Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109457 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #345 on: July 23, 2012, 01:19:30 PM »
Jaz bi tudi prosila za vpogled. A se zdaj že kam premikam in sem prebrodila tisto ''stopicanje na mestu''? :D Kaj me ovira? Prej mi je vedno šlo (skoraj) kot po maslu, zdaj pa že en lep čas nekaj mečkam na mestu in se nič ne premakne ::)

Kaj te ovira? To, da gledaš v preteklost, namesto v prihodnost. Se je bojiš? Se opiraš preveč na pretekle dogodke, ker so na nek način "varni"? Samo začni delovat v pravi smeri, pa bo šlo.
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #346 on: July 23, 2012, 01:27:49 PM »
Maja, ko boš imela čas in voljo, bi te prosila za vpogled - kaj zdaj, katera smer je prava? Kaj pravijo karte?

hvala  najlepša :-*

Taja, ne deluj več na način, po katerem si do sedaj. Poizkusi povsem nekaj novega, drugačnega. Če se ti že sanja, kaj bi to lahko bilo, super. Če ne bo pa kmalu jasno. Kot strela z neba bo prišlo.

super, Maja, hvala  :-*
zdaj je možno poskusiti v obratni smeri, s tem da ne bom več jaz iniciatorka oz. voditeljica  ;) kje, kako, kam konkretno, se prepuščam...strela z jasnega neba mi je v tem primeru zelo zelo všeč  ;D potem pa samo sprejmeš ali ne..

hvala še enkrat :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #347 on: July 23, 2012, 01:32:53 PM »
Maja, ko boš imela čas in voljo, bi te prosila za vpogled - kaj zdaj, katera smer je prava? Kaj pravijo karte?

hvala  najlepša :-*

Taja, ne deluj več na način, po katerem si do sedaj. Poizkusi povsem nekaj novega, drugačnega. Če se ti že sanja, kaj bi to lahko bilo, super. Če ne bo pa kmalu jasno. Kot strela z neba bo prišlo.

super, Maja, hvala  :-*
zdaj je možno poskusiti v obratni smeri, s tem da ne bom več jaz iniciatorka oz. voditeljica  ;) kje, kako, kam konkretno, se prepuščam...strela z jasnega neba mi je v tem primeru zelo zelo všeč  ;D potem pa samo sprejmeš ali ne..

hvala še enkrat :-*

Srečno! Je že RES čas, da se ti kaj odvije.
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #348 on: July 23, 2012, 01:45:56 PM »
AMEN  :-*
« Last Edit: July 23, 2012, 01:49:24 PM by taja6 »

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #349 on: July 23, 2012, 02:02:21 PM »
Jaz bi tudi prosila za vpogled. A se zdaj že kam premikam in sem prebrodila tisto ''stopicanje na mestu''? :D Kaj me ovira? Prej mi je vedno šlo (skoraj) kot po maslu, zdaj pa že en lep čas nekaj mečkam na mestu in se nič ne premakne ::)

Kaj te ovira? To, da gledaš v preteklost, namesto v prihodnost. Se je bojiš? Se opiraš preveč na pretekle dogodke, ker so na nek način "varni"? Samo začni delovat v pravi smeri, pa bo šlo.

sem na FB videla simpatično misel v tem stilu :

NE GLEJ NAZAJ,
KER TO NI SMER, V KATERI HODIŠ  ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #350 on: July 23, 2012, 02:11:52 PM »

sem na FB videla simpatično misel v tem stilu :

NE GLEJ NAZAJ,
KER TO NI SMER, V KATERI HODIŠ  ;)

Zelo v kontextu.  8)
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #351 on: July 23, 2012, 02:38:00 PM »
Če bo kaj časa bi te prosila za pokuk kako kaj kaže moja ljubav. Še kar samska in rahlo naveličana solo furat...  ;) ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #352 on: July 24, 2012, 08:07:57 PM »
Jaz bi pa vprašala, če nam bo s skupnimi močmi uspelo speljati en projekt?   :)

Offline Luna

• Mojster
« Reply #353 on: July 24, 2012, 09:10:18 PM »
Jaz bi imela pa dve vprašanji. Prvi se nanaša na en projekt, ki bi ga radi izpeljali. Zadeva je sicer še čisto na začetku, še ogromno stvari ni pošlihtanih in je bolj ali manj zaenkrat le ideja. Tako da me zanima, če se je pametno spuščati v tak projekt in kdaj bi bil  najbolj primeren čas. Vloženega bo moralo biti ogromno enega truda, časa, denarja, energije, prav tako pa se mi zdi, da bo na preizkušnji tudi kakšno prijateljstvo in zaupanje.
Drugo vprašanje pa je takšno kot od Tejke, se pravi se nanaša na ljubav hehe... Poletje je, se mi zdi kar idealano za kakšen začetek:)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #354 on: July 25, 2012, 07:54:18 AM »
Jaz bi pa vprašala, če nam bo s skupnimi močmi uspelo speljati en projekt?   :)

Za vami je kar nekaj dela, zdaj pa se sprašujete kako naprej. Vsekakor nadaljujte, le ta kratek premor izkoristite, da premislite, kako boste zastavili, da speljete do konca. V prihodnje vam bo malo "nagajal" Paž mečev, ki je ognjevit in vzkipljiv, hkrati pa tudi (meči pomenijo um) oseba z razumskim razmišljanjem, ki bo zato najbrž premalo dovzeten za dojemanje tudi čustev drugih ljudi. Nenazadnje ljudje ne delujemo samo razumsko. Ali bo v vaši skupini oseba, ki bo preveč nestrpna, preveč terala ali pa bosta morda cela skupina v tem malo preveč nestrpni in hiteli, pri tem pa naredili več napak kot je treba. Zatorej pametno naprej, premislit korake, situacijo si jasno predstavit, ne si kar mislit, da pa že bo. In bo.  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #355 on: July 25, 2012, 08:26:09 AM »
Jaz bi imela pa dve vprašanji. Prvi se nanaša na en projekt, ki bi ga radi izpeljali. Zadeva je sicer še čisto na začetku, še ogromno stvari ni pošlihtanih in je bolj ali manj zaenkrat le ideja. Tako da me zanima, če se je pametno spuščati v tak projekt in kdaj bi bil  najbolj primeren čas. Vloženega bo moralo biti ogromno enega truda, časa, denarja, energije, prav tako pa se mi zdi, da bo na preizkušnji tudi kakšno prijateljstvo in zaupanje.
Drugo vprašanje pa je takšno kot od Tejke, se pravi se nanaša na ljubav hehe... Poletje je, se mi zdi kar idealano za kakšen začetek:)

Ojej, sedanja "energija" tega projekta ni najbolj čista. Slabi odnosi, neko prikrivanje v ozadju, res kot da bo kdo kaj užaljen itd.. Če projekt sploh ja, paž čaš. Stvar šele v zametkih, še daleč od uresničitve, riba, ki je v čaši tega paža pa lahko pomeni plodnost zamisli, lahko da bo zelo uspešna, če jo boste uresničili. Samo paž čaš je res kar občutljiv in sanjav, tako da, bo treba stvari vzet v roke in se realno spustit na trda tla, prevetrit dejstva. V bližnji prihodnosti cca 3 mesece kraljica novcev. To bi lahko bil pravi čas, ker je kraljica novcev tista, ki se dobro znajde v materialnem svetu. Za cca 6 mesecev naprej se bo že spet odmikalo. Zadržki, ne boste si več zaupali, potrebovali boste več entuziazma. Za cca leto vnaprej se boste pa spet ustavljali nekje na poti...ne vedoč, kam točno bi šli naprej... Hmmm....vsedite se dol in na sterajte odnose, pogoje, možnosti do konca na čisto, pa boste videli...

Ljubezen? Idealen čas za začetek je vsak dan, mimogrede, brez kart  ;). Za poletje je še bolj tako tako, najlaže ti uprizorim s podobo: plavanje na vodi, kot te nesejo tokovi. Se pravi, da še ni najbolj otipljivo oziroma videt, da bo. Sicer te pa karta kaže kot osebo, ki trenutno raje uživaj v svojem samskem življenju in prednostih svobode...morda moraš pa v tem času še malček narediti na sebi, da se sprijazniš in umiriš...in kot takšna boš šele polno uživala tudi v partnerskem odnosu  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #356 on: July 25, 2012, 11:05:48 AM »
Če bo kaj časa bi te prosila za pokuk kako kaj kaže moja ljubav. Še kar samska in rahlo naveličana solo furat...  ;) ;D

Uh, kakšne težke karte za preteklost. Razmerje, ki se je končalo in ki je zate v preteklosti pomenilo ogromno, je pustilo pečat v tvoji podzavesti. Stvari so zdaj dozorele, ampak moraš vzeti zadevo v svoje roke, ne samo čakat, od kje se bo vzelo kaj. V bistvu kaže zelo dobro. Vidim te uravnovešeno, čustveno zadovoljno. Je možno, da potencialnega partnerja že poznaš, le da ga "videti" nočeš ... Da se je že kaj dogajalo ... Pomisli in poglej okrog sebe.
9ZK 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #357 on: July 25, 2012, 11:08:09 AM »
Ojla....še jaz eno vprašanje...je pri enem dečku v povezavi z zdravstvenim stanjem možno kaj "pomagati" oz. olajšati ali ne?? Hvalaaaa :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #358 on: July 25, 2012, 12:06:41 PM »

Uh, kakšne težke karte za preteklost. Razmerje, ki se je končalo in ki je zate v preteklosti pomenilo ogromno, je pustilo pečat v tvoji podzavesti. Stvari so zdaj dozorele, ampak moraš vzeti zadevo v svoje roke, ne samo čakat, od kje se bo vzelo kaj. V bistvu kaže zelo dobro. Vidim te uravnovešeno, čustveno zadovoljno. Je možno, da potencialnega partnerja že poznaš, le da ga "videti" nočeš ... Da se je že kaj dogajalo ... Pomisli in poglej okrog sebe.

Hmmm možno, razmišljam pa ne vidim. No upam da se bo kmalu pokazal (oziroma, da mi bo kliknilo ;D) ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #359 on: July 25, 2012, 12:35:03 PM »
A ti narišemo  :P
9ZK 674