Author Topic: Izkušnje z angeli  (Read 95850 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: Izkušnje z angeli
« Reply #45 on: December 04, 2007, 05:40:05 PM »
Regina, čakala sem cel dan na tvoje poročilo.
Nikakor me ne preseneča, da nisi nič "velikega" doživela. Mogoče, si pa čakala ne nekaj, kar še sama nisi vedela na kaj. Mislim, da bi morala naša Nensi voditi kako delavnico, ker ima dušo. In samo taki ljudje lahko podajo drugim tisto, kar sami občutijo in nakažejo drugim kam naj usmerijo pozornost.

Če ne bi imela iniciacij reikija in ne bi vedela oz. občutila kako je občutiti nekaj več, bi verjetno tudi zdaj ne vedela, kaj je to, ko je nekdo v tvoji bližini. Mislim, da je zelo pomembna pretočnost energije skozi naše kanale oz. moč zaznavanje, pa naj si bodi na kateri koli način (slišni, slušni, jasnovidni, jasnovedni..).

Sicer me pa firbec matra, pri kom si bila na delavnici. Če ni skrivnost oz. ne bi rada povedala, bom tudi razumela.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #46 on: December 04, 2007, 06:07:40 PM »
Princes, sploh ne gre za to, da ne bi začutila "nekaj več". Tudi jaz sem reikistka, pa verjemi, da mi takšni in podobni občutki niso tuji. Sploh pa mislim, da sem sposobna ocenit ljudi, kdaj nekaj delajo s srcem in dušo, kdaj pa ne. Verjetno sem se le preveč"prizemljlila", pa je bil notranji glas toliko bolj oster.
Naj ostane skrivnost, pri kom se bila. Prvič ne bi rada delala antipropagande, kot drugo pa ne bi želela vplivat na ljudi s svojo izkušnjo. Nekateri so bili zelo zadovoljni.
Upam, da razumeš. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Princes

• Mojster
« Reply #47 on: December 04, 2007, 06:18:58 PM »
Regina, sem razumela. Nisem pa vedela, da si reikistka. No potem mi je jasno, da ti je  vse jasno. Me zelo veseli :).

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #48 on: December 04, 2007, 06:23:43 PM »
Regina, sem razumela.

Sem vedela, da boš.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #49 on: December 04, 2007, 09:02:53 PM »
Regina,

saj veš že sama, da pri vsakem učenju, delavnici, dogodku dobiš, doživiš SAMO TISTO kar potrebuješ; če nekaj nisi doživela ali si doživela čisto drugače kot drugi - je to TVOJE, pravilno zate....nikoli pa se glede tega ne smeš primerjati z drugimi ( čeprav to delamo hote/nehote vsi  ;D

dobiš samo tisto, kar v tistem trenutku potrebuješ in enako je bilo tudi pri tej tvoji zadnji izkušnji  Reginca  ;) zato razočaranje kar vkraj vrzi.... ;)  :D

pozdravček, Taja

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #50 on: December 04, 2007, 09:12:26 PM »
Tudi če nič ne pišem, vas spremljam in berem.

Vse pohvale Nensi.  :D

Hvala Tea, pa seveda vsi ostali ki pišete, pa berete.
Mislim da se je ustvarila skozi vse to prav lepa energija, ki nas nosi dalje.
Pa zahvala Andresu, zaradi katerega sem sploh prišla do tega foruma, ki je res nekaj posebnega, naj tak tudi ostane.

Za lahko noč pa vsem en veeeelik  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #51 on: December 04, 2007, 09:15:03 PM »
Tudi če nič ne pišem, vas spremljam in berem.

Vse pohvale Nensi.  :D

Hvala Tea, pa seveda vsi ostali ki pišete, pa berete.
Mislim da se je ustvarila skozi vse to prav lepa energija, ki nas nosi dalje.
Pa zahvala Andresu, zaradi katerega sem sploh prišla do tega foruma, ki je res nekaj posebnega, naj tak tudi ostane.

Za lahko noč pa vsem en veeeelik  :-*

Nensi, res si naš sonček  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #52 on: December 04, 2007, 09:22:01 PM »
dobiš samo tisto, kar v tistem trenutku potrebuješ in enako je bilo tudi pri tej tvoji zadnji izkušnji  Reginca  ;) zato razočaranje kar vkraj vrzi.... ;)  :D

Ali z drugimi besedami: tisto, kar prosiš. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #53 on: December 04, 2007, 09:29:53 PM »

Ali z drugimi besedami: tisto, kar prosiš. ;D

po mojem ne; ravno v tem je štos, da včasih prosimo, si želimo tisto, kar ne potrebujemo, kar ni naša pot...matr sm pametna, da mi kar škodi... ;D

v glavnem Regina - sicer v življenju recimo da gre v stilu " tražili ste- dobili ste "  ;D si pa naša - pa je tvoja zadnja izkušnja uspela ali neuspela  ;)  :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #54 on: December 04, 2007, 09:35:57 PM »
Saj tudi šok terapija je včasih dobra, se hitreje "zbudimo", ko primerjamo učinek investivije in izid pa včasih celo pomaga, da začnemo sebi in svojim občutkom bolj zaupati, kar je pa tisto dobro pri vsej stvari.

A se sliši dovolj pametno?
Sem do tega spoznanja prišla zelo nespametno, na zelo podoben način kot Regina.  :-[

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #55 on: December 04, 2007, 09:45:53 PM »
po mojem ne; ravno v tem je štos, da včasih prosimo, si želimo tisto, kar ne potrebujemo, kar ni naša pot...matr sm pametna, da mi kar škodi... ;D

v glavnem Regina - sicer v življenju recimo da gre v stilu " tražili ste- dobili ste "  ;D si pa naša - pa je tvoja zadnja izkušnja uspela ali neuspela  ;)  :D

Uf ti navihanka ti, kako me vlečeš za jezik.  ;D

Sem poklicala na pomoč angela jasnosti. Ta bo sigurno vedel, kako je uspelo. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #56 on: December 04, 2007, 10:10:34 PM »

Uf ti navihanka ti, kako me vlečeš za jezik.  ;D

Sem poklicala na pomoč angela jasnosti. Ta bo sigurno vedel, kako je uspelo. ;)

pa veš, da je uspelo  ;D

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #57 on: December 05, 2007, 10:37:46 PM »
Si že vedela, zakaj si to glasbo ravno včeraj semle poslala, čeprav se med tednom ne oglašaš.
Ravno to sem rabila, ko sem delala s kartami za Natašo, si pa post preberi in boš vedela.
Hvala ti  :-*
sem prebrala post, res se ujema z energijo pesmi....
sem dobila sporočilo in ga predala naprej pravočasno.
drugače pa se po angelsko pomoč obračam že kar nekaj časa. bolj kot so moje želje čiste, hitreje mi jih angeli pomagajo uresničiti. včasih pač potrebujem nekaj časa, da kakšno željo očistim  ;)
res pa je, da zadnje čase veliko bolj močno zaznavam energijo angelov okoli sebe. ne znam je opisati z besedami, ampak enostavno začutim spremembo... nekako se energija ljubeče zgosti okoli mene, in potem vem, da sem jih priklicala. pa niti ne za to, da bi se mi kakšna "materialna" želja uresničila. bolj zato, ker se v njihovi družbi počutim zelo lepo....počutim se ... božansko.
morda ravno zaradi tega, ker velikokrat obiščem to temo in prebiram tudi tvoje nežne besede.
hvala tebi, nensi. angeli že vedo, zakaj so te poslali sem  :) :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #58 on: December 07, 2007, 02:32:18 PM »
Živjo Princes

vidim da smo te priklicale, da si ti priklicala odgovor na vprašanje, torej vse deluje kot mora. 8)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #59 on: December 07, 2007, 05:25:01 PM »
Ja Nensi, čudna so pota gospodova. Ni me bilo doma 2 dni, potem pa odprem forum in dobil tisti post. Takoj se mi je posvetilo. Čudovito :)

DZK 151