Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110976 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #525 on: April 26, 2013, 12:44:10 PM »
v ponedeljek imam razgovor, bo uspešen zelo ali malo manj?

Hehe, "lepo" zastavljeno vprašanje.  :laugh:
Kar vprašaj, če bo uspešen ali ne. Zakaj bi si zatiskali oči pred tem, da obstajajo vse možnosti.

Sploh ne kaže slabo. Pokaži svojo profesionalnost. Izpostavi dosedanje izkušnje in svojo marljivost ter potrpežljivost. Zdi se mi, da tu delodajalci iščejo nekoga, ki bo znal vztrajat in potrpet (pa ne razumi tega kot slabo).
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #526 on: April 26, 2013, 04:42:50 PM »
Maja, Rena!
Je konec?  :'(
Hvala za odgovor!  :-*

Pika, meni se zdi, da ne.

Hvala, Maja!  :-*
Hmmm.  :blank:
Bom spet vprasala, katere karte so padle.  :embarrassed:  :laugh:
Ce se nisi na pocitnicah, bi se vprasala, kaksno nadaljevanje se pa kaze?
Hvala!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #527 on: April 28, 2013, 06:20:25 PM »
Hehe, Pika, na počitnicah ...  :-\ Moje počitnice pridejo na vrsto nekje na pol leta enkrat ...
Ne pridem do računalnika.

Žal pojma nimam, katere karte so padle. Ker sem mimobežno pogledala in sem odgovorila samo na tisti prvi vtis.
Kako se bo nadaljevalo. Najprej malo trme na obeh straneh. Tisto merjenje moči, kdo bo koga. Vsak zase v svojih egovskih občutkih. Potem pa spet spomini, nostalgija in nov začetek (Norec).
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #528 on: April 28, 2013, 08:31:31 PM »
Hehe, Pika, na počitnicah ...  :-\ Moje počitnice pridejo na vrsto nekje na pol leta enkrat ...
Ne pridem do računalnika.

Žal pojma nimam, katere karte so padle. Ker sem mimobežno pogledala in sem odgovorila samo na tisti prvi vtis.
Kako se bo nadaljevalo. Najprej malo trme na obeh straneh. Tisto merjenje moči, kdo bo koga. Vsak zase v svojih egovskih občutkih. Potem pa spet spomini, nostalgija in nov začetek (Norec).

Hvala, Maja!  :-*
Hmmm... tole merjenje moči... ja, si predstavljam, kaj bi to pomenilo, čeprav si tega sama ne razlagam kot merjenje moči, vsaj zase ne bi tako rekla... lahko se ne zavedam. Kaj je v njegovi glavi, pa ne vem.
Jaz sem se odločila za malo distance, ker moram najti svoj mir.  :D Se malo odmakniti od vsega skupaj.
Če je Norec za nov začetek, potem me pa prav firbec matra, kako se bo odvijalo.  :D Kdo bo tako nor, da bo napravil norost za nov začetek.  ;)
« Last Edit: April 28, 2013, 08:35:41 PM by Pika »

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #529 on: April 29, 2013, 04:54:22 PM »

Kar vprašaj, če bo uspešen ali ne. Zakaj bi si zatiskali oči pred tem, da obstajajo vse možnosti.

Sploh ne kaže slabo. Pokaži svojo profesionalnost. Izpostavi dosedanje izkušnje in svojo marljivost ter potrpežljivost. Zdi se mi, da tu delodajalci iščejo nekoga, ki bo znal vztrajat in potrpet (pa ne razumi tega kot slabo).

bla na razgovoru, se mi zdi, da bolj slabo kaže ;(

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #530 on: April 30, 2013, 01:43:46 PM »

bla na razgovoru, se mi zdi, da bolj slabo kaže ;(

danes zjutraj dobila klic, da se je odločil zame za javna dela. Pa bo vseeno lep praznik dela, prvi maj ;) ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #531 on: April 30, 2013, 01:47:13 PM »
 8) 8) 8)

Saj le tako je lahko praznik dela - če se dela.  :P
Hm, pa največ imajo od njega tisti, ki ne delajo.
Jaz ga letos torej nimam. Po 5 letih prosti 1. maj!
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #532 on: May 05, 2013, 05:38:22 PM »
Prosim za vpogled, ko bo čas in volja :) Se bo ena zadeva, ki jo imam v mislih še razvijala ali je to to?

Aja Rena, hotela sem samo sporočiti glede zadnjega vpogleda. S službo je točno tako kot si rekla! To, da me zanima in da sprašujem in se želim učiti, je šefici in drugim "tapomebnim" izjemno všeč in so zato tudi odnosi res prijetni in je fer igra iz obeh smeri. Tako da še 1x hvala :-*
« Last Edit: May 05, 2013, 05:43:53 PM by Luna »

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #533 on: May 06, 2013, 07:51:51 AM »
Vprašala bi za eno poznanstvo ... Ali je konec ali se bo v kratkem začelo kaj premikati?  ::)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #534 on: May 09, 2013, 07:51:45 PM »
Prosim za vpogled, ko bo čas in volja :) Se bo ena zadeva, ki jo imam v mislih še razvijala ali je to to?

Aja Rena, hotela sem samo sporočiti glede zadnjega vpogleda. S službo je točno tako kot si rekla! To, da me zanima in da sprašujem in se želim učiti, je šefici in drugim "tapomebnim" izjemno všeč in so zato tudi odnosi res prijetni in je fer igra iz obeh smeri. Tako da še 1x hvala :-*

Draga Luna, me veseli, da so karte pokazale, da ne smemo vedno verjeti govoricam, ampak si, če ne nosimo s sabo predsodkov, lahko ustvarimo in posledično tudi realiziramo pozitivno sliko.

Omenjena zadeva se pa žal ne bo preveč dobro razvijala, kaže, da bo šla nekaj časa celo slabše. Manj harmonije, manj zaupanja, celo ljubosumje, neskladja.

Pred kratkim sem bila na izobraževanju in tam smo se pogovarjali, ali nam konflikti lahko prinesejo kaj dobrega?  :o Ampak ja, če jih znamo reševati, so prilika za spremembo, napredek, osebno rast. Tega sem se spomnila, ker je karta trenutne situacije: posvet s tretjo osebo. V konfliktih so večkrat zelo dobrodošle nevtralne tretje osebe, ki nam dajo nasvet ali celo vodijo pogovor dveh čustveno vpletenih. V tej situaciji se torej ne pomišljaj prositi koga za oseben ali pa strokoven nasvet. Izid pa bo dober, vse se bo uredilo. Paž novcev pomeni nove začetke, bodisi bo tu pomembna mlajša oseba, bodisi bo zaradi tega neka nova situacija. Zadeva se bo uredila na stvarnih, realnih, trdnih, zanesljivih izhodiščih, lahko pomeni celo novo možnost zaslužka ali pa drugačen način delovanja oz. nekega dela življenj. udejstvovanja.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #535 on: May 09, 2013, 08:11:12 PM »
Vprašala bi za eno poznanstvo ... Ali je konec ali se bo v kratkem začelo kaj premikati?  ::)

Oj Azeleja. Medtem ko karta za tvojo osebo kaže stabilno, prizemljeno žensko, skrbno, ki se trudi za ljudi okoli sebe in želi nuditi varnost, iskrenost, je karta tvojega "poznanstva", karta neke žalosti v preteklosti, ki ga je zaznamovala. Zato se boji zaupati, raje se osredotoča na realno sedanjost in prihodnost, se ne upa prepustiti pričakovanjem, skuša ostati stvaren, trezen. Vidim pa željo po družini, pripadnosti oz.neke skupnosti, čeprav ne vem, ali to velja za oba. V ospredje prihaja manjša negotovost, nesporazumi, treba se bo kar potrudit, da se zveza obdrži na površju. Se je pa vredno potruditi za to in poskusit razčistit nesporazume, nerazumevanja. Naj ne bo en ali drug prehitro užaljen, namesto, da bi poskusila prodreti v bistvo in notranji vzrok situacije. Če se bo šlo čez to, kaže prav lepo - umirjenost, harmonijo, tudi uživanje v harmoniji teles  ;) in možnosti za skupne nove začetke.

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #536 on: May 10, 2013, 09:09:12 AM »

Oj Azeleja. Medtem ko karta za tvojo osebo kaže stabilno, prizemljeno žensko, skrbno, ki se trudi za ljudi okoli sebe in želi nuditi varnost, iskrenost, je karta tvojega "poznanstva", karta neke žalosti v preteklosti, ki ga je zaznamovala.Ja, to osebo je res zaznamovala žalost v preteklosti in sicer ločitev baje nenadna in to po 9-tih letih zakona. Zato se boji zaupati, raje se osredotoča na realno sedanjost in prihodnost, se ne upa prepustiti pričakovanjem, skuša ostati stvaren, trezen.Ja, tudi to drži, da se boji zaupati zaradi izkušenj in ostaja stvaren, trezen v razmišljanju. Vidim pa željo po družini, pripadnosti oz.neke skupnosti, čeprav ne vem, ali to velja za oba.To pa kar za oba drži  :), iste želje. V ospredje prihaja manjša negotovost, nesporazumi, treba se bo kar potrudit, da se zveza obdrži na površju. Se je pa vredno potruditi za to in poskusit razčistit nesporazume, nerazumevanja. Naj ne bo en ali drug prehitro užaljen, namesto, da bi poskusila prodreti v bistvo in notranji vzrok situacije.Trenutno se kar nobeden ne trudi, jaz kar čakam no ampak bom začela pa šla malo v akcijo pa, da vidim kako bo. Če se bo šlo čez to, kaže prav lepo - umirjenost, harmonijo, tudi uživanje v harmoniji teles  ;) in možnosti za skupne nove začetke.

Zelo hvaležna za vpogled  :-*

Lep vikend želim  :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #537 on: May 10, 2013, 09:23:34 AM »
Prosim Azeleja, ni za kaj  :-* Po pa res v akcijo in se ne prepustit malodušju  :D

Offline Puya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #538 on: May 10, 2013, 11:08:12 AM »
Pozdrav,
Rena a te lahko prosim za mnenje, ali se lahko kaj razvije iz tega, nov sodelavec, ki mi je všeč vendar se še ne poznamo?
Hvala

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #539 on: May 10, 2013, 03:33:44 PM »
Pozdrav,
Rena a te lahko prosim za mnenje, ali se lahko kaj razvije iz tega, nov sodelavec, ki mi je všeč vendar se še ne poznamo?
Hvala

A lahko tudi jaz?  ;)

Se še ne poznate, ampak to bo kmalu drugače. Kmalu bo vstopil v tvoj krog. Vidim ljudi, ki se spoznavajo in komunicirajo med sabo. S prvimi kontakti ti bo tudi bolj jasno, ali bo kaj iz tega ali ne ... In ali je res prisotna všečnost.

En namig se mi je tu utrnil, kar priletel je ...
Na splošno se mi zdi (ne zdaj samo v tej situaciji), kar se tiče tebe in tvojega načina razmišljanja/doživljanja, da včasih zajemaš življenje in priložnosti z veliko žlico, zidaš gradove v oblakih in delaš načrte in zaključke preden sploh vidiš, kako ti nekaj dejansko ustreza ... Pazi, da ne spregledaš določenih stvari. Pomembna je resnica ne videz. Vedno najprej preuči situacijo/človeka, potem se odločaj.
« Last Edit: May 10, 2013, 04:08:24 PM by Maja »
9ZK 656