Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248540 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #660 on: September 07, 2012, 03:23:33 PM »
Ženska zamerila do daske.  :-\
Kaj čmo.

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #661 on: September 07, 2012, 03:54:17 PM »
Spet na podnu s počutjem.....jebemti, no...
:(

A se bo kej premaknilo v lajfu al ne?

Offline Luna

• Mojster
« Reply #662 on: September 07, 2012, 03:56:59 PM »
skorpijonka, jaz sem na istem... se je včeraj začelo, pa danes še kar traja. trenutno popolnoma brez volje :(

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #663 on: September 07, 2012, 08:39:19 PM »
Kako izklopiti razum in vklopiti čustva? Bljah. Prevelik raci sem in to se mnogokrat slabo konča, zame in za ljudi okoli mene. :(

Zamenjaš? Vsake toliko?  :D

Offline Luna

• Mojster
« Reply #664 on: September 07, 2012, 10:12:18 PM »
Kako izklopiti razum in vklopiti čustva? Bljah. Prevelik raci sem in to se mnogokrat slabo konča, zame in za ljudi okoli mene. :(

Z veseljem Pika. Nikakor ne najdem ravnotežja s čustvi in razumom. Sem bila včasih dosti bolj čustvena, pa so se potem stvari razplete v takšno smer, da sem postalo popolno nasprotje. Ah ja, saj bo  :o

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #665 on: September 08, 2012, 07:09:15 AM »

Z veseljem Pika. Nikakor ne najdem ravnotežja s čustvi in razumom. Sem bila včasih dosti bolj čustvena, pa so se potem stvari razplete v takšno smer, da sem postalo popolno nasprotje. Ah ja, saj bo  :o

Pretirano živet v svetu čustev in si vse preveč gnati k srcu ni dobro.  :blank:
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #666 on: September 08, 2012, 07:09:41 AM »
Spet na podnu s počutjem.....jebemti, no...
:(

A se bo kej premaknilo v lajfu al ne?

Kaj te teži?  :-*
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #667 on: September 08, 2012, 10:48:34 AM »

Pretirano živet v svetu čustev in si vse preveč gnati k srcu ni dobro.  :blank:

Saj vem, ampak biti pretirano racionalen pa tudi ne. Je treba neko ravnovesje najt, kar pa je seveda najtežje.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #668 on: September 08, 2012, 07:01:50 PM »
morda me občutek in opažanja varajo, ampak ta forum se vedno bolj spreminja v " daj, daj, daj ", " jaz, jaz, jaz" oseb, ki nazaj bolj malo ali nič ne dajo.....do not like it  :-\

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #669 on: September 08, 2012, 07:52:56 PM »
morda me občutek in opažanja varajo, ampak ta forum se vedno bolj spreminja v " daj, daj, daj ", " jaz, jaz, jaz" oseb, ki nazaj bolj malo ali nič ne dajo.....do not like it  :-\

Guilty.  :embarrassed:

Te ne varajo občutki, sem se sama že velikokrat oštela v to smer, samo hočem nekaj, prispevam pa nič.
Včasih sem vsaj vodnike vlekla, zdaj pa samo še rabim nekaj stalno.
« Last Edit: September 08, 2012, 07:54:58 PM by Pika »

Offline Luna

• Mojster
« Reply #670 on: September 08, 2012, 09:15:27 PM »
Meni se pa zdi, da vsak da tisto kar lahko, mogoče v tem trenutku, ne more ponuditi veliko, je pa zato ali v preteklosti, ali pa bo v prihodnosti. Morda ni vse enakovredno, ampak se mi zdi že veliko, da so tukaj zbrani predvsem ljudje, ki drugemu stojijo ob strani. Mogoče čisto na banalen način, ampak velikokrat je to zelo velika uteha.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #671 on: September 09, 2012, 12:35:02 PM »

Vse več pa je žal tudi samo občutkov očitanja, krivde ... Kdo je kriv za to, da sem/mislim/živim tako ... Kateri dogodek je koga zaznamoval ... Kakšno travmo in občutke ima kdo iz otroštva ...
Življenje je proces in stvari je treba prerast in vpeljat nove. Se borit in ne iskati vzrokov, kaj je krivo za to in ono, kar se je komu zgodilo.

Krivi niso starši, prijatelji, partnerji, niti planeti ali karkoli drugega. Sami si krojimo svojo srečo in nesrečo. Ker sami želimo biti srečni ali nesrečni.
Včasih dobim občutek, da ljudje prav iščejo izgovor npr. v kakšnem tranzitu, da so lahko tečni in žrtve. Ma, že nejdejo en tranzit, ki jih kao zaje**ava, samo, da so lahko taki.

9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #672 on: September 09, 2012, 03:17:15 PM »
Se strinjam s tabo, Maja; je pa veliko odvisno od posameznika...da " najdeš vzrok " ali ključno točko v življenju, ki nas je sprememnila, zaznamovala, lahko uporabi človek na dva načina...da se celo življenje izgovarja na to, kot praviš ti, v smislu...zato sem tak, ker sem to in to doživel, in ne naredi potem oseba nič, da bi to spremenil..ima nekako fatalističen pristop k življenju...lahko pa služi kot nekakšna " razsvetlitev " v smislu..aha to se mi je zgodilo, kaj lahko zdaj sam/a naredim, da presežem to...in delaš v tej smeri.. v bistvu tudi na duhovni poti oz. " duhovni sceni", če se tako izrazim so ljudje, ki vedno krivijo druge za svojo nesrečo in tisti drugi, ki se vprašajo kje je tu njihova lekcija. delajo v tej smeri in napredujejo...

sama v vsakdanjem življenju samo izjemoma upoštevam astrologijo...npr. ne bom odpovedala potovanja v retro Merkurju, če se bo kaj zalomilo ali bom npr. v tem času založila papirje, se ne bom sekirala, ampka si rekla..ja retro Merkur je, se bo že pojavil ta papir nekje... imam pa astrologijo npr. za zelo koristno pedvsem v trenutkih, ko si res na dnu, ko daješ skozi življ.prelomnice,  pa lahko vidiš kaj se dogaja, na katerem področju gre za čiščenje in ti tudi lahko pokaže svetlo lučko na koncu temnega tunela, da pa bo takrat in takrat približno tega konec....vmes pa je treba jasno delat in ne samo čakat na določen datum  ;)

ljudje smo pač različni, eni  so borci, ki sebi in celemu svetu dokazujejo, da zmorejo, drugi pač rabijo pomoč, spodbudo v taki ali drugačni obliki.. vsak pa potrebuje pomoč v določenih trenutkih v taki ali drugačni obliki...sama sem že kar let nazaj presegla prepričanje, da sem vsemogočna in da vse zmorem sama in bog ne daj, pokazat ranljivosti in potrebe po pomoči... in mi je dosti lepše sedaj kljub temu, da se ne šlepam na koga  ;)

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #673 on: September 09, 2012, 07:10:19 PM »
Se strinjam z vsem napisanim. Pa vendar....vsak ima v življenju kakšno obdobje, ko ga resnično "resertira". Meni paše tale rubrika, ker lahko res po pravici povem vse, kar me matra...
Kako izklopit, kje izklopit....kako preklopit...
Po 2 letih spet izpadajo lasje v šopih. Ščitniški hormoni porazni, s prostim očesom vidna oteklina ščitnice. Ne,ne grem na tablete. Hočem alternativno spedenat.
Itak, da vem, da je stres zadaj,da je psihično vse skupaj, ker je noro, kar se zdajle dogaja. Zdej pa že nekak poznam znake tele bolezni.
Skušam delati tibetance vsako jutro, pravilno prehrano uvesti, delam na temu, da se začnem umirjati in vsaj dihati normalno...
Ej, fuck off....cel vikend se že vlečem ko klada, popolnoma brez energije, volje, histerična, nemirna....uno, ko veš, da to nisi ti, da spet ta ščitnica zajebava in da je tale depresija samo en izmed njenih znakov.
Kako se čimprej spravit nazaj v normalno stanje...ks zaprla bi se v eno sobo in počakala, da se spedenam, pol pridem pa nazaj med ljudi. Ker trenutno sem ko tempirana bomba...
 :-\

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #674 on: September 09, 2012, 07:28:54 PM »
Se strinjam z vsem napisanim. Pa vendar....vsak ima v življenju kakšno obdobje, ko ga resnično "resertira". Meni paše tale rubrika, ker lahko res po pravici povem vse, kar me matra...
Kako izklopit, kje izklopit....kako preklopit...
Po 2 letih spet izpadajo lasje v šopih. Ščitniški hormoni porazni, s prostim očesom vidna oteklina ščitnice. Ne,ne grem na tablete. Hočem alternativno spedenat.
Itak, da vem, da je stres zadaj,da je psihično vse skupaj, ker je noro, kar se zdajle dogaja. Zdej pa že nekak poznam znake tele bolezni.
Skušam delati tibetance vsako jutro, pravilno prehrano uvesti, delam na temu, da se začnem umirjati in vsaj dihati normalno...
Ej, fuck off....cel vikend se že vlečem ko klada, popolnoma brez energije, volje, histerična, nemirna....uno, ko veš, da to nisi ti, da spet ta ščitnica zajebava in da je tale depresija samo en izmed njenih znakov.
Kako se čimprej spravit nazaj v normalno stanje...ks zaprla bi se v eno sobo in počakala, da se spedenam, pol pridem pa nazaj med ljudi. Ker trenutno sem ko tempirana bomba...
 :-\

draga škorpijonka, iz srca ti želim, da se ti stanje, počutje čim prej normalizira in resnično vse dobro, vse dobro  :-*

kaj je že pomen težav s ščitnico po Louise Hay? ...možni psihosomatski vzrok...Ponižanje. " Nikoli mi ne uspe, da bi napravila, kar bi rada. Kdaj bom jaz na vrsti?" Afirmacija, nov miselni vzorec: Presegam stare omejitve in si dopuščam svobodno in ustvarjalno izražanje.

vse dobro ti želim  :-*