Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 199147 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #240 on: February 02, 2008, 01:22:55 PM »
jaz sem pa zadnjič sanjala, da sem se zaljubila v terorista, ki me je ugrabil

Kar tolaži se. Ne boš sedela križem rok.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #241 on: February 02, 2008, 01:24:57 PM »
Hm, kaj se le pripravlja?

Odvisno od tega, kako te sanje doživljaš?!
Pozdravček. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #242 on: February 02, 2008, 03:25:06 PM »

Pozdravček. ;)

O, pozdravljena, Regina! :)

Kako jih doživljam? Hm, predvsem presenečeno, bi bila prava beseda. Mirno, vendar presenečeno. Na začetku sicer precej šokantno, sedaj pa vendarle mirno.
Da le ne bo tako kot s cvetočim grmom in zlatimi ribicami. :D  ;)

Sicer pa itak o vsem obvestim. Bomo že zvedeli, kaj te ponavljajoče se sanje napovedujejo. :D :D

Lep dan in upam, da si se imela lepo. Sploh pa sem vesela, da si ponovno tu. :D :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #243 on: February 02, 2008, 07:02:57 PM »
Regina, welcome back!

Pravis, da tiste korenine in lasje niso bljak?? Nekaj sibkih tock se sedaj zavedam bolj kot prej. ::)

Kaj sem pa v drugih sanjah zgrabila? Novo priloznost? Macka pomeni tudi nase nezavedno. V kaj naj se najbolj poglobim?

Hvala! :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #244 on: February 02, 2008, 07:32:10 PM »
Sem se spomnila danasnjih sanj.

Moj VD tast in tasca se ne pogovarjata ze vsaj 10 let, ampak zivita pod isto streho. Sedaj se morata malo vec pogovarjat, ker sta oba penzionerja. In danasnje sanje:

Moj tast je pripravljal neko zabavo v cast neki obletnici ???. Povabil je vse, ne spomnim se ali tudi tasco. Vem pa, da je ona, ki bi sicer tudi nepovabljena tam visela (zaradi drugih), popokala stvari in sla jezna iz hise na sprehod. Moj tast jo je spraseval, kaj ji je, ona pa je samo sla. Se v sanjah sem si rekla: tole pa nekaj ni v redu ??? Situacija b prej bila ravno obratna. :o

Kaj se je spremenilo?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #245 on: February 02, 2008, 09:31:25 PM »

Pozdravček. ;)

O, pozdravljena, Regina! :)

Kako jih doživljam? Hm, predvsem presenečeno, bi bila prava beseda. Mirno, vendar presenečeno. Na začetku sicer precej šokantno, sedaj pa vendarle mirno.
Da le ne bo tako kot s cvetočim grmom in zlatimi ribicami. :D  ;)

Sicer pa itak o vsem obvestim. Bomo že zvedeli, kaj te ponavljajoče se sanje napovedujejo. :D :D

Lep dan in upam, da si se imela lepo. Sploh pa sem vesela, da si ponovno tu. :D :-*

Seveda sem se imela lepo, Nataša in hvala za dobrodošlico. Taki krajši dopusti so že skoraj nujni, ampak tudi jaz sem vesela, da sem spet z vami. ;)

Na splošno gledano skušajo sanje z rojevanjem osvetliti misel, da je vsaki konec istočasno tudi začetek nečesa drugega in novega. Sploh ko izhajajo iz kakšne potrebe po neki veliki življenjski spremembi, gre za nekakšne pozitivne, optimistično naravnane opomnike, kako prebrodit prehodna obdobja, se pripravit na porajajoče novo življenje in se osredotočit na prihodnost. Sicer pa poročaj. Verjetno boš kar precej presenečena, kako gladko in brez večjih težav boš pristala v spremembah, ki bodo se bodo bolj kot prenovljenih moči, novih zanimanj in ustvarjanja, dotaknile tvoje osebnosti. ;)

www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #246 on: February 02, 2008, 09:47:43 PM »
Regina, welcome back!

Pravis, da tiste korenine in lasje niso bljak?? Nekaj sibkih tock se sedaj zavedam bolj kot prej. ::)

Kaj sem pa v drugih sanjah zgrabila? Novo priloznost? Macka pomeni tudi nase nezavedno. V kaj naj se najbolj poglobim?

Hvala! :-*

Hvala tudi tebi, apemaya.  ;D
Ni samo mačka naše nezavedno, ampak je to vse, kar se v sanjah dogaja. Pač enkrat na taki in drugič na drugačen način, ko pa gre za živali, se te še najbolj dotaknejo naše kompleksne narave. Če se svojih šibkih točk zavedaš bolj kot kdaj prej, jih boš najlažje ugotavljala in primerjala z asociacijam. Če se prav spomnim, je imela mačka že enkrat prej v tvojih sanjah pomembno vlogo, zato se poskusi spomniti, kaj se je takrat dogajalo in če si kaj zanemarila, da ni prišlo do željenih sprememb.
Pa lepo se imej.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #247 on: February 02, 2008, 09:55:30 PM »
okoli novega leta sem se odločla, da grem letos na irsko(z avtom ;D)
in potem se sanjala, da sem bila na irskem.. znašla sem se  na dvorišču, šla v hlev, iz skrivališča potegnila neke dragocene papirje in jih dala familji, ki tam živijo....ki so jih iskali zelo dolgo

prejšnji teden so se sanje ponovile..z več podrobnostmi..vozli po irski in pridemo do ene hiše....okoli je bilo črno oz neko močvirje..nisem točno vidla...pridem do hiše iz nje stopi ženska in me prepozna....od prej...gremo do hleva, kjer iz skrivališča potegnem mošnjo, neke vredne papirje in malo mošnjiček in jih dam ženski, ker sem jih sama v preteklosti tam skrila.....ženska vzame papirje in mošnjo.....mošnjiček mi pa da nazaj, ker je to moj...in še dodatno prinese škatlo polno mošnjičkeov, ker so moji

mislim, da bo tale irska men dala vetra :D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #248 on: February 02, 2008, 10:02:26 PM »
Kaj se je spremenilo?

Predvidevam, da nič. Verjetno so sanje povezane s situacijo, ki ti je nekoliko zrahljala živce, pa si podzavestno iskala način, kako bi se izognila neprijetni zagati. Če se pogosto znajdeš pod streho VD tasta in tašče, lahko gre tudi za konflikt volje, razvoj dogodkov pa je povezan s smerjo gibanja. Ko nekdo prihaja, so novice povezane s preteklostjo, ko odhaja, pa s prihodnostjo.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #249 on: February 02, 2008, 10:33:54 PM »
mislim, da bo tale irska men dala vetra :D

Zna bit, ja.  ;D Če ti že ne bo pošteno spraznila denarnice zaradi kakšnih ženskih skomin, te lahko spravi v kakšne druge nepričakovane stroške.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #250 on: February 03, 2008, 08:38:56 AM »
Zna bit, ja.  ;D Če ti že ne bo pošteno spraznila denarnice zaradi kakšnih ženskih skomin, te lahko spravi v kakšne druge nepričakovane stroške.  ;)
si bom vzeal za opomin..čeprav pri men je ta..da če ni denarja...ne bom nič kupovala....in ga ni človeka na svetu, ki bi me(do sedaj) prepričal, da bi nekaj kupila, kar ne rabim oz kar si ne morem privoščit....skor nikoli ne grem v minus in tudi kadar koli sem šla kam na potovanje, sem vedno polovico ali četrtino denarja nazaj prinesla.....
denar je denar..nič več in nič manj......v moje življenju je bol kot nujno zlo....oz so določene stvari veliko več vredne :)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #251 on: February 03, 2008, 01:15:39 PM »
si bom vzeal za opomin..čeprav pri men je ta..da če ni denarja...ne bom nič kupovala....in ga ni človeka na svetu, ki bi me(do sedaj) prepričal, da bi nekaj kupila, kar ne rabim oz kar si ne morem privoščit....skor nikoli ne grem v minus in tudi kadar koli sem šla kam na potovanje, sem vedno polovico ali četrtino denarja nazaj prinesla.....
denar je denar..nič več in nič manj......v moje življenju je bol kot nujno zlo....oz so določene stvari veliko več vredne :)

Morda pa je prav to zavedanje o vrednosti denarja tisto, kar je pričakovano in vodeno zavestno, pa si zato toliko bolj prepričana, da te kakšni nepričakovani izdatki ne morejo presenetiti. No, pa bodi na ta del nekoliko bolj pozorna in poročaj, če pride kaj "izza ovinka". Vsake povratne informacije sem zelo vesela.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #252 on: February 04, 2008, 12:14:24 PM »
Pozdravcek  :-*
sem jaz nenacrtovano tudi uletela na dopust, ampak sedaj sem nazaj.  ;D
Kr ene zanimive sanje sem v tem casu imela ...

I.
Z avtom se vozim po zelenih hribih, travnikih. Nato se ustavim v majhni hiski, deluje kot cakalnica. Tam dobim casopis, kot navodila. In grem dalje na pot. To se zaporedoma ponovi vecckrat. Z mano je oseba, vendar ocitno nepomembna, ne pogovarjava se, niti spola ne vem ...

II.
Klicem prijatelja in me "nakrici" zakaj ga sploh klicem in kaj hocem.  :o
(Naslednji dan ga vidim, in se naslednji dan. Potem ga poklicem in se zelo lepo pogovarjava  ;D)

III.
Sedimo pri veliki mizi. Nalivam vino v kozarce. Pravim, da je rdece, a natakiam belo. Kozarci so visoki kakor za belo vino. Pijem. Moski sedi naproti mene. Tudi njemu natocim in pije. Druzba okoli naju je, ampak se z njimi ne ukvarjam ...

Tako, to bo iz mojega spomina vse.
Kako ste?
 :)
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #253 on: February 04, 2008, 04:14:45 PM »
Pozdravcek  :-*
sem jaz nenacrtovano tudi uletela na dopust, ampak sedaj sem nazaj.  ;D
Kr ene zanimive sanje sem v tem casu imela ...

Hojla! A ti bi ga pa kar čagala?  ;D
Katere se ti zdijo zanimive? Meni vse skupaj deluje zelo "mlahavo", brez nekih strasti. :'(
www.sepet-sanj.com

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #254 on: February 04, 2008, 04:40:09 PM »
Quote from: Regina link=topic=424.msg30978#msg30978 date=12019842

[/quote

Seveda sem se imela lepo, Nataša in hvala za dobrodošlico. Taki krajši dopusti so že skoraj nujni, ampak tudi jaz sem vesela, da sem spet z vami. ;)

Na splošno gledano skušajo sanje z rojevanjem osvetliti misel, da je vsaki konec istočasno tudi začetek nečesa drugega in novega. Sploh ko izhajajo iz kakšne potrebe po neki veliki življenjski spremembi, gre za nekakšne pozitivne, optimistično naravnane opomnike, kako prebrodit prehodna obdobja, se pripravit na porajajoče novo življenje in se osredotočit na prihodnost. Sicer pa poročaj. Verjetno boš kar precej presenečena, kako gladko in brez večjih težav boš pristala v spremembah, ki bodo se bodo bolj kot prenovljenih moči, novih zanimanj in ustvarjanja, dotaknile tvoje osebnosti. ;)

O, Regina, hvala. :)

Tole se pa zelo povezuje z mojim razmišljanjem. Vezano tako na sedanjost, kot tudi na prihodnost.

Hvala, Regina in srečno!  :-*