Andres a če jaz kupim tole šablono o kateri je govor tukaj http://www.ati-e-import.si/Seminar%2011_12/120621_Pomembno%20za%20vernike%20in%20ateiste.htm a bi ti meni pokazal kako se to uporablja. Prosiiiiim
( Vidiš Tea, tko se nagovarja za šolo hihi).
p.s. pa resno mislim, drugače
Zdaj ko začenjam brati vse te članke, se mi je pa sploh poklapal z vso mojo filizofijo, o tem da že zadnji dve leti govorim vsem, da bog k kateremu molimo, thetkamo itd. ni pravi. Zanimivo tole, s to šablono bom vedla, da thetkam k pravemu
Hahaha - jaz sem že vseskozi pri pravem. Zato pa me "napadajo" uradne osebe theta healinga
Drugač pa, če ga prepričaš, potem sem v šolskih klopeh tudi sama.
Ne bova rabile le šablon, rable bova tud bio laser in zaslonke. Andres jih meni zrihta vedno kot darilo, sicer pa vem, da jih ima po znižani ceni /glede na Gorenca/
Jaz pa sploh ne thetkam ker se mi zdi bull shit, ne me narobe razumet, verjamem v theto, sam bog se mi zadnje čase ni zdel pravi.

Sem mislila da je z mano kaj narobe. Sam vidim, da smo na tem forumu sami čudni haha. Evo zdej ste mi pa dal zagon, zadnje čase sem bla že mal depressed, ker sem prej tud karte delala iz thete in vse in se mi je že tok brezveze zdelo, ker nisem imela filinga da s tem kar počnem pomagam komu.
Tako da Andres za VIŠJE dobro, prosim, prosim, prosim

Jaz pa Tea, pa ziher še kdo. NArdimo eno predavanje ko boš kle, prostor rezerviram jaz

Pa še vsi bomo na kupu

Po predavanju gremo pa žurat