Prosim za vpogled, ko bo čas in volja
Se bo ena zadeva, ki jo imam v mislih še razvijala ali je to to?
Aja Rena, hotela sem samo sporočiti glede zadnjega vpogleda. S službo je točno tako kot si rekla! To, da me zanima in da sprašujem in se želim učiti, je šefici in drugim "tapomebnim" izjemno všeč in so zato tudi odnosi res prijetni in je fer igra iz obeh smeri. Tako da še 1x hvala 
Draga Luna, me veseli, da so karte pokazale, da ne smemo vedno verjeti govoricam, ampak si, če ne nosimo s sabo predsodkov, lahko ustvarimo in posledično tudi realiziramo pozitivno sliko.
Omenjena zadeva se pa žal ne bo preveč dobro razvijala, kaže, da bo šla nekaj časa celo slabše. Manj harmonije, manj zaupanja, celo ljubosumje, neskladja.
Pred kratkim sem bila na izobraževanju in tam smo se pogovarjali, ali nam konflikti lahko prinesejo kaj dobrega?

Ampak ja, če jih znamo reševati, so prilika za spremembo, napredek, osebno rast. Tega sem se spomnila, ker je karta trenutne situacije: posvet s tretjo osebo. V konfliktih so večkrat zelo dobrodošle nevtralne tretje osebe, ki nam dajo nasvet ali celo vodijo pogovor dveh čustveno vpletenih. V tej situaciji se torej ne pomišljaj prositi koga za oseben ali pa strokoven nasvet. Izid pa bo dober, vse se bo uredilo. Paž novcev pomeni nove začetke, bodisi bo tu pomembna mlajša oseba, bodisi bo zaradi tega neka nova situacija. Zadeva se bo uredila na stvarnih, realnih, trdnih, zanesljivih izhodiščih, lahko pomeni celo novo možnost zaslužka ali pa drugačen način delovanja oz. nekega dela življenj. udejstvovanja.