Maja, tebi T
še ni prišel na N
Pri možu bi lahko opazila, da je postal bolj resen, bolj odgovoren, mogoče čuti kakšno breme, ga kaj bolj skrbi, skratka v tem obdobju navadno nismo prav sproščeni, veseli, zabavni, ampak prej resni in na samo življenje pričnemo gledati precej bolj odgovorno, jaz bi rekla, da smo takrat kar pretrdi sami s sabo.. Izoblikuje se nam neka nova maska, nov pogled, ki je vsekakor bolj odgovoren. Tudi na izgled se navadno kar malo postaramo ali pa vsaj dobimo nek bolj trd izraz na obrazu.
Kaj pa bi ti rada, da bi ti tale
in mrk prinesla?
Ja, sredi novembra bo prišel tja.

Zato upanje še ostaja.

Oh, kaj bi rada. Novo usmeritev v življenju, kar se poklica tiče, novo službo. Da bi lahko še več časa porabila zase, za ureditev življenja, stanovanja. Rada bi počela nekaj, kjer bom bolj koristna in ki bo bolj koristilo meni v vseh pogledih.
Skratka, rada bi živela malo bolj kot "normalni" ljudje (s svojimi lastnimi posebnostmi, seveda - nočem njihovega življenja). Hmmm, samo normalen biološki ritem bi rada imela, potem pa, kakorkoli bo.
Pa ne, da sem zdaj skrajno nezadovoljna. Sprijaznjena sem s situacijo, v kateri se trenutno nahajam, hvaležna za priložnosti in sredstva, ki so mi na voljo, ker marsikdo nima take sreče ... Ampak ta smer ni zame. Rada bi bila bolj koritsna, ker premorem ogromno konstruktivne energije, znanja, sposobnosti in elana za kaj "višjega". Ne da hočem gradit neko hudo kariero in bajno obogatet - samo rada bi našla tisti svoj pravi Poklic. In upam, da se bo kmalu pokazala prilika za spremembo na bolje.
Moj mož se zdaj ukvarja z nekim strokovnim izpitom, ki ga gre pisat naslednji teden. To ga trenutno najbolj zaposluje. Ampak, kot pravi, se z mojo podporo odlično spopada s stresom, ki mu ga povzročajo priprave in skrbi.