Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 142657 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #165 on: September 24, 2014, 01:15:36 PM »
Sem predlagala Andresu, da bi naredil na daljavo meritve zame, za Jane, za Sašo in mogoče zate Sanjalka in bi jih potem primerjali med seboj. Strošek bi mu poravnale lahko ko pride v Slo

Aja Piko sem pozabila

Super, hvala  :-* :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #166 on: September 24, 2014, 01:20:42 PM »
Meni bo delal meritve, sem že poslala slike, tako da mene boste lahko kamot vključili.  ;D
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #167 on: September 24, 2014, 01:27:42 PM »
No, zdaj vam pokažem moj proces /skrajšane meritve, samo alfa in beta in samo nekaj datumov, ker je sicer Andres redno meril skoraj mesečno moj napredek/

15.12.2005 = A 50 in B 60
5.4.2007 = A 75 in B 60
22.4.2007 = A 58 in B 20  - tukaj se vidi že rezultat, ko sem imela v Porotorožu tudi v prostoru Alfa točko za čiščenje
3.1.2009 = A 80 in B 2 - a vidite da je B samo še 2 juhej to je bil moj prvi večji uspeh, me je pa Beta še vedno vozila hihi
15.5.2009 = A 87 in B -80 juhej - Beta v minus 80 - tukaj sem pa praznovala svoje novo življenje
4.7.2010 = A 2,12 in B -40 juhej nova zmaga - Alfa zelo visoko
20.5.2012 = A 2,20 in B - 2,35  no tko - to je to
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #168 on: September 24, 2014, 02:04:47 PM »
No sej mi številke trenutno nič ne pomenijo :D OK potem mora bit beta v minus alfa pa čim več :D In zdaj maš konstantno beta v minus? To sama vzdržuješ al Andres skoz točke popravlja?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #169 on: September 24, 2014, 03:25:05 PM »
No sej mi številke trenutno nič ne pomenijo :D OK potem mora bit beta v minus alfa pa čim več :D In zdaj maš konstantno beta v minus? To sama vzdržuješ al Andres skoz točke popravlja?

Ne, to od začetka sama vzdržujem.
V bistvu lahko vidiš, da ko sva se preselila v NG je bilo odlično, kajti v stanovanju imam kar 4 lepe močne Alfa točke, ki jim je potem Andres dal še večjo kapaciteto. Ena točno na postelji in to je res božji čudež.
Beta pa je izključil. In potem gre to samo gor. Je pa res, da je treba točke vzdrževat, da se spet ne zapacajo.
Na Šentjanah smo v osnovi našli samo eno šibko Alfa točko.

Da ti odgovorim. Bistvo je, da imaš dobro BK okolje, ki se uredi enkrat za zmeraj, dokler si ti tam. Tudi če bi se potem naprimer odselila, bi Alfa tam še delovala v pozitivno. Najbrž kakšna Beta niti ne bi kupila stanovanja haha. Potem ti to samo vzdržuješ in to je to. To ti pove Andres ob meritvah.
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #170 on: September 24, 2014, 03:27:41 PM »
ajaaa a tko simple je. Jaz sem mislila da moram pol skoz te alfa žarke lovit okrog :D Ja pol res ni panike da ti en drug naštima, če veš da ostanejo. Ampak definitivno Andres, njemu zaupam  :-*

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #171 on: September 24, 2014, 03:33:38 PM »
ajaaa a tko simple je. Jaz sem mislila da moram pol skoz te alfa žarke lovit okrog :D Ja pol res ni panike da ti en drug naštima, če veš da ostanejo. Ampak definitivno Andres, njemu zaupam  :-*

Ja, v bistvu nič posebnega, ker Andres vse nardi.
Je pa pol odvisno kako se sam premikaš /to je kazalec BK zasvojenost, pa zdravje pa tko/ po tem se vidi, al greš gor ali dol. Jaz sem se kar dolgo časa s tem dajala, tako da sem videla, da zdaj ko imam v NG stanovanje naštelano kot se šika je šlo vse samo gor. Sreča je tudi, da je točka pod mojo ritjo na postelji, pa se skoz filam, druga pa pri šporgetu. Hehe, je bilo smešno, ko me je vprašal, če rada kuham. Tretja je pod mojim stolom za pisalno mizo, tako da so točke same po sebi zelo zaposlene in aktivne vseskozi.
Naj omenim, da so Ljubotove meritve zlo podobne mojim - gre za nihljaje gor ali dol.

Tako da od začetka je fajn, da te v tem kako greš gor Andres še malo spremlja - oz. da ga pocukneš da te vsake toliko zmeri, da vidiš kako napreduješ.
Mene ni meril zdaj že dve leti. Tako da sem zdaj tud nekoliko radovedna
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #172 on: September 24, 2014, 03:42:32 PM »
Zanimivo.

Dobro, da imamo nekoga, ki nam takole potem iz prve roke pove, kaj in kako.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #173 on: September 24, 2014, 04:03:56 PM »
Tea je zgoraj poslala samo prva dva parametra. Vendar za prvi uvid je to čisto dovolj.  Ene vidim, da ne razumete kaj je pomen številk na gor in dol, torej v plus in v minus. 
Preprosto mora biti Alfa čim višje.  Kdor ima Alfa 40 je to že precej slabo, vendar se da še vse popraviti.   Beta mora biti nizko. Manj ko jo je več je prostora za telesno transormacije alfe in bolj je oseba zdrava.  Torej Tea ima krepko v minusu Beto, kar je zelo dobro.

Res bi rajši pred prihodom vse zainteresirane zmeril, ker potem, ko bom v Sloveniji,  bi bilo vsega naenkrat veliko preveč, Biokibernetika pa te tudi hitro utrudi. Konkretno čiščenje tretje  osebe gre zelo težko trikrat  na dan.  Torej je bolj praktično, če mi zainteresirane pošljete na mail zadnje ali bolj nove slike na mail.  iceland.slovenia@gmail.com

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline butterfly

• Novinec
  • *
« Reply #174 on: September 24, 2014, 05:45:50 PM »
Kaj pa je tole? A se da komu bolj po domače? :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #175 on: September 24, 2014, 05:55:29 PM »

me smo se odločile, da nas Andres dobro Bk naštela  :)
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #176 on: September 24, 2014, 05:56:11 PM »

Težko  ;D K po petih letih šele zdaj odkrivam :)

Andres, hvala bom poslala. Ja res nisem zastopila številk, ker se nisem nikoli poglabljala v tole, ampak berem zdaj članke, sprašujem...vse se poklapa :)

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #177 on: September 24, 2014, 06:11:57 PM »
Saj draga Tea, moja sreča in spokoj je, ko sem v stiku z naravo, neobremenjena z oblačilom ali le neoprijeta preprosta halja...takrat diham s polnimi pljuči.

Andres, kot berem, je Beta negativno, moje delovno mesto je stoposto Beta  :-X  Čutim...kok se moram pripravim, da pridem v ta prostor... Saj...itak je na meni, da se upam odpret spremembi  :-\

A veš ni toliko energija prostora. Gre specifično za točko na kateri sediš.
Če je človek alfa, premakne sam stol in mizo na alfa točko

MAl berem za nazaj če sem kej spustila.

To sem pa jaz točno v šoli nardila. Prestavila računalnik, mizo, vse haha. V zdajšnji pisarni ne morem ker mi prostor ne dopušča je premajhno vse skup. Sem pa ravno stanovanje okol obrnila, kavč dala v drugo smer ker me je motilo že eno leto kjer sem sedela. Mož ga je obrnil, ko sem bila v porodnišnici z Umo in zdej po 1,5 letu sem ga obrnila nazaj :D

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #178 on: September 24, 2014, 08:20:55 PM »

Pred 18 leti je ob  tem ko nisem razumel, meni rekel Gorenc. "Preberite skritpo še enkrat. Vse piše".  Buterfly.   Preberi vsaj to kar se je pisalo septembra in bo vse bolj domače.   To kar se je pisalo v tem mesecu je le nekaj strani skripte.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #179 on: September 24, 2014, 08:45:07 PM »
Morda lahko napišem, da vse tiste, ki ste se na meritve prijavile, ne smete piti čisto nič alkohola ali kakih drugih substanc. To se na meritvah vidi, četudi merim, ko že spite.    Nekaj vas bom izmeril verjetno ponoči za vse pa ne vem če bo šlo.  Namreč, ne smemo pozabiti, da sem to obljubil tudi forumu. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858