Author Topic: Naj ... dogodek dneva 7. del  (Read 354878 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Naj ... dogodek dneva 7. del
« Reply #1755 on: November 04, 2012, 08:48:24 PM »
Tea, na slikah je res zgledalo čudovito!
ko bi vsaj nadaljevala s to razstavo po vsej Sloveniji!
:)

Matr, js sm pa tolk tečna danes.....
Kr v sekundi me je nekaj pičilo in sem tečna za popizdit.
 :-\
Grr....
:)

O hvala  :-*

Danes je venera kvadrat pluton  ;)

Kako pa vemo ali res to nagaja ali ne?  ???

Ne vemo.

Meni osebno je lažje, če vem da nekaj na nebu ne špila ...potem enostavno vem, zakaj je kaj in se neham sekirat. Simpl k pasulj.
Kdo drug si bo pač našel kakšno drugo razlago. Važno je, da se mamo fajn.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #1756 on: November 04, 2012, 09:21:05 PM »
Pa takrat se res nekaj očitnega dogaja, da ljudje čutijo? Ali potem toliko časa brskajo, da najdejo nekaj, kar ima teoretično težaven učinek? Najbrž ima vsak človek vse življenje, v vsakem obdobju hkrati slabe in dobre vplive ...

A je potem sploh smiselno ugotavljat? Zakaj? Če nekaj ni OK, to popravimo, pa je. Pa ni važno, kaj je na nebu. Ker ljudje že vnaprej potem iščejo, kdaj bodo (lahko  ;D) zoprni in kaj jim dela težave, namesto, da bi v sebi poiskali, kaj je narobe in popravili.

Koliko ljudi se trudi popravit svoje razpoloženje ne glede na to ali vedo, kaj je na nebu, kaj je v njih, kaj je narobe ... Večina jih gre stresat nad druge, namesto, da bi sebe zbrcali.
Upam, da bomo kdaj dosegli kaj več na tem področju ...

Razmišljam in dvomim, torej sem!  ;D
« Last Edit: November 04, 2012, 09:25:22 PM by Maja »
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1757 on: November 04, 2012, 09:35:26 PM »
Ja no, jaz sem sicer šele kasneje prebrala, da je tak tranzit, ko sem ugotavljala, da sem že cel vikend popolnoma brez energije in ne delam nič, niti se mi ne gre nikamor, pa nisem niti edina, ampak jih je še nekaj takih.

Pa ne, da bi sedaj krivila planete, temveč vem, da sem se morala ustaviti, ker sem drugače vseskozi v pogonu. Če je to sovpadalo s tranziti, pa tudi prav.

Vsak negativen aspekt tako ali tako lahko obrnemo ali v dobro ali v slabo smer, odvisno je od naše volje.

Krivit planete, da smo živčni, tečni, jezni je tako ali tako brezpredmetno, to je samo nesprejemanje odgovornosti za svoja dejanja.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1758 on: November 04, 2012, 09:37:19 PM »
Ker jaz sem dobro ...

Ja no, jaz sem sicer šele kasneje prebrala, da je tak tranzit, ko sem ugotavljala, da sem že cel vikend popolnoma brez energije in ne delam nič, niti se mi ne gre nikamor, pa nisem niti edina, ampak jih je še nekaj takih.

Pa je to res zaradi planeta oz. brez razloga ali te kaj teži?  ;)
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #1759 on: November 04, 2012, 09:39:08 PM »
Maja, vsak najde pač svoj kanal in prav je tako. In konec koncev, zakaj pa ne bi bili kdaj tudi zoprni.  ;)

Meni osebno je astrologija v najbolj težavnem obdobju mojega življenja dala odgovore, smisel in tudi moč. Zato to lahko posredujem tudi tistim, ki me pridejo vprašat in je za njih to najbrž podobno, kot je bilo pri meni.

Nekdo drug si bo pač našel drugo obliko - ni pomembno. Važno je, da najdeš sebe.

Nekateri ljudje pa pač drugače gledajo na vse skupaj - vendar ali so zato slabši/boljši, pametnejši/neumnejši je nekaj dobro/slabo - ne verjamem, da je pametno soditi. In konec koncev, zakaj bi pa vsi morali nekaj delati, saj je pestro, če smo si različni.

Če sam zase storiš največ, kar zmoreš - ne glede na tehniko, ki jo uporabiš - potem lahko le z zgledom deluješ na okolico, ki se čudežno spreminja okrog tebe - pa tudi če se ne, ti si v svoji biti in te to nič več ne moti.

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #1760 on: November 04, 2012, 09:40:12 PM »
Ker jaz sem dobro ...

Maja - to je eno in isto. Le da nekateri temu rečemo planetarni vpliv, drugi pa tej isti zadevi kaj drugega
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1761 on: November 04, 2012, 09:42:02 PM »
Ker jaz sem dobro ...

Ne ne, razlog je. Enostavno sem morala ostati doma, da sem se malo nafilala, premislila zadeve, prišla k sebi. Saj veš, bežanje pred odgovornostjo pa te fore  :P
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1762 on: November 04, 2012, 09:44:06 PM »
Teh zadev najbrž ne bomo nikoli vedeli. Ima pa vsak pri sebi odgovor. Ampak ... Kaj re Resnica? Tista absolutna resnica ... To je najbolj zanimivo ...
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #1763 on: November 04, 2012, 09:44:47 PM »
Ker jaz sem dobro ...

Maja - to je eno in isto. Le da nekateri temu rečemo planetarni vpliv, drugi pa tej isti zadevi kaj drugega

Dejstvo je, da se kdaj počutimo bolje, drugič slabše, da nam kdaj gredo stvari od rok in drugič ne ..... astrologi pač to pogojujemo z planetarnimi vplivi - nekdo drug pa z čim drugim .. prava figa kako se temu reče - res ni zgubljati besed.

Komur je astrologija pomagala, jo bo pač uporabljal, če že imamo to možnost, kdor v to ne verjame, jo pač ne bo.

Nesmiselno pa se je temu posmehovati, ali pa ljudem, ki to uporabljajo:

pa naj si gre tukaj za astrologijo, vegetarjance, vegane, fitniserje, alpiniste, zmajarje, lovce na kače, blondinke ali pa kaj drugega
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1764 on: November 04, 2012, 09:45:05 PM »
Ker jaz sem dobro ...

Ne ne, razlog je. Enostavno sem morala ostati doma, da sem se malo nafilala, premislila zadeve, prišla k sebi. Saj veš, bežanje pred odgovornostjo pa te fore  :P

ja, ampak to je tvoj problem, ne zunanji vpliv?  ???
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #1765 on: November 04, 2012, 09:46:33 PM »
Ker jaz sem dobro ...

Smo iz istega testa kot zvezde
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #1766 on: November 04, 2012, 09:47:19 PM »
Teh zadev najbrž ne bomo nikoli vedeli. Ima pa vsak pri sebi odgovor. Ampak ... Kaj re Resnica? Tista absolutna resnica ... To je najbolj zanimivo ...

Resnice ni - vsak ima svojo resnico
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1767 on: November 04, 2012, 09:52:26 PM »
Ja, vsak ima svojo resnico, se strinjam.

Mogoče ste me spet narobe razumeli. Vedno, ko začnem z debato, samo spodbujam razmišljanje. Vsak nekaj ve, ima neke izkušnje in lahko bi prišli bližje Resnici, če bi to združili, nadgradili ...

Ni treba, da se vedno znajdemo v navzkrižnem ognju - bolj ali manj očitnem. In se razvrščamo v neke skupine, ki si nasprotujejo ...

9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1768 on: November 04, 2012, 09:53:50 PM »
Ker jaz sem dobro ...

Smo iz istega testa kot zvezde

Ja, moj problem konec koncev. Sicer pa jaz raje gledam takole. Luna dokazano vpliva na plimovanje vode in ker vemo, da velino našega telesa predstavlja voda, potem teoretično obstaja možnost, da planeti oz Luna vpliva tudi na nas.

Ja, je mogoče fajn vedet, kaj dogaja na nebu, da to obrnemo sebi v prid in da mogoče znamo bolj pravilno pristopiti k eni zadevi. Da je zgolj in samo neugoden tranzit kriv, da sem ta vikend taka - absolutno ne. Zametki ostajajo v meni. Če pa jaz ne bi imela teh "težav", potem ta aspekt name ne bi imel tako velikega vpliva, če bi ga imel sploh, to je pa dejstvo.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1769 on: November 04, 2012, 09:56:16 PM »
Ja, vsak ima svojo resnico, se strinjam.

Mogoče ste me spet narobe razumeli. Vedno, ko začnem z debato, samo spodbujam razmišljanje. Vsak nekaj ve, ima neke izkušnje in lahko bi prišli bližje Resnici, če bi to združili, nadgradili ...

Ni treba, da se vedno znajdemo v navzkrižnem ognju - bolj ali manj očitnem. In se razvrščamo v neke skupine, ki si nasprotujejo ...

Točno vem, kako se počutiš. Jaz tudi naletim na takšne ljudi, ki imajo neko prepričanje, filozofijo, potem jim pa začnem zastavljati "nasprotujoča si" vprašanja, ker me recimo zanima drugi vidik. Jaz te ne vidim na drugem bregu in točno vem, kaj želiš povedati.

S tem dvomim, torej sem, prevzemaš odgovornost za svoja dejanja in se ne opiraš samo na kamne okoli Sonca, temveč aktivno delaš na tem, da izboljšaš kvaliteto svojega življenja. Kar si zasluži pohvale, da ne bo pomote.
9ZK 674