole sonce
Še jaz bi lepo prosila Hvala