Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248595 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #720 on: September 16, 2012, 06:28:14 PM »
Kako znam biti nesramna in nehvalezna in to do svoje mame >:( Joj, sem jezna sama nase! :-\
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #721 on: September 16, 2012, 07:19:51 PM »
Kako znam biti nesramna in nehvalezna in to do svoje mame >:( Joj, sem jezna sama nase! :-\

Joj, to se tudi meni zgodi ... Z mami se odlično zastopiva, kot dobri prijateljici sva. O tem, kako se telepatsko čutiva sploh ne bi, ker je res hudo  :o.
Ampak v nekaterih stvareh sva si pa popolnoma različni in včasih malo pregrobo nastopim do nje. Ne, da se kregava, samo bolj ostro kaj rečem ... Potem mi je pa tako žal, da me prav v dno dušice boli ... Ker moja mami je čudovita ženska, ki je v življenju pretrpela marsikaj in ji privoščim samo najboljše.
Ah, pusti to za sabo. Preboli in obljubi si, da boš naslednjič bolj pazila. Jaz pa tudi.  :-*
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #722 on: September 16, 2012, 07:20:20 PM »
Maja, tudi jaz držim pesti!! In JA, uporabi vsa sredstva, časi res niso tako, da bi človek denar vračal, verjamem, da ti bo uspelo!  :-*

Hvala  ti, Pika!  :-*
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #723 on: September 16, 2012, 07:56:11 PM »

Ne biti jezna, tudi ti si samo clovek ;) Lepo je da se tega zavedas, ce te pa fejst tezi, se pa lahko opravicis:)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #724 on: September 16, 2012, 08:47:22 PM »

Joj, to se tudi meni zgodi ... Z mami se odlično zastopiva, kot dobri prijateljici sva. O tem, kako se telepatsko čutiva sploh ne bi, ker je res hudo  :o.
Ampak v nekaterih stvareh sva si pa popolnoma različni in včasih malo pregrobo nastopim do nje. Ne, da se kregava, samo bolj ostro kaj rečem ... Potem mi je pa tako žal, da me prav v dno dušice boli ... Ker moja mami je čudovita ženska, ki je v življenju pretrpela marsikaj in ji privoščim samo najboljše.
Ah, pusti to za sabo. Preboli in obljubi si, da boš naslednjič bolj pazila. Jaz pa tudi.  :-*
Maja, se podpisem pod tole, enako je z nama. Jo imam strasno rada in ona mene,saj se nisva skregali, samo lahko bi bila jaz bolj prizanesljiva in potrpezljiva, znam biti preostra in pregroba v besedah. Saj sedaj je ze ok. Hvala, da si obcutke podelila z mano.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #725 on: September 16, 2012, 08:51:22 PM »

Ne biti jezna, tudi ti si samo clovek ;) Lepo je da se tega zavedas, ce te pa fejst tezi, se pa lahko opravicis:)
Hvala Jane. Sedaj je ze ok, sem jo poklicala in se opravicila za moj vcasih preoster jezik. Naslednjic upam se bom znala kontrolirati vnaprej, ne post festum.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #726 on: September 17, 2012, 11:51:19 AM »
Skratka ... Sem klicala na zavod. In se DA premaknit rok za odplačevanje. Samo pošljem prošnjo in dokazila, da še opravljam izpite pa pošljejo aneks k pogodbi.
Super!!! Vse se reši. zato se pa nisem kaj preveč sekirala. Pozitiven pristop reši vse!
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #727 on: September 17, 2012, 01:00:37 PM »
Skratka ... Sem klicala na zavod. In se DA premaknit rok za odplačevanje. Samo pošljem prošnjo in dokazila, da še opravljam izpite pa pošljejo aneks k pogodbi.
Super!!! Vse se reši. zato se pa nisem kaj preveč sekirala. Pozitiven pristop reši vse!

Super!!   ;) ;)

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #728 on: September 17, 2012, 01:24:00 PM »
Čestitam Maja!  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #729 on: September 17, 2012, 01:45:10 PM »
Maja cestitke za pozitiven pristop in posledicno ugodno resitev Rako se dela! ;)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #730 on: September 17, 2012, 02:06:09 PM »
Super Maja :D
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Luna

• Mojster
« Reply #731 on: September 17, 2012, 02:30:20 PM »
Odlično Maja, veliko sreče še naprej! :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #732 on: September 17, 2012, 03:25:43 PM »
Hvala vsem!

Vedno je pot naprej!
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #733 on: September 17, 2012, 05:19:14 PM »
Super Maja, me veseli. Zdaj bova pa obe čisto zares poprijeli s polnim zamahom, kajne?  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #734 on: September 17, 2012, 05:27:18 PM »
Sva že.  8) 8)
9ZK 656