Author Topic: Izkušnje z angeli  (Read 93897 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Izkušnje z angeli
« Reply #60 on: December 12, 2007, 08:43:23 AM »
A je kdo gledal okoli 8.30 na TV Slo? Je en gospod govoril o angelih in da z njimi komunicira. Pa knjige Doreen Virtue so bile na mizi.

Ena gospa je klicala in vprasala, kako ves kdo je tvoj angel varuh. Odgovor je bil: ga moras zacutit. Bi kdo dodal se kaj?

Ujela sem samo zadnji 2 minuti :( Ce je kdo gledal, ali je gospod povedal se kaj, kar mi nismo omenili na nasih angelskih temah?

Hvala :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #61 on: December 12, 2007, 10:06:30 AM »
Kdaj je bila oddaja - na tv1 ali tv2?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #62 on: December 12, 2007, 11:05:02 AM »
Na tisti jutranji oddaji je bilo. Mislim da na TV1 ::)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #63 on: January 07, 2008, 09:59:49 PM »
Lepo pozdravljeni angelčki in vsi ki to berete. Hočem deliti z vami izkušnjo in vas opogumiti, da zavestno prosite angele za pomoč in ti vam bodo na različne načine odgovarjali, samo pozorni morate biti na znake v bilo kakšni obliki.

Danes sem bila na službeni poti. Pred odhodom sem prosila angele za srečno vožnjo in parkirno mesto. Že med potjo sem dobila odgovor, da bo vse v redu, ko so pred mano npr. vozili avtomobili z reg. 44, 77... Ko sem prišla na cilj, sem dobila parkirno mesto ampak na čudnem mestu. Po končanem sestanku me je prevzela rahla živčnost in ne zamanj. Odhitela sem do  avta,  tam je že bil  mestni redar, ki je poklical pajka ???. Ampak angeli so hoteli, da sem se lahko mirno vsedla v avto in odpeljala, pa čeprav mi je gospod med vrsticami dal vedeti, da mi ni vse jasno. Odpeljali so avto parkiran pred mano.  In glej v križišču zopet avto pred mano s številko 44 :) na reg. tablici. Kar smejalo se mi je :) :).
Na poti domov sem premlevala, kar se je na sestanku dogajalo in sem si očitala, da sem bila verjetno preostra in glej prehiti me avto s francosko reg. tablico in na njej prve številke 444... Tako so mi dali vedeti, da so z mano in naj umirim moj notranji pogovor, ker sem ravnala prav.

Hvala vam angeli za pomoč in vodstvo :). Res je čudovito živeti z vami, saj me spremljate na vsakem koraku, ko vas prosim za pomoč. Hvala vam :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #64 on: January 07, 2008, 10:07:10 PM »
A je kdo gledal okoli 8.30 na TV Slo? Je en gospod govoril o angelih in da z njimi komunicira. Pa knjige Doreen Virtue so bile na mizi.

Ena gospa je klicala in vprasala, kako ves kdo je tvoj angel varuh. Odgovor je bil: ga moras zacutit. Bi kdo dodal se kaj?

Ujela sem samo zadnji 2 minuti :( Ce je kdo gledal, ali je gospod povedal se kaj, kar mi nismo omenili na nasih angelskih temah?

Hvala :)
žal nisem gledala, ampak ti sporočam, da arhivske podatke lahko najdeš skoraj na vsaki TV oz. na njihovi spletni strani. pojdi na www.rtvslo.si, poiščeš pisane kvadratke v vodoravni liniji in klikneš na (temnordeči) link avdio/video in odprla se ti bo možnost, da med arhivskimi oddajami poiščeš želeno oddajo, ki se je takrat vrtela na sporedu.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #65 on: January 07, 2008, 10:09:11 PM »
Princes :) hvala za tvojo izkušnjo. mi je zelo všeč. opominja me, da moram biti malce bolj pozorna na stvari, ki se dogajajo okoli mene. čeprav s parkirnimi mesti ravno zaradi pomoči angelov po navadi nimam problemov  :D hvala vam angeli  :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #66 on: January 07, 2008, 10:25:18 PM »
Princes. Zelo lepo si razširila med nas tvojo pripoved, izkušnjo.  Mogoče se podobno dogaja vsak dan, le slepi smo po večini. Sicer pa priznam, da sem danes ponovno videl nekoga, ki vstopa iz kuhinje v hodnik.  Ne vem kaj bi to pomenilo, morda me kdo še danes pokliče, čeravno sem bil že tako veliko na telefonu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #67 on: January 07, 2008, 10:26:49 PM »
Amfitrita, me veseli :).

Zakaj sem tako pozorna na parkirna mesta ??? Samo zato, ker v veliko mesto pridem zelo poredko in me že dan ali dva prej sekira, kje bom pustila avto, da bom pravočasno prišla na cilj :-[.

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #68 on: January 07, 2008, 10:30:08 PM »
Princes. Zelo lepo si razširila med nas tvojo pripoved, izkušnjo.  Mogoče se podobno dogaja vsak dan, le slepi smo po večini. Sicer pa priznam, da sem danes ponovno videl nekoga, ki vstopa iz kuhinje v hodnik.  Ne vem kaj bi to pomenilo, morda me kdo še danes pokliče, čeravno sem bil že tako veliko na telefonu.

Andres

Andres, hvala ti :).

Ne razumem kaj si videl. A si angelčka videl ali kaj drugega. Napiši prosim :)

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #69 on: January 07, 2008, 10:34:40 PM »
Princes. Zadnje mesece nekaj vidim. Zdi se kot da bi kdo zašibal poleg mene ali tam po hodniku, ki ga vidim z razdalje petih metrov od moje portirnice.  Se je zgodilo, da sem videl tudi modre pikice tule ob pisalni mizi, nimam pa nobene posebne razlage kaj naj bi to bilo.

Zanimivo, da je popolnoma istočasno o teh pikicah in podobah začel govoriti tudi sin, oba sva pa tudi že videla nekoga na istem mestu. Hmm. Ne vem kdo naj bi to bil. Vsekakor to ni nič slabega. Sicer pa starejši ljudje pravijo, da dokler ti trka v stanovanju ipd se nimaš česar za bati, ker nekdo skrbi zate.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #70 on: January 07, 2008, 10:36:24 PM »
Se pa kar dogaja tukajle danes, bravo, uživajte.

Jaz sem pa včeraj, ko je sin imel močno čustveno krizo, prvič delala z njim meditacijo z angeli za ozdravljenje te bolečine. Ko sva končala sem ga vprašala naj mi pove, kako je bilo in kaj je "videl". Opisal mi je kako je videl nadangela Rafaela, kakšen je izgledal, kako je bil oblečen, da je bil bos... pa kakšno je njegovo domovanje. Nikoli ni gledal kakih slik angelov, pa vendar je opisal rafaela točno takega, kakor sem ga do zdaj zasledila na največ slikar na kartah ali v knjigah.

Otroci so neobremenjeni in dejansko lahko vidijo angele.

Patrik

• Guest
« Reply #71 on: January 07, 2008, 10:41:15 PM »

Nensi,

hvala, da si nam zaupala to stvar in tako si nam dodatno podkrepila znanje, da angeli res so in da so ob nami! :) Močno čutim prisotnost posebaj še enega angela! :) Resnično sem jim hvaležen, da nas čuvajo in spremljajo! :)
Pa hvala tebi, da nas tako bogatiš s tem znanjem! :)
Hvala!!! :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #72 on: January 07, 2008, 10:43:43 PM »
Andres, angelčki so ob tebi :). To ti lahko potrdim iz lastnih izkušenj. Ne vem koliko časa sem na raznih forumih spraševala kaj pomenijo pikice od plavih, ki jih ti opisuješ, pa do zlatih. Ne vem, mogoče ni bil še moj čas, da nisem nikjer dobila odgovora, do nedavnega ko mi je oseba, ki se aktivno ukvarja z angelskim svetom potrdila da so to oni :) Ne veš kaka sreča me zajela, ko sem dobila potrditev, čeprav sem v duši vedela ves čas, da je nekaj, kar me hoče opozoriti na njeno prisotnost dobronamerno in toplo.
Vsakokrat ko vidim te iskrice sem srečna in se v mislih pogovarjam z njimi.

Tisti občutek, da nekaj zašiba mimo tebe mi je tudi znan. Občutim kot vetrič ali nek hipni pretok zraka :).

Mogoče bo še Nensi kaj več napisala, ampak vseeno vedi, da nista s sinom sama in se nimata česa bati. Samo raduj se, da ti je dano to doživljati. Zahvali se jim, da so s tabo in te varujejo ter ti skozi tvojo intuicijo svetujejo, pa čeprav se mogoče tega ne zavedaš takoj.

Sprejmi te signale za svoje in v momentih ko kaj dvomiš ali si v kaki dilemi, so oni potrditev, da si na pravi poti :)

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #73 on: January 07, 2008, 10:44:40 PM »
Ni za kaj Patrik, saj ste tako hvaležno poslušalstvo, da drugače sploh ne gre.  ;)

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #74 on: January 07, 2008, 10:45:00 PM »
Se je zgodilo, da sem videl tudi modre pikice tule ob pisalni mizi, nimam pa nobene posebne razlage kaj naj bi to bilo.
Andres
kaj ni modra barva barva Nadangela Mihaela? Če se ne motim, tega prečudovitega angela prav modre pikice spremljajo. Čeprav jaz še žal nisem imela takšne izkušnje. Jaz angele čutim na drugačen način... nekaj nerazložljivega se spremeni, na nek način se spremeni moje srce, jih tam čutim...