Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 264976 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #780 on: September 27, 2012, 07:30:04 PM »
:D Sam a ves, da ko sem danes mail brala sem glih pomislila da bo frka  :)

Hehe, ja po vsej zgodovini žuganj s prstom  ;D

Ja itak, pisala na brzino, pa nisem bila pozorna. Sam res nisem imela v mislih karkoli kogarkoli učiti, pač pa le trenirati. Ker Ljubo najema prostor za gong kopel zvečer, mi je padla ideja, da bi pa prej imeli še kakšno urco thete oz. meditacije. Ekola moja nerodnost.

Sicer pa imamo podrobno o Theti itak vse zapisano v Vianini prevedeni v slovenščino knjigi ...

Sam tko zanimivo: Venera kvadrat Mars - a veš da sem nekak čakala na gnjavažo

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #781 on: September 27, 2012, 07:34:37 PM »
A ne Rena .... vojne pa ne. Škorpijoni se ne bojujemo.... damo v kompjuter in delite.  ;D

Vesolje poskrbi za vse riti  ;D

Ja, sej nisem mislila s tvoje strani.  :P Je pa sicer res, da se bo sčasoma poostrilo na vseh področjih, recimo, pri ne vem kateri zbornici že podeljujejo certifikate za alternativne zdravilce. Matr, dokler da bom jz začela s tarotom ipd bolj zares, kdo ve, pri komu bom morala opravljat preverjanje znanja?   ;) :P ;D

Ah, dej dej

Take neumnosti peljejo samo v to, da se ljudje učimo goljufati - ni druge. Ker so neživljenjske in pogojene samo z denarjem, položajem in sistemom nadzora. 
Potem imaš certificiranega učitelja, zraven pa drogo ipd.....

www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #782 on: September 27, 2012, 07:48:43 PM »
Ma.... Tea, nimam komentarja.

Vem, da je vse pravno podprto itd, ampak vseeno. In to naj bi bilo duhovno znanje, ki ga tako ali tako vsak zna. Se strinjam, v knjigi je vse napisano...
9ZK 674

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #783 on: September 27, 2012, 07:52:38 PM »
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Je kej pa bilo? Predvidevam, da ni vzklik veselja  ???

Na koncu maila sem opazila, da ponujaš Theta healing trening za začetnike. Sama veš iz maila, ki sem ga poslala naokrog, da me je Vianna imenovala za predstavnico za Slovenijo. Moja naloga je med drugim, da skrbim za to, da theto poučujejo certificirani učitelji in nihče drug. Vem, kakšna so tvoja stališča glede sistemov. In ker si mi zelo draga oseba in te spoštujem, ter očitno rada poučuješ TH, te vabim, da greš naslednje leto, ko pride Vianna v Zagreb na Začetni in Nadaljevalni učiteljski seminar, drugače pa tega ne smeš početi. Vianna je osnovala mednarodno društvo za ThetaHealing, ki sodeluje s pravniki po celem svetu in se bodo od zdaj naprej takšne stvari sankcionirale. Zaenkrat je to z moje strani dobronamerno opozorilo, ker te imam rada. Če pa boš s tem početjem v prihodnosti nadaljevala, bom tvoje ime primorana posredovati v ZDA, kjer se bodo ukvarjali s tem in še drugimi podobnimi primeri, ki jih imamo v Sloveniji.

Objem,
Goga

Tea, tole si zapisala v svoje besedilo:

"Predvidoma bodo ob torkih v Novi Gorici ure treninga tehnike Theta Healing. Prva predvidoma 16. oktober ob 17. uri do 18. ure /tudi če še niste theta healing praktiki – vabljeni, da se s to tehniko seznanite in se jo naučite uporabljati/."

in tisto, kar sem označila je problematično. Torej, učenje drugih, kako to tehniko uporabljati. Zaradi mene lahko organiziraš srečanja theta praktikov, ker verjamem, da lahko z njimi na podlagi svojih izkušenj podeliš veliko več kot marsikdo drug, ki tovrstna srečanja izvaja. Vendar pa jih ne smeš učiti, kako iti v theta stanje po Viannini metodi. Javno izvajanje thete ni prepovedano, pač pa le javno učenje drugih, kako to delati, če nekdo ni TH učitelj.

meni samo potrditev, da moja intuicija deluje in je zelo pametno, da jo poslušam   ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #784 on: September 27, 2012, 07:54:20 PM »

Vem, da je vse pravno podprto itd, ampak vseeno. In to naj bi bilo duhovno znanje, ki ga tako ali tako vsak zna. Se strinjam, v knjigi je vse napisano...

Saj tole ne rabi komentarja. Očitno moja napaka, ki se ne bo ponovila. Moj vsklik je bil namenjen namreč moji neumnosti in prevelikemu idealizmu. Na žalost me še ni izučilo  ;D
In moj Saturnič je spet pokazal, da obstaja  :P
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #785 on: September 27, 2012, 07:56:10 PM »

Saj tole ne rabi komentarja. Očitno moja napaka, ki se ne bo ponovila. Moj vsklik je bil namenjen namreč moji neumnosti in prevelikemu idealizmu. Na žalost me še ni izučilo  ;D

Ja no, enkrat se boš že naučila  ;) :P
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #786 on: September 27, 2012, 07:58:41 PM »

Ja no, enkrat se boš že naučila  ;) :P

počasi, pa z andrhtjo, so rekli naši dedi  :P
www.Astro-Star.net

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #787 on: September 27, 2012, 09:33:29 PM »
Imam predlog....kaj ko bi povezavo s Kreatorjem  poimenovali z novim imenom?

Te tehnike so ratale prave zakladnice za bogatenje posameznikov, ki jim je "Bog" dal navodila, kako naj zdravijo ljudi in jih o tem poučijo, pa mislim, da ni imel v mislih "kako naj obogatijo".

Zadevo se avtorsko obdela, drugače poimenuje in rezultati so isti, ker verjamem, da je v najvišje dobro, da smo zdravi in zadovoljni.

Kaj pravite na to idejo?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #788 on: September 28, 2012, 06:18:07 AM »
Sem za

Pravico do povezave imamo vsi.

Sicer pa jaz in ime Theta Healing ni več v povezavi  :)
Zato bo še danes vse okrog tega izbrisano iz moje spletne strani
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #789 on: September 28, 2012, 08:27:59 AM »
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Je kej pa bilo? Predvidevam, da ni vzklik veselja  ???

Na koncu maila sem opazila, da ponujaš Theta healing trening za začetnike. Sama veš iz maila, ki sem ga poslala naokrog, da me je Vianna imenovala za predstavnico za Slovenijo. Moja naloga je med drugim, da skrbim za to, da theto poučujejo certificirani učitelji in nihče drug. Vem, kakšna so tvoja stališča glede sistemov. In ker si mi zelo draga oseba in te spoštujem, ter očitno rada poučuješ TH, te vabim, da greš naslednje leto, ko pride Vianna v Zagreb na Začetni in Nadaljevalni učiteljski seminar, drugače pa tega ne smeš početi. Vianna je osnovala mednarodno društvo za ThetaHealing, ki sodeluje s pravniki po celem svetu in se bodo od zdaj naprej takšne stvari sankcionirale. Zaenkrat je to z moje strani dobronamerno opozorilo, ker te imam rada. Če pa boš s tem početjem v prihodnosti nadaljevala, bom tvoje ime primorana posredovati v ZDA, kjer se bodo ukvarjali s tem in še drugimi podobnimi primeri, ki jih imamo v Sloveniji.

Objem,
Goga

Tea, tole si zapisala v svoje besedilo:

"Predvidoma bodo ob torkih v Novi Gorici ure treninga tehnike Theta Healing. Prva predvidoma 16. oktober ob 17. uri do 18. ure /tudi če še niste theta healing praktiki – vabljeni, da se s to tehniko seznanite in se jo naučite uporabljati/."

in tisto, kar sem označila je problematično. Torej, učenje drugih, kako to tehniko uporabljati. Zaradi mene lahko organiziraš srečanja theta praktikov, ker verjamem, da lahko z njimi na podlagi svojih izkušenj podeliš veliko več kot marsikdo drug, ki tovrstna srečanja izvaja. Vendar pa jih ne smeš učiti, kako iti v theta stanje po Viannini metodi. Javno izvajanje thete ni prepovedano, pač pa le javno učenje drugih, kako to delati, če nekdo ni TH učitelj.

Razočarana in brez besed :blank:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #790 on: September 28, 2012, 08:29:50 AM »
Toooo Tea!!!
Sama imam že nekaj časa s tem precejšen moralen problem. Namreč če "ima" nekdo nekaj kar lahko pomaga vsakemu, je zdravilo za vse, je fenomenalno in primerno vsakemu človeku in vsak od nas praktično nosi to v sebi... Kako lahko za to računa vrtoglave zneske, ki si jih le redkokdo lahko privošči, potem pa še v pogodbo našopa 1001 klavzulo česa vsega ne sme?
Nekako mi je vzporednica recimo ameriško privatno zdravstvo kjer si le bogati privoščijo kvalitetno zdravstveno oskrbo, revni pa ostanejo malo manj kot brez, zdravnikom pa dodajo konkurenčno klavzulo po kateri ne sme delat v brezplačni kliniki :/
Ali ni namen pomagat, delat dobro in pozitivno vplivat na svet?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #791 on: September 28, 2012, 09:41:25 AM »
Mene predvsem moti "duhovna omejenost" določenih osebkov.... Po mojem mnenju v tem sektorju ne bi smelo biti ne omejitev, ne zavisti, ne nekih pravnih posledic, saj smo vsi na poti zavedanja, da smo le nekaj več kot samo tisto, kar hodi po svetu in nekaj dela. In pri tem bi si morali nesebično pomagati, ne pa groziti s tožbami :o

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #792 on: September 28, 2012, 09:56:01 AM »
Mene predvsem moti "duhovna omejenost" določenih osebkov.... Po mojem mnenju v tem sektorju ne bi smelo biti ne omejitev, ne zavisti, ne nekih pravnih posledic, saj smo vsi na poti zavedanja, da smo le nekaj več kot samo tisto, kar hodi po svetu in nekaj dela. In pri tem bi si morali nesebično pomagati, ne pa groziti s tožbami :o

Ja, mene tudi

V tem "sektorju" je toliko tega, da meni kar dih jemlje.

Včasih sem mislila, da smo astrologi samosvoji, hladni, individualisti, ker smo pod domeno Urana. Duhovna sfera je pod domeno Neptuna, kar bi moralo pomeniti, nesebično pomagati ljudem in težiti k dobremu, vsepovezanemu ipd ...
Pravijo tudi, da karme ni več. Torej lahko delamo kar se nam zljubi.
Jaz pa verjamem v zakon akcije in reakcije, verjamem v to, da kar si sejal, boš tudi žel.

Ampak vem, da cikli na nebu, Uranski kvadrat k Plutonu, mrki v Škorpijonu, pa prehod Saturna v to znamenje, prinašajo res velikanske spremembe v naše življenje in odnose in nasploh v odnos do vseh teh vprašanj.

Čistka se dogaja in se še bo. Naj gre dobro k dobremu ........
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #793 on: September 28, 2012, 05:26:49 PM »

Ja, mene tudi

V tem "sektorju" je toliko tega, da meni kar dih jemlje.

Včasih sem mislila, da smo astrologi samosvoji, hladni, individualisti, ker smo pod domeno Urana. Duhovna sfera je pod domeno Neptuna, kar bi moralo pomeniti, nesebično pomagati ljudem in težiti k dobremu, vsepovezanemu ipd ...
Pravijo tudi, da karme ni več. Torej lahko delamo kar se nam zljubi.
Jaz pa verjamem v zakon akcije in reakcije, verjamem v to, da kar si sejal, boš tudi žel.

Ampak vem, da cikli na nebu, Uranski kvadrat k Plutonu, mrki v Škorpijonu, pa prehod Saturna v to znamenje, prinašajo res velikanske spremembe v naše življenje in odnose in nasploh v odnos do vseh teh vprašanj.

Čistka se dogaja in se še bo. Naj gre dobro k dobremu ........

Zdi se mi, da se bo z vsemi temi praksami zgodilo isto kot s Cerkvijo. Ljudje so jo pokvarili. Z egoizmom, materializmom, manipulacijo.
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #794 on: September 28, 2012, 06:37:44 PM »
Saj ne vem, ali bi pisala v naj dogodek dneva, ali pa tukaj. Seveda je naj dogodek dneva, se pa navezuje na mojo včerajšnjo odločitev.

Očitno sem res rabila še kapljo čez rob vsemu, kar se je zadnjih nekaj let dogajalo ....spustila, iz spletne strani, s podpisov odstranila ime Theta healing in začele so se dogajati čudežne stvari.

Najprej me je popoldan poklicala moja stranka in vsa hvaležna je povabila v njen lepotilni salon in tako grem v ponedeljek in še v četrtek na obravnavo ........

Zdajle pa praznim nabiralnik in dobim pošto in paket od druge stranke - krasno darilo.

Mislim, da mi vesolje sporoča, da je bila moja odločitev prava.  Obema sem svetovala poslovno in pri obeh so rezultati tukaj, delamo pa približno 1 leto skupaj.

Vesela, vesela, vesela. Hvala vesolje za darove, znanje, izkušnje, ki jih lahko delim.
www.Astro-Star.net