Jaz bi imela pa dve vprašanji. Prvi se nanaša na en projekt, ki bi ga radi izpeljali. Zadeva je sicer še čisto na začetku, še ogromno stvari ni pošlihtanih in je bolj ali manj zaenkrat le ideja. Tako da me zanima, če se je pametno spuščati v tak projekt in kdaj bi bil najbolj primeren čas. Vloženega bo moralo biti ogromno enega truda, časa, denarja, energije, prav tako pa se mi zdi, da bo na preizkušnji tudi kakšno prijateljstvo in zaupanje.
Drugo vprašanje pa je takšno kot od Tejke, se pravi se nanaša na ljubav hehe... Poletje je, se mi zdi kar idealano za kakšen začetek:)
Ojej, sedanja "energija" tega projekta ni najbolj čista. Slabi odnosi, neko prikrivanje v ozadju, res kot da bo kdo kaj užaljen itd.. Če projekt sploh ja, paž čaš. Stvar šele v zametkih, še daleč od uresničitve, riba, ki je v čaši tega paža pa lahko pomeni plodnost zamisli, lahko da bo zelo uspešna, če jo boste uresničili. Samo paž čaš je res kar občutljiv in sanjav, tako da, bo treba stvari vzet v roke in se realno spustit na trda tla, prevetrit dejstva. V bližnji prihodnosti cca 3 mesece kraljica novcev. To bi lahko bil pravi čas, ker je kraljica novcev tista, ki se dobro znajde v materialnem svetu. Za cca 6 mesecev naprej se bo že spet odmikalo. Zadržki, ne boste si več zaupali, potrebovali boste več entuziazma. Za cca leto vnaprej se boste pa spet ustavljali nekje na poti...ne vedoč, kam točno bi šli naprej... Hmmm....vsedite se dol in na sterajte odnose, pogoje, možnosti do konca na čisto, pa boste videli...
Ljubezen? Idealen čas za začetek je vsak dan, mimogrede, brez kart

. Za poletje je še bolj tako tako, najlaže ti uprizorim s podobo: plavanje na vodi, kot te nesejo tokovi. Se pravi, da še ni najbolj otipljivo oziroma videt, da bo. Sicer te pa karta kaže kot osebo, ki trenutno raje uživaj v svojem samskem življenju in prednostih svobode...morda moraš pa v tem času še malček narediti na sebi, da se sprijazniš in umiriš...in kot takšna boš šele polno uživala tudi v partnerskem odnosu