Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87626 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Luna

• Mojster
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #270 on: November 07, 2012, 09:07:04 AM »
Res je. Hvala :)

Offline Luna

• Mojster
« Reply #271 on: November 07, 2012, 01:43:41 PM »
Okej dobila nek dvoumen odgovor, tako da sem mogoče še celo bolj zmedena kot prej... Res ne vem, ali naj še vlagam energijo v to, ali pa naj samo enostavno vse pustim rpi miru. Še zmeraj imam filing, da je to pravo, ampak mi je počasi tudi zadosti igric. Ne vem a je zdaj njega strah, ali so zadaj še kakšne stare zamere, ker filing bi mogel biti tudi z njegove strani, glede na vse kar se je zgodilo. In se mi zdi velika škoda, ampak nič ne bom forsirala.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #272 on: November 07, 2012, 02:30:32 PM »
evo, bila pri odvetnici. menda imava dobro osnovo za odškodninski zahtevek v prvi vrsti, me je pa sedaj malo strah, ker je precej finančni zalogaj za vložit, ne da veš, kakšen bo rezultat. hmmm... denar bi si morala sposodit, pa sem že itak precej v slabem finančnem stanju... in res ne vem ali naj se spustim v to... intuicija mi pravi da... Maja?! :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #273 on: November 08, 2012, 08:48:59 AM »
Bejbi, bom pogledala malo kasneje, na pavzi.  ;)
« Last Edit: November 08, 2012, 08:51:40 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #274 on: November 08, 2012, 09:54:53 AM »
Maja ali Rena, ko bosta pri kartah, mi lahko prosim pogledata malce na splošno za naslednje leto - en dan pred Majo praznujem in menda dobim neke mrke, tako da bo ziher pestro leto. Upam, da tudi v pozitivo  :)

Hvala  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #275 on: November 08, 2012, 09:57:38 AM »
Bom pogledala tudi zate.  ;)

Ja, mrke dobiva ... Jaz pričakujem veliko. Česarkoli.  ;D
9ZK 656

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #276 on: November 08, 2012, 09:59:32 AM »
Maja, jst sm pa zajec  :laugh: Pa ker sem noseča in glede na lani (se ni dobro izšlo), pol spet cvikam ... ah ja... bo že, tako ali drugače  :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #277 on: November 08, 2012, 10:40:37 AM »
Okej dobila nek dvoumen odgovor, tako da sem mogoče še celo bolj zmedena kot prej... Res ne vem, ali naj še vlagam energijo v to, ali pa naj samo enostavno vse pustim rpi miru. Še zmeraj imam filing, da je to pravo, ampak mi je počasi tudi zadosti igric. Ne vem a je zdaj njega strah, ali so zadaj še kakšne stare zamere, ker filing bi mogel biti tudi z njegove strani, glede na vse kar se je zgodilo. In se mi zdi velika škoda, ampak nič ne bom forsirala.

Sem pogledala tole. Ma, zgodba ni kar zaključena. Zdi se mi, da se noče kar zaleteti. Je precej realen človek, premišljen in taktičen. Vse najprej premelje in pretehta, preden se odloči, ampak ko se odloči, se pa odloči.
Je pa vse še odprto. Upam, da se čimprej reši in tako, da ti bo lepo.  :-*
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #278 on: November 08, 2012, 10:42:02 AM »
evo, bila pri odvetnici. menda imava dobro osnovo za odškodninski zahtevek v prvi vrsti, me je pa sedaj malo strah, ker je precej finančni zalogaj za vložit, ne da veš, kakšen bo rezultat. hmmm... denar bi si morala sposodit, pa sem že itak precej v slabem finančnem stanju... in res ne vem ali naj se spustim v to... intuicija mi pravi da... Maja?! :)

Takole je ... Karte svetujejo, da se drži svoje intuicije in želja. V kolikor se boš odločila, da greš v postopek, je zmaga skoraj gotovo tvoji strani.
Srečno in sporočaj!
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #279 on: November 08, 2012, 10:56:04 AM »
Maja ali Rena, ko bosta pri kartah, mi lahko prosim pogledata malce na splošno za naslednje leto - en dan pred Majo praznujem in menda dobim neke mrke, tako da bo ziher pestro leto. Upam, da tudi v pozitivo  :)

Hvala  :-*

Draga moja soškorpijonka ...  ;D
Za naslednje leto ti je padla karta Norca. Novi začetki, sveža energija. Upaj si skočiti in se podati v pot v neznano. Kaj veš, kam te popelje in kaj ti prinese. Mogoče boš šele res začela živet.
V zvezi z mrkom, kaj ti prinaša, pa pade Kraljica čaš. Ni se za bat.  ;D Ta te spodbuja, da se ravnaj po svoji intuiciji, poslušaj svoja čustva in uživaj v lepoti, ki ti jo ponuja življenje.

Meni se dozdeva, da te čaka nek življenjski preporod. Prehod v novo obdobje bo lahek. Ne bo ti treba trpeti, osebnsotno umreti ali pasti na dno, da bi se prerodila, šlo bo kot po maslu.
9ZK 656

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #280 on: November 08, 2012, 10:59:17 AM »
oooooo Maja, a te lahk objamem?  :-* :)

Kakoooooo lepo sporočilce ... polepšala si mi dan, res!
Drugače pa sama opažam, da vedno bolj vidim in ugotavljam, kaj mi je ok in se tega držim, da sem začela malce šparat z energijo in je ne razdajati preveč okoli, ker je potem ni več ostalo zame oz. vedno so bili drugi zame bolj pomembni in sem se potem večkrat spraševala, ko sem kaj počela, če je to meni sploh ok. Tako, tudi jaz sem pomembna.... vedno bolj! In vedno bolj se poslušam in ravnam po tem, kar je meni ok. Super!!!  ;D

Offline Luna

• Mojster
« Reply #281 on: November 08, 2012, 11:01:27 AM »
Hvala Maja. Res je tak kot si ga opisala. Sem se umirila in mu bom pustila čas, jaz vem da sem mu pokazala kaj želim, zdaj pa je na njemu, se mi dozdeva da vem, zakaj koleba, ampak žal pri takšni stvari ne morem nič (mislim, da mi še zmeraj zameri eno prijateljstvo, niti ni bila zveza, z njegovim kolegom, čeprav, sva takrat res bila zaradi še nekaterih drugih stvari v hladnih odnosih (skorajda neodnosih), zdaj pa se mu ponuja priložnost, da mi to vrne (pa bi rekla, da na dosti bolj boleč način)... So okoliščine drugačne, bi popolnoma spremenilo celotno situacijo (sploh ker bi bila potem še vedno v skoraj vsakodnevnih stikih), ampak na nek način ga razumem, zakaj bi to naredil. Najbrž se po prebranem res butasto vse skupaj razume, ampak je toliko enih stvari, pa ne znam na kratko opisat). Pozna me, ve kakšna sem, ve kako delujeva skupaj, več pa ne gre. Mogoče še ni prišel najin čas, ampak sem v vsakem primeru vesela za to res lepo izkušnjo.  V glavnem, še enkrat lepa hvala Maja, poročam kakšen bo razplet oz. če bodo še kaki dogodki vmes, se skorajda počutim kot v telenoveli hehe.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #282 on: November 08, 2012, 11:09:48 AM »
oooooo Maja, a te lahk objamem?  :-* :)

Kakoooooo lepo sporočilce ... polepšala si mi dan, res!
Drugače pa sama opažam, da vedno bolj vidim in ugotavljam, kaj mi je ok in se tega držim, da sem začela malce šparat z energijo in je ne razdajati preveč okoli, ker je potem ni več ostalo zame oz. vedno so bili drugi zame bolj pomembni in sem se potem večkrat spraševala, ko sem kaj počela, če je to meni sploh ok. Tako, tudi jaz sem pomembna.... vedno bolj! In vedno bolj se poslušam in ravnam po tem, kar je meni ok. Super!!!  ;D

Pridi!

Ja, zdaj je čas zate in kar vzemi si ga.
9ZK 656

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #283 on: November 08, 2012, 11:10:36 AM »
 :laugh:

Tudi tebi želim ČIMLEPŠE leto  ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #284 on: November 08, 2012, 11:12:17 AM »
Hvala Maja. Res je tak kot si ga opisala. Sem se umirila in mu bom pustila čas, jaz vem da sem mu pokazala kaj želim, zdaj pa je na njemu, se mi dozdeva da vem, zakaj koleba, ampak žal pri takšni stvari ne morem nič (mislim, da mi še zmeraj zameri eno prijateljstvo, niti ni bila zveza, z njegovim kolegom, čeprav, sva takrat res bila zaradi še nekaterih drugih stvari v hladnih odnosih (skorajda neodnosih), zdaj pa se mu ponuja priložnost, da mi to vrne (pa bi rekla, da na dosti bolj boleč način)... So okoliščine drugačne, bi popolnoma spremenilo celotno situacijo (sploh ker bi bila potem še vedno v skoraj vsakodnevnih stikih), ampak na nek način ga razumem, zakaj bi to naredil. Najbrž se po prebranem res butasto vse skupaj razume, ampak je toliko enih stvari, pa ne znam na kratko opisat). Pozna me, ve kakšna sem, ve kako delujeva skupaj, več pa ne gre. Mogoče še ni prišel najin čas, ampak sem v vsakem primeru vesela za to res lepo izkušnjo.  V glavnem, še enkrat lepa hvala Maja, poročam kakšen bo razplet oz. če bodo še kaki dogodki vmes, se skorajda počutim kot v telenoveli hehe.

Ja, prav imaš. Ve, kaj je na razpolago, odločitev, ali bo hotel sprejet ali ne, je pa na njegovi strani. Naredila si najboljše in največ, kar si lahko, zdaj pa predaj tvari "v višje izvajanje" in počakaj.

Ja, poročaj. Pa tudi pogledava lahko še sproti, kam to pelje ...
9ZK 656