Hvala Maja. Res je tak kot si ga opisala. Sem se umirila in mu bom pustila čas, jaz vem da sem mu pokazala kaj želim, zdaj pa je na njemu, se mi dozdeva da vem, zakaj koleba, ampak žal pri takšni stvari ne morem nič (mislim, da mi še zmeraj zameri eno prijateljstvo, niti ni bila zveza, z njegovim kolegom, čeprav, sva takrat res bila zaradi še nekaterih drugih stvari v hladnih odnosih (skorajda neodnosih), zdaj pa se mu ponuja priložnost, da mi to vrne (pa bi rekla, da na dosti bolj boleč način)... So okoliščine drugačne, bi popolnoma spremenilo celotno situacijo (sploh ker bi bila potem še vedno v skoraj vsakodnevnih stikih), ampak na nek način ga razumem, zakaj bi to naredil. Najbrž se po prebranem res butasto vse skupaj razume, ampak je toliko enih stvari, pa ne znam na kratko opisat). Pozna me, ve kakšna sem, ve kako delujeva skupaj, več pa ne gre. Mogoče še ni prišel najin čas, ampak sem v vsakem primeru vesela za to res lepo izkušnjo. V glavnem, še enkrat lepa hvala Maja, poročam kakšen bo razplet oz. če bodo še kaki dogodki vmes, se skorajda počutim kot v telenoveli hehe.