Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 142670 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #105 on: September 22, 2014, 07:40:16 PM »
Saj si sama  v prejšnjem postu opisala počutje ko prideš domov in odvržeš dol.  Zato sem napisal, da si v službi na slabem mestu.   Posledično zaradi tega nastanejo tudi težave s sodelavci.   Poskusi se premaknit za  80 cm do 1 metra.  Ne vem kaj je tam, vendar verjetno ni tako močna beta kot tu.  No, sprva naredi tako, da se jutri ne premakni, temveč po službi masturbiraj in poglej kako ti bo šlo.  Potem pa pojutrišnjem premakni stol in masturbiraj čez en teden ali več.  Preprosto bo to večji užitek. Upam, da boš tudi poročala.    ;D ;D ;D

Andres

;D :embarrassed: :laugh: No, še sreča, da lahko to naredima doma, ne v službi  :laugh:

Hvala za nasvet.

Sprva sem narobe prebral in sem mislil, da to vse lahko narediš tudi v službi.  No kakor gre in kjer koli gre. Morda celo na železniški postaji. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #106 on: September 22, 2014, 07:43:01 PM »
Saj draga Tea, moja sreča in spokoj je, ko sem v stiku z naravo, neobremenjena z oblačilom ali le neoprijeta preprosta halja...takrat diham s polnimi pljuči.

Andres, kot berem, je Beta negativno, moje delovno mesto je stoposto Beta  :-X  Čutim...kok se moram pripravim, da pridem v ta prostor... Saj...itak je na meni, da se upam odpret spremembi  :-\

A veš ni toliko energija prostora. Gre specifično za točko na kateri sediš.
Če je človek alfa, premakne sam stol in mizo na alfa točko

Saj se kar nasmehnem. Moram povedat, da je moj tajkunski šef (ko sem bila še v službi) mene prestavil v neko zakotno pisarno, sam pa si je izbral prav mojo pisarno in se usedel točno tja kot jaz. je po firmi krožila beseda, da se je šef usedel na moj stolček  ;D

Tvoj tajkunsi šef ti je verjetno podaril zdravje. Odvisno kam, v katero in kakšno pisarno si bila premeščena.   Nekoč sem meril v eni firmi v Logatcu.  Celotno vodstvo vključno z direktorjem in lastnikom so sedeli na beti.   
Tista ki je sedela na alfi, je službo zamenjala.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #107 on: September 22, 2014, 07:48:16 PM »
Nešto mi se mnogo smješiš danas Tea. Srečo maš, da se mi ne rabiš pridružit, ko maš že vse uravnano.  ;D :P

Aja - pol k te Andres naštela, moraš redno masturbirat na alfa točki  :P
Če sta pa oba Alfa pa sekstat tam  ;D

Lubi bog, upam, da takšna točka v našem stanovanju ni kje sred kuhinjske mize ali kaj takega  :laugh:

jaz imam eno pred štedilnikom haha

drugač pa hvalabogu tud v postli   :P

Ahaha upam da ne bom na koncu seksala v kleti :D

Moja točka ni na sredi postelje. Je točno na mestu zraven sredine postelje in glave.  In veste. Kadar koli vas merim moram posteljo porivat preč, saj tej točki najbolj zaupam.  Je nelagodna za meritve amprak pride pa dobro. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #108 on: September 22, 2014, 09:28:30 PM »
Saj draga Tea, moja sreča in spokoj je, ko sem v stiku z naravo, neobremenjena z oblačilom ali le neoprijeta preprosta halja...takrat diham s polnimi pljuči.

Andres, kot berem, je Beta negativno, moje delovno mesto je stoposto Beta  :-X  Čutim...kok se moram pripravim, da pridem v ta prostor... Saj...itak je na meni, da se upam odpret spremembi  :-\

A veš ni toliko energija prostora. Gre specifično za točko na kateri sediš.
Če je človek alfa, premakne sam stol in mizo na alfa točko

Saj se kar nasmehnem. Moram povedat, da je moj tajkunski šef (ko sem bila še v službi) mene prestavil v neko zakotno pisarno, sam pa si je izbral prav mojo pisarno in se usedel točno tja kot jaz. je po firmi krožila beseda, da se je šef usedel na moj stolček  ;D

Tvoj tajkunsi šef ti je verjetno podaril zdravje. Odvisno kam, v katero in kakšno pisarno si bila premeščena.   Nekoč sem meril v eni firmi v Logatcu.  Celotno vodstvo vključno z direktorjem in lastnikom so sedeli na beti.   
Tista ki je sedela na alfi, je službo zamenjala.   

Andres

Andres, 100x hvala za namig. Saj se mi je zdelo, da mi je prav zaradi tega ostalo zdravje. lp

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #109 on: September 23, 2014, 03:49:56 AM »
Cvetka.   To ti je dober kazalec za naprej.  Torej če beta nečesa organsko ne prenese  te bo poslal tja kamor je po njegovi volji najslabše. Ker je beta človek nerazsoden za zdrave stvari se dogaja tako kot tebi. No, vsaj žrtev nisi bila.  Nekatere bete iz službe ljudi naženejo brez vzroka, iz same zlobe. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #110 on: September 23, 2014, 05:11:54 AM »
Kot vemo se je v zadnjih štirih dneh pisalo kar nekaj o Biokibernetiki. Statistika Spletnega simbola ne paše sem v to temo, vendar jo bom dodal, ker sprožili smo reakcijo da so nekateri  vsaj začasno odšli.   Torej ko se že govori o tem nehote nekdo ki je podvržen Beti, obrne knjigo in gre.  Tako se je zgodilo pri nas.  Nekateri gostov  pri nas niso videli nič pametnega in so šli.

Tako sem naredil statistiko od  19-22 septembra in vzporedno za iste dni pred enim tednom  od 12-15 septembra
Večina merilnih parametrov je šla na gor tudi do  10%, vendar novih gostov, ki so bili pri nas prvič je za malenkost upadlo.  V prvem terminu smo imeli  49,6% novih obiskovalcev,  Pred tednom dni pa 51,5%  Torej nekateri tistih  ki so prišli novi so se rajši obrnili preč, verjeton zaradi Biokibernetike. Pač beta jih nosi.

Ko si bom vzel čas bom prečistil forum in vas bom o tem obvestil. Zanimivo bo primerjati statistiko po tistem času.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #111 on: September 23, 2014, 08:17:06 AM »
Kot vemo se je v zadnjih štirih dneh pisalo kar nekaj o Biokibernetiki. Statistika Spletnega simbola ne paše sem v to temo, vendar jo bom dodal, ker sprožili smo reakcijo da so nekateri  vsaj začasno odšli.   Torej ko se že govori o tem nehote nekdo ki je podvržen Beti, obrne knjigo in gre.  Tako se je zgodilo pri nas.  Nekateri gostov  pri nas niso videli nič pametnega in so šli.

Tako sem naredil statistiko od  19-22 septembra in vzporedno za iste dni pred enim tednom  od 12-15 septembra
Večina merilnih parametrov je šla na gor tudi do  10%, vendar novih gostov, ki so bili pri nas prvič je za malenkost upadlo.  V prvem terminu smo imeli  49,6% novih obiskovalcev,  Pred tednom dni pa 51,5%  Torej nekateri tistih  ki so prišli novi so se rajši obrnili preč, verjeton zaradi Biokibernetike. Pač beta jih nosi.

Ko si bom vzel čas bom prečistil forum in vas bom o tem obvestil. Zanimivo bo primerjati statistiko po tistem času.

Andres

Super Andres. Hvala za tole informacijo in se že veselim čiščenja foruma in nove statistike ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #112 on: September 23, 2014, 08:57:05 AM »
Prvič se oglašam v tej temi ...
Strah pred zdravilci itd., je lahko tudi stvar skepticizma, previdnosti in podobnega. Zato ne moremo posploševat.

Bo Andres povedal, če razmišljam pravilno - v vsakem izmed nas je alfa in je beta, le v pravem ravnovesju morata bit. Nihče ni povsem alfa in nihče ni povsem beta. Kot ni dneva brez noči, ni dobrega brez zlega in ni plusa brez minusa. Zato je tudi vsakršna kategorizaicija na podlagi enega znaka nesmiselna. Seveda bi bili radi vsi alfe, ampak ima vsak v sebi oba pola.
In več je v nekom dobrega, več je tudi slabega. Le slabo je treba obvladovat. Človek mora poznat slabo, da ve, kaj je dobro. In mora imet v sebi negativno, da zna it prosti nasprotnemu, pozitivnemu, polu.

Ne moremo trdi, da je nekdo alfa, ker npr. ne mora nosit nakita, če za zgled uporabim včerajšnjo diskusijo.
In ne more bit nekdo čisti beta, če ga lahko nosi.

Majhna neravnovesja se najbrž pojavljajo pri vseh na dnevni ravni. Enkrat smo bolj pozitivni, velikodušni, srečni, drugič bi koga kar nekam poslali ... Izmenjavata se prevladujoča alfa in prevladujoča beta.

Zelo prevladujoča beta je najbrž v negativcih, pivcih energije, zagrenjencih, odvisnežih, sovražnih ljudeh.
Prevladujoča alfa je v prijaznih, spoštljivih ljudeh, ki imajo radi druge ljudi, živali, mir, tišino, lepe stvari itd.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #113 on: September 23, 2014, 09:36:31 AM »
Če sem prav razumela, ne gre tukaj za pozitivno in negativno, za plus in minus, za dan in noč...Tukaj gre bolj za napajanje z alfa (svetlobo), se pravi za bivanje na alfa točki, kar pomeni,da se napajaš s pozitivno energijo, s svetlobo.
Tako nekako s kmečko logiko bi si jaz razlagala, kot npr. ne boš se napajala s strupi, z drogo, s slabo hrano, ne boš srkala negativno energijo s strani beta ljudi ali beta stvari ali beta prostora,  če imaš zavedanje,da ti to škoduje, da je to strup za tvoje telo, tvoj organizem, še živalim in rastlinam ne dajemo strupov. Tako nekako je tudi z energijo v prostoru, v stvareh, v nakitu, skratka dobro je, da smo na točki kjer je alfa stanje, alfa žarek, alfa energija in se izogibamo beta stanju, beta žarku, beta energiji, ki je v vsem. Se pravi alfa in beta je v vsem lahko in izberemo rajši alfo, tako kot raje izberemo kvalitetno hrano in ne zastrupljene, raje izberem vodo in ne alkohola, raje izberem šport, glasbo in ne droge...
Bo pa Andres pojasnil ali je moje razmišljanje sploh pravo, čeprav s kmečko logiko ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #114 on: September 23, 2014, 09:46:54 AM »
Torej gre za konstruktivno/destruktivno?
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #115 on: September 23, 2014, 10:02:42 AM »

Mogoče bi se lahko tudi tako izrazili, ne vem, bo Andres povedal.
Vsekakor je beta stanje destruktivno, vsaj jaz tako razumem.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #116 on: September 23, 2014, 10:07:08 AM »
Tud jaz razumem da ne gre za pozitivo/negativo ampak energetski potencial, zdravo telo, pa saj niti ne vem kako naj povem  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #117 on: September 23, 2014, 10:26:16 AM »
Andres a hrano čistim po metodi biokibernetike ali s theto? Ker razmišljam tko da če bi mela vrt in bi na vrt naštimala alfa žarke, bi verjetno zelenjava uspevala veliko bolje kot recimo na sosednji njivi, ki tega ne bi imela.

Pa ne mislim zdej v smislu, naj sosedu krava crkne, ampak zato ker letos smo imeli ful slabo letino in nekako v izogib temu.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #118 on: September 23, 2014, 11:07:24 AM »
Če sem prav razumela, ne gre tukaj za pozitivno in negativno, za plus in minus, za dan in noč...Tukaj gre bolj za napajanje z alfa (svetlobo), se pravi za bivanje na alfa točki, kar pomeni,da se napajaš s pozitivno energijo, s svetlobo.
Tako nekako s kmečko logiko bi si jaz razlagala, kot npr. ne boš se napajala s strupi, z drogo, s slabo hrano, ne boš srkala negativno energijo s strani beta ljudi ali beta stvari ali beta prostora,  če imaš zavedanje,da ti to škoduje, da je to strup za tvoje telo, tvoj organizem, še živalim in rastlinam ne dajemo strupov. Tako nekako je tudi z energijo v prostoru, v stvareh, v nakitu, skratka dobro je, da smo na točki kjer je alfa stanje, alfa žarek, alfa energija in se izogibamo beta stanju, beta žarku, beta energiji, ki je v vsem. Se pravi alfa in beta je v vsem lahko in izberemo rajši alfo, tako kot raje izberemo kvalitetno hrano in ne zastrupljene, raje izberem vodo in ne alkohola, raje izberem šport, glasbo in ne droge...
Bo pa Andres pojasnil ali je moje razmišljanje sploh pravo, čeprav s kmečko logiko ;D

Tako je
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #119 on: September 23, 2014, 11:09:07 AM »

Gre zato, da si zdrav organizem

v naravi vidiš točno beta točke /to so udori zemlje, zemeljski plazovi, odseki cest, kjer so pogoste nesreče, vdrta lukna na asfaltu, rakasta drevesa ipd.....
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif