Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 142691 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #75 on: September 22, 2014, 02:39:52 PM »
Andres hvala za te izčrpne podatke glede biokibernetike.
Sva pred časom tudi midva govorila, da bi mi prišel izmerit hišo. Še vedno sem zainteresirana za te meritve. Boš sporočil kdaj prideš v Ljubljano.
No, ko sem to doma omenila, so bili vsi nekako proti oz. nič ne dajo na te "stvari" :blank:
Hči mi je celo rekla, mami ko si dala v prejšnjem stanovanju izmerit energijo, je šlo potem vse samo navzdol.
Moram povedati, da pri merjenju prejšnjega stanovanja, mi je ta oseba (ne vem več, kdo je bil :() rekel, da smo vsi vijolčni oz. beli, se ne spomnim točno več kdo je bil vijoličen in kdo bel in da tudi stanovanje nima slabih energetskih točk, skratka izmere so bile super. Te meritve sem dala narediti takoj po vselitvi. In takrat smo se res vsi počutili zelo dobro, naša energija je bila zelo srčna, topla, polna ljubezni....čez 2 leti se je začelo, najprej bolezen (ki je bila samo trenutna) in nato razpad zakona, grdi prepiri in na koncu tudi uradna ločitev in odselitev bivšega moža...
Zanima me kako bi lahko po nekih osebnih karakteristikah človek vedel katera oseba je beta in katera alfa.
Kako bi lahko pravzaprav zase vedel v katerem stanju si?
In kako se lahko, če si alfa, zaščititš pred beto oz. kako ji lahko pomagaš, da se dvigne na stanje bete.
Če sem prav razumela, se lahko alfa "zastrupi" z beto, se pravi ji lahko alfa stanje uniči zgolj beta oseba ali lahko alfa človek tudi sam od sebe sestopi v beta stanje?
Ne vem, upam, da sem razumljivo vprašala?

Hvala Andres :-*

Res sva že pred časom govorila.  Ne vem  kaj je bilo v prejšnjem stanovanju in v prejšnjem zakonu. Lahko govorim samo za trenutno situacijo oziroma trenutni biosistem.   
Kako najlažje kdo je v kakšnem biosistemu. Preprosto ve, ko govori s partnerjem in opazuje čemu se on umika in s čimer soglaša.  Podobno kot pijanec.  Ne moreš ga pripraviti, da bi poslušal o kvantni fiziki.  Brez problema se bo učil pridelave in sestavin alkoholnih pijač.    Tako dela beta.   Ko je enkrat zavožen gre samo v eno stran, v propad, v kriminal, dela slabe stvari drugim, na koncu pa je bolezen, ločitev ali celo smrt. 

No, alfa zase ve že po tem, če ga ta tema v kateri pišemo zdaj sploh zanima ali ne.  Oziroma če ga Biokibernetika nasploh zanima.  Kogar ne, ta drsi na dol.  Odvisno od osebe pa je kako visoko je že, ali kako nizko.

Alfa se lahko zastrupi z beto, vendar je tu prevlada močnejšega, ker vedno se med sabo kregata in tudi skupaj ne pašeta.
Čez noč v beta stanje ni možno priti, oziroma se da to pospešit z biokibernetskim transferjem.  Toda to je že del ko drugemu delamo slabo zato primerljivo s črno magijo. Ne poznam pa nikogar ki bi se ukvarjal z Biokibernetiko in bi sestopal v beto. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #76 on: September 22, 2014, 02:40:47 PM »
Ok, jaz vam že čisto nič več ne sledim.  ;D

Moj začuda se ni nič pritoževal, malo me je čudno pogledal, ampak ni bil pa nič proti. Je pa res, da sem mu na hitro omenila.

Saj vedno o istih oz. podobnih stvareh pišemo. Če ti tvoj ni nasprotoval je potem prej dober kazalec kot slab. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #77 on: September 22, 2014, 02:41:21 PM »
Že od nekdaj opažam, da nakita ne morem nosit. Če ga že nosim dopoldne, zaradi urejenosti, ko sem v službi in to, pa ko pridem domov, ne morem dočakat, da čim prej zmečem s sebe "uradno oblačilo", še modrc (v njem je tudi kovinska žička) in nato nakit. Potem zadiham in se oddahnem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #78 on: September 22, 2014, 02:43:42 PM »
Tole so meritve nekaterih forumov iz leta 2007. Torej tisto o čemer sem pisal sinoči.  Enega od teh forumov ni več, na drugem se kregajo od začetka, tretjemu ne sledim, četrti je naš.

Andres

BK Meritve   8.4.2007            
                                 Alfa   Beta       BK Zasvojenost            Možganski potencial   
   forum 1                       45   60               70                   3;80   
   forum 2                      40    85               25                   2;00   
   forum 3                       73   60               25                   3;85   
   Spletni simbol              85    60                80                      4;05

Še vedno veliko bete in premalo Alfe - ampak ALFA pa smo

Me zanima, kakšne meritve bi bile v danes. Koliko smo se razvili. Ker takrat sem bila jaz tud še pri enih podobnih meritvah, če nisem bila še slabše  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #79 on: September 22, 2014, 02:45:09 PM »
Ok, jaz vam že čisto nič več ne sledim.  ;D

Moj začuda se ni nič pritoževal, malo me je čudno pogledal, ampak ni bil pa nič proti. Je pa res, da sem mu na hitro omenila.

Saj vedno o istih oz. podobnih stvareh pišemo. Če ti tvoj ni nasprotoval je potem prej dober kazalec kot slab. 

Andres

Ja, res je. Malo čudno me je pogledal, ker mu še sama nisem znala razložit točno. Načeloma pa moj nima toliko proti.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #80 on: September 22, 2014, 02:46:26 PM »
Že od nekdaj opažam, da nakita ne morem nosit. Če ga že nosim dopoldne, zaradi urejenosti, ko sem v službi in to, pa ko pridem domov, ne morem dočakat, da čim prej zmečem s sebe "uradno oblačilo", še modrc (v njem je tudi kovinska žička) in nato nakit. Potem zadiham in se oddahnem.

Ravno tista zajla v modrcih daje tem BK negativen prizvok.  Če boš dala v službi dol nakit, se ti bo hitro stanje zvišalo.   V koliko boš razliko opazila v 20 minutah bi rekel, da si v službi na beta točki, kar je  že nevarno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #81 on: September 22, 2014, 02:47:44 PM »
Tole so meritve nekaterih forumov iz leta 2007. Torej tisto o čemer sem pisal sinoči.  Enega od teh forumov ni več, na drugem se kregajo od začetka, tretjemu ne sledim, četrti je naš.

Andres

BK Meritve   8.4.2007            
                                 Alfa   Beta       BK Zasvojenost            Možganski potencial   
   forum 1                       45   60               70                   3;80   
   forum 2                      40    85               25                   2;00   
   forum 3                       73   60               25                   3;85   
   Spletni simbol              85    60                80                      4;05

Še vedno veliko bete in premalo Alfe - ampak ALFA pa smo

Me zanima, kakšne meritve bi bile v danes. Koliko smo se razvili. Ker takrat sem bila jaz tud še pri enih podobnih meritvah, če nisem bila še slabše  :)

To so res stare meritve. Vse je tako nizko zaren možganskega potenciala. Ta je sicer pri ljudeh dostikrat dedovan, na forumih pa pridobljen.   Bom ob priliki to ponovil.  Sem tudi sam radoveden.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #82 on: September 22, 2014, 02:48:32 PM »

ja modrci so Beta

zato je fajn biti več časa gol
Midva sva vsaj pol leta, oz. dokler dopuščajo temperature. Ponoči pa spat brez pižam in elastik
www.Astro-Star.net

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #83 on: September 22, 2014, 02:51:33 PM »
Saj draga Tea, moja sreča in spokoj je, ko sem v stiku z naravo, neobremenjena z oblačilom ali le neoprijeta preprosta halja...takrat diham s polnimi pljuči.

Andres, kot berem, je Beta negativno, moje delovno mesto je stoposto Beta  :-X  Čutim...kok se moram pripravim, da pridem v ta prostor... Saj...itak je na meni, da se upam odpret spremembi  :-\

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #84 on: September 22, 2014, 02:54:20 PM »
Saj draga Tea, moja sreča in spokoj je, ko sem v stiku z naravo, neobremenjena z oblačilom ali le neoprijeta preprosta halja...takrat diham s polnimi pljuči.

Andres, kot berem, je Beta negativno, moje delovno mesto je stoposto Beta  :-X  Čutim...kok se moram pripravim, da pridem v ta prostor... Saj...itak je na meni, da se upam odpret spremembi  :-\

A veš ni toliko energija prostora. Gre specifično za točko na kateri sediš.
Če je človek alfa, premakne sam stol in mizo na alfa točko
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #85 on: September 22, 2014, 02:55:49 PM »
Sicer pa Andres za to morava biti oba? Že samo k pomislim da bom možu predlagala, vem da bo ven ušel  ???

Oba morata biti za to. Kot pri Piki je verjetno tudi tvoj mož bolj na beto podrvžen.  Če že v začetku protestira je to definitivno. 
Opazuj kje doma najrajši sedi. Potem pa opazuj najmlajšega otroka. Dvomim, da otrok pogosto hodi na tisto mesto.

Andres

Moj mož je večino časa zdoma, najraje pa sedi pred TV-jem in tja bulji  ;D Zombi  :-\
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #86 on: September 22, 2014, 02:56:47 PM »
Sicer pa Andres za to morava biti oba? Že samo k pomislim da bom možu predlagala, vem da bo ven ušel  ???

Oba morata biti za to. Kot pri Piki je verjetno tudi tvoj mož bolj na beto podrvžen.  Če že v začetku protestira je to definitivno. 
Opazuj kje doma najrajši sedi. Potem pa opazuj najmlajšega otroka. Dvomim, da otrok pogosto hodi na tisto mesto.

Andres

Ja že že. Samo zaradi otrok pa bi bilo resnično dobro stanovanje naštelat Andres.
Stanovanje, Jane in otroka. Potem se bo mož že prilagodil, če že ne bo zato. Ali pa Janina odločnost, da to želi.
Pa ne morjo bit skoz po bolnicah no

Po moje se bo tam vse uredilo. Če ne drugače bo mož okreval, ko bo Jane prinesla hrano iz trgovine, ki jo bo prečistila preden jo da v hladilnik.  No, s tako hrano bo šla gor cela družina.   

Andres

Hmmm si mi dal misliti, mi jemo večinoma kosilo iz menze, kuharce tam so pa čist zagrenjene, bom res začela hrano pucat. Hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #87 on: September 22, 2014, 02:58:38 PM »

Saj si sama  v prejšnjem postu opisala počutje ko prideš domov in odvržeš dol.  Zato sem napisal, da si v službi na slabem mestu.   Posledično zaradi tega nastanejo tudi težave s sodelavci.   Poskusi se premaknit za  80 cm do 1 metra.  Ne vem kaj je tam, vendar verjetno ni tako močna beta kot tu.  No, sprva naredi tako, da se jutri ne premakni, temveč po službi masturbiraj in poglej kako ti bo šlo.  Potem pa pojutrišnjem premakni stol in masturbiraj čez en teden ali več.  Preprosto bo to večji užitek. Upam, da boš tudi poročala.    ;D ;D ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #88 on: September 22, 2014, 03:00:05 PM »

Andres

Ja že že. Samo zaradi otrok pa bi bilo resnično dobro stanovanje naštelat Andres.
Stanovanje, Jane in otroka. Potem se bo mož že prilagodil, če že ne bo zato. Ali pa Janina odločnost, da to želi.
Pa ne morjo bit skoz po bolnicah no

Po moje se bo tam vse uredilo. Če ne drugače bo mož okreval, ko bo Jane prinesla hrano iz trgovine, ki jo bo prečistila preden jo da v hladilnik.  No, s tako hrano bo šla gor cela družina.   

Andres

Hmmm si mi dal misliti, mi jemo večinoma kosilo iz menze, kuharce tam so pa čist zagrenjene, bom res začela hrano pucat. Hvala  :-*

Če se da dobit direkt od kmeta je to še najbolje.  Najbolj transportirana in na raznih mestih skladiščena hrana je obenem tudi BK  najslabša.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #89 on: September 22, 2014, 03:02:42 PM »

Tudi jaz, vse takoj dol, ko pridem domovo, na sebi samo trenirka in majčka, brez spodnjega perila, brez vsega ;)
Zato tudi tako uživam, ko sem lahko nudistka ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.