evo, bila pri odvetnici. menda imava dobro osnovo za odškodninski zahtevek v prvi vrsti, me je pa sedaj malo strah, ker je precej finančni zalogaj za vložit, ne da veš, kakšen bo rezultat. hmmm... denar bi si morala sposodit, pa sem že itak precej v slabem finančnem stanju... in res ne vem ali naj se spustim v to... intuicija mi pravi da... Maja?! 
Takole je ... Karte svetujejo, da se drži svoje intuicije in želja. V kolikor se boš odločila, da greš v postopek, je zmaga skoraj gotovo tvoji strani.
Srečno in sporočaj!
evo Maja, malo z zamudo, ampak poročam

še preden si mi napisala kaj so karte rekle, sem se z odvetnico že dogovorila in mi je tudi rekla, da lahko plačam takoj, ko bom zmogla

tako, da intuicija mi še vedno pravi - yes yes

še v eni zadevi si mi pravilno napovedala in se je zdaj prikazalo - pred časom sem te spraševala za en denar, če ga bom dobila sploh kdaj nazaj in si mi rekla, da ja, ampak, da bom ga morala zahtevati, ne čakati. sem zahtevala - sem dobila

ne še v celoti, ampak vsaj 2/3

) zdaj moram zahtevat še na drugi strani

tretja stvar - moj konj na belem princu se je izkazal za resničnega konja!!

fool me once, shame on you, fool me twice - shame on me

sicer mi kolegica, ki ima ful intuicijo razvito pravi, da zgodba še ziher ni zaključena, ampak jaz sem skor 100%, da s tega ne bo nič, da sem naivna trola, ki živi v pravljicah
hvala ti srčica!!! :*