Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87780 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #285 on: November 08, 2012, 11:14:21 AM »
:laugh:

Tudi tebi želim ČIMLEPŠE leto  ;)

Haha, a ni hud?  :laugh:

Pismo, zase pa nisem vrgla.  ::)
Dobro, da si me spomnila, ker se sama ziher ne bi.  :blank: Kovačeva kobila je vedno bosa ...  :laugh:
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #286 on: November 08, 2012, 11:19:16 AM »
Maja, bi prosim pogledala, kako bo na moji poti decembra?

HVALA  :-*

Offline Luna

• Mojster
« Reply #287 on: November 08, 2012, 11:33:14 AM »
Hvala :-* Joj Maja, bi te pa potem še nekaj vprašala. Ne vem ali naj ga zdaj popolnoma na miru pustim, par priložnosti bo v roku enega tedna, ko bi se zagotovo videla, pa ne vem a ga bo to samo zmedlo oz. odbilo, ali je bolje da sva v stikih (da ne bi delovalo, da se je ohladilo kaj oz. da sem se umaknila)? Nekako se ne znam odločiti, mogoče mi filing bolj pravi, da je bolje da se ne vidiva, da ne bo forsiranja, po drugi strani spet nočem biti preveč pasivna.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #288 on: November 08, 2012, 12:54:05 PM »

Kaj naj rečem ... Vse lepo. Greš nekam, kjer ti bo domače, kjer se boš dobro počutila in tudi kraj te bo tako sprejel. Našla boš svoj mir in se uravnovesila. Kot bi šla na zimsko spanje ... Odmaknila se boš od vsakdanje realnosti, ki jo živiš sedaj.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #289 on: November 08, 2012, 12:59:53 PM »
Hvala :-* Joj Maja, bi te pa potem še nekaj vprašala. Ne vem ali naj ga zdaj popolnoma na miru pustim, par priložnosti bo v roku enega tedna, ko bi se zagotovo videla, pa ne vem a ga bo to samo zmedlo oz. odbilo, ali je bolje da sva v stikih (da ne bi delovalo, da se je ohladilo kaj oz. da sem se umaknila)? Nekako se ne znam odločiti, mogoče mi filing bolj pravi, da je bolje da se ne vidiva, da ne bo forsiranja, po drugi strani spet nočem biti preveč pasivna.

Malo bolj podrobno sem še pogledala tole situacijo ...
Kako bo, njegov odziv in smernice za naprej.

Kot sem že rekla, je človek zelo preračunljiv in razumski. Malo se pa tudi boji zveze. Zveze kot same, kot neke vrste odgovornosti in obligacije, ne kot zveze s tabo. Glede tega strahu je problem samo v njem, ne v človeku, ki predstavlja njegovega potencialnega partnerja.
Jaz ne vidim, da on ne bi hotel imeti nič s tabo, samo noče se prenaglit. Pa precej je nezaupljiv. Mogoče ravno zaradi tega svojega prijatelja, ki si ga omenila. Tu se zna zgoditi, da bo rabil čas, da te bo preučil, če ti lahko zaupa.
Načeloma nasvetov, kaj storiti, ne dajem, niti tega ne pokažejo karte, ampak tebi prišepnem, da kar malo počakaj. Povedala si mu, naj premisli, prespi in reagira. Rabi mir in ne preveč obstreljevanja z informacijami, ker še teh zdaj ni v sebi dobro predelal.  ;)
Vrata so mu odprta, naj se sam odloči ali bo prestopil prag ali bo počakal, da se pred njim zaloputnejo.  :laugh:
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #290 on: November 08, 2012, 01:26:08 PM »
Maja, milijonkrat hvala, zlata si, v tej situaciji si mi ogromno pomagala. Se strinjam, je nezaupljiv, zaradi preteklih izkušenj s prejšnjih zvez, bolj v smislu, da se boji biti prizadet, ker če je v zvezi, je res 100% in želi biti potem res prepričan, da pravilno izbira. No tako zdaj pa čakat, pa če ne drugega, je ta čas odličen za delo na sebi :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #291 on: November 08, 2012, 03:06:12 PM »

Kaj naj rečem ... Vse lepo. Greš nekam, kjer ti bo domače, kjer se boš dobro počutila in tudi kraj te bo tako sprejel. Našla boš svoj mir in se uravnovesila. Kot bi šla na zimsko spanje ... Odmaknila se boš od vsakdanje realnosti, ki jo živiš sedaj.

ooo krasno, lepo. Točno to potrebujem, odklop, počitek in mesec dni v moževem objemu me bo zagotovo uravnovesilo  ;D kraj bo pa res nov, v bistvu še točno niti ne veva kje točno bova, a prav namenoma daleč od vseh, samo midva in morje  ;)

hvala lepa :-*

Offline Serena

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #292 on: November 08, 2012, 08:29:54 PM »
Spet bi prosila karte za malo pomoči  :) - glede odnosa, v katerem je bilo v zadnjih dveh mesecih nekaj padcev in vzponov, sedaj je malo boljše, čeprav še ni tako kot je bilo in tako kot bi si želela. Kot kaže, pa se nama obeta, da bova kmalu nekaj časa preživela skupaj, pa me zanima, kako bo to vplivalo na najin odnos.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #293 on: November 09, 2012, 07:58:28 AM »
Spet bi prosila karte za malo pomoči  :) - glede odnosa, v katerem je bilo v zadnjih dveh mesecih nekaj padcev in vzponov, sedaj je malo boljše, čeprav še ni tako kot je bilo in tako kot bi si želela. Kot kaže, pa se nama obeta, da bova kmalu nekaj časa preživela skupaj, pa me zanima, kako bo to vplivalo na najin odnos.

Žal, kakor gledam, bodo vzponi in padci sledili tudi v prihodnje. Tudi ta čas zdaj ne bo prinesel bistvene razlike. Ta odnos že doživi nek preporod, nov začetek, izgleda, kot da se bo odprlo, potem pa spet padec ...
9ZK 656

Offline Serena

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #294 on: November 09, 2012, 07:04:46 PM »
Hvala, Maja - se pravi, stvari ostajajo take kot so - kakšnega izboljšanja ne bo, prav tako pa se zgodba še ne bo zaključila, če prav razumem?

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #295 on: November 11, 2012, 07:22:52 PM »
Bi imela eno mini vpršanjce :) A bo šlo tako lepo naprej, kot se je začelo  ;D Hvala  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #296 on: November 11, 2012, 10:10:17 PM »
Bi imela eno mini vpršanjce :) A bo šlo tako lepo naprej, kot se je začelo  ;D Hvala  :-*
Draga Sandrica, eno intuitivno sporočilo. Zakaj še vedno ne verjameš, da ti lahko gre lepo? Zakaj ne kar poletiš na krilih uspeha in rečeš: sedaj vidim, da lahko gore premikam.  ;)

Karte pravijo, da imaš v sebi vse, kar je potrebno za uspeh. Imaš nežno žensko energijo, mehkobo, privlačnost in imaš moč, dinamičnost. Vsa orodja, da boš intuitivno izražala harmonijo in odločno ukrepala, kadar bo treba. Vmes bo nekaj težav, vendar nič takega, česar ne bi mogla premagati. Vmes bo kje, da se boš že kaj dogovorila, pa se ne bo realiziralo. A ti samo vztrajaj, ker na koncu bo vse tako kot mora bit.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #297 on: November 13, 2012, 11:03:17 AM »
Draga Sandrica, eno intuitivno sporočilo. Zakaj še vedno ne verjameš, da ti lahko gre lepo? Zakaj ne kar poletiš na krilih uspeha in rečeš: sedaj vidim, da lahko gore premikam.  ;)

Karte pravijo, da imaš v sebi vse, kar je potrebno za uspeh. Imaš nežno žensko energijo, mehkobo, privlačnost in imaš moč, dinamičnost. Vsa orodja, da boš intuitivno izražala harmonijo in odločno ukrepala, kadar bo treba. Vmes bo nekaj težav, vendar nič takega, česar ne bi mogla premagati. Vmes bo kje, da se boš že kaj dogovorila, pa se ne bo realiziralo. A ti samo vztrajaj, ker na koncu bo vse tako kot mora bit.

hihih...hvala  :-*

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #298 on: November 15, 2012, 11:49:43 AM »
evo, bila pri odvetnici. menda imava dobro osnovo za odškodninski zahtevek v prvi vrsti, me je pa sedaj malo strah, ker je precej finančni zalogaj za vložit, ne da veš, kakšen bo rezultat. hmmm... denar bi si morala sposodit, pa sem že itak precej v slabem finančnem stanju... in res ne vem ali naj se spustim v to... intuicija mi pravi da... Maja?! :)

Takole je ... Karte svetujejo, da se drži svoje intuicije in želja. V kolikor se boš odločila, da greš v postopek, je zmaga skoraj gotovo tvoji strani.
Srečno in sporočaj!

evo Maja, malo z zamudo, ampak poročam :) še preden si mi napisala kaj so karte rekle, sem se z odvetnico že dogovorila in mi je tudi rekla, da lahko plačam takoj, ko bom zmogla :) tako, da intuicija mi še vedno pravi - yes yes :)

še v eni zadevi si mi pravilno napovedala in se je zdaj prikazalo - pred časom sem te spraševala za en denar, če ga bom dobila sploh kdaj nazaj in si mi rekla, da ja, ampak, da bom ga morala zahtevati, ne čakati. sem zahtevala - sem dobila :)  ne še v celoti, ampak vsaj 2/3 :)) zdaj moram zahtevat še na drugi strani :)

tretja stvar - moj konj na belem princu se je izkazal za resničnega konja!!  >:D fool me once, shame on you, fool me twice - shame on me :) sicer mi kolegica, ki ima ful intuicijo razvito pravi, da zgodba še ziher ni zaključena, ampak jaz sem skor 100%, da s tega ne bo nič, da sem naivna trola, ki živi v pravljicah :)

hvala ti srčica!!! :*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #299 on: November 15, 2012, 12:11:01 PM »
No, me veseli.
Ker je tarot imel prav in ker se je rešilo tako, da je dobro zate!

Glede zadnje zadeve, se tudi meni zdi, da še ni končano. Sem še enkrat pogledala - že zdaj, zdaj bi se moralo začet spet kaj dogajat ...
9ZK 656