Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 199106 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #285 on: February 09, 2008, 01:58:45 PM »
Guba je morda posledica, ker ze tri dni "tuhtam" Michelangelovega Davida in guba je bila identicna njegovi.  ???

Čisto verjetno je ta guba s tem povezana, podzavestno pa si jo pač uporabila, ker ti je bila "pri roki". Sicer pa, saj veš, da  gube niso samo znamenje staranja. Nastanejo tudi od grimas, ki jih delamo, ko izražamo svoja čustva in v tvojem primeru bi jo kljub vsemu "tuhtanju" lahko uporabila kot sanjski simbol. Gube na čelu so značilne za zelo ambiciozne ljudii in za tiste, ki so vedno v skrbeh ali jezni. Lahko so tudi izraz psihične bolečine, s to pa jih v sanjah tudi največkrat povezujemo. Bo šlo? ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #286 on: February 10, 2008, 04:27:36 PM »
Ahmmmm ... ::)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #287 on: February 10, 2008, 10:13:52 PM »
 :D
Oila!
Jaz sem pa danes v sanjah Regino in Nensi "spoznala". Regini sem še nekaj časa dopovedovala, da je ona na počitnicah v toplih krajih in ne v smučarskem hotelu, ki ima sicer bazen, pa mi je potem razložila, da je bila v toplih krajih prejšnji teden, sedaj pa je tu  ;D ;D ;D
Prav prijetni punci...  ;D :D ;D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #288 on: February 10, 2008, 10:18:59 PM »
Oila!
Jaz sem pa danes v sanjah Regino in Nensi "spoznala". Regini sem še nekaj časa dopovedovala, da je ona na počitnicah v toplih krajih in ne v smučarskem hotelu, ki ima sicer bazen, pa mi je potem razložila, da je bila v toplih krajih prejšnji teden, sedaj pa je tu  ;D ;D ;D

Lep dan!

Iza

Le kaj bi pomenile te sanje?  ::) Sigurno bi naju rada tudi v resnici spoznala.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #289 on: February 10, 2008, 11:45:41 PM »
Oila!

Lep dan!

Iza

Le kaj bi pomenile te sanje?  ::) Sigurno bi naju rada tudi v resnici spoznala.  :D

No da pa v sanjah nastopam je pa novo zame, tudi prav.
A pol bomo imele dvojni skrivni dejt?  :D

Offline klarus

• Mojster
« Reply #290 on: February 11, 2008, 10:55:17 AM »
en del sanj se sploh ne spomnem ??? ::) vem sam, da sem se zbudila in na glas rekla: to se mi pa ne bo zgodilo, ker se men sploh sanje ne uresničujejo(čeprav je 2/3 mojih sanj okvirni pokazitelj, kar se mi bo zgodilo v roku pol leta ;D)
potem sem zaspala naprej in sanjala o eni redovnici, ki me je peljala v klet....tam vidim vse mogoče barve..za perilo, za risanje, za steno itd... in sem cela presenečena zakaj se teh barv ne uporabi...in vprašam, če jih lahka vzamem, da bom js neki packala :D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #291 on: February 11, 2008, 11:24:13 AM »
Klarus, a je to iz tvojega šopka nastalo?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #292 on: February 11, 2008, 11:51:01 AM »
ne vem..prej od tega, ko si ti rekla naj ga narišem ;D
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #293 on: February 11, 2008, 11:58:13 AM »
Oila!

Lep dan!

Iza

Jaz sem za. Pri trojanskih krofih, blejskih kremšnitah ali ob totem Jeruzalemčanu?  ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #294 on: February 11, 2008, 01:00:24 PM »
Oila!

Lep dan!

Iza

Jaz sem za. Pri trojanskih krofih, blejskih kremšnitah ali ob totem Jeruzalemčanu?  ;)

Lep dan!

Iza

Vse skupaj in vsaka posebej lepo po vrsti, obisk pa popestrimo še s srečkami 3 x 3  :D

Do tačas pa uživajte v sončku.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #295 on: February 11, 2008, 01:53:17 PM »
Pišuka taka luknja je že nastala, pa še zmeri nism našu zaklada. Bom mogu še dugo kopat.
Theta Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #296 on: February 11, 2008, 02:07:37 PM »
Tudi v tem je čar, bikec.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #297 on: February 11, 2008, 02:37:33 PM »
Pišuka taka luknja je že nastala, pa še zmeri nism našu zaklada. Bom mogu še dugo kopat.
potrplenje je božja mast ;D ;)
le počasi..še malo pa te bo doletelo presenečnje ;)
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Patrik

• Guest
« Reply #298 on: February 11, 2008, 03:51:25 PM »
Tako, Reginca! ;D Po dolgem zanimivo sanjal! :)

Sanjal sem, da sem bil na ladji. Prvo, da sem bil na Titaniku :o ;D, čisto zadaj, tam ko so propelerji, veš! :) Bila je lepa noč in prav lepo sem užival. Čutil pa nisem nobenih večjih premikov, tako lepo je drvela. Res se ni dalo občutiti, da bi bili na morju. Tako nežno in lahko sem se počutil. In potem naenkrat se znanjdem na moderni ladji. In grem na sprehod po ladji. Od predelov, kjer so bivali in bile dvorane tistih bolj revnih in vse do tistih, kjer so prebivali najbogatejši. Vse je bilo tam tako svetlo, lepo, zlato! :) Bili so nakupovalni centri, dvigala, v glavnem mega veliko in lepo. :)

Hja, to so resnično bile take sanje, ki vem, da mi sigurno padajo na življenje! :) Prosil bi te za tvojo profesionalno razlago. Veliko, veliko bi mi pomenilo! :) ;D Hvala že v naprej in lep, lep angelski pozdrav! :)
« Last Edit: February 11, 2008, 06:35:23 PM by Patrik »

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #299 on: February 11, 2008, 06:43:11 PM »
Regina, spet moje sanje! Me zanima ali govorijo o spremembah, oz na kaj me opozarjajo.

Sla sem v gledalisce/ na stadion nekaj gledat. Ko me na poti ustavi nekdo in mi rece, da sem jaz odgovorna za to, da pridejo punce, ki bi morale nastopit / gledat tekmo-predstavo, v gledalisce, ker naj bi se jaz znala sporazumevat v tem jeziku ???. Meni ni bilo nic jasno in ko pridem do okenca s kartami v rokah, oni tip nekaj tezi, da to ni zakonito, bla, bla, bla...jaz pa sem mu rekla, da je cisto zakonito, ker imamo karte in da je razlika samo ta, da imam jaz vse kart v rokah, sicer pa bi morali pregledat posamezno.
Ko smo prisli notri so se punce porazgubile in mene je skoraj panika zacela grabit, ker sem bila odgovorna za njih. Potem se je v gledaliscu nekaj zgodilo in so vsi tekli ven. Bilo je tudi nekaj stopnic, ki so vodila v visja nadstropja. V tistem kaosu sem videla, da se je nekaj zensk (crnke oblecene v obleke 19.stoletja) zvezalo skupaj in so se privezale na zunanjo stran ograje stopnisca in se vrgle v prazno in pri tem polomile tudi stopnice- kao skupinski samomor. :o Ena je rekla, da bi se v naslednjem zivljenju rada rodila kot neka zenska po kateri so kao v prihodnosti poimenovali eno cesto.

In se znajdem v prihodnosti na tej ulici. En moski in Leonardo di Caprio (od kje on- nimam pojma ???) sta bila zadolzena, da pregledata varnost stavb. Sla sta v stavbo, ki naj bi jo zgradil isti moski kot gledalisce. Sta hotela najdit nekaj, da bi spravila tega moskega v tezave. In sem jih videla, kako se spuscata po kablu dvigala navzdol. Moski se je spuscal lepo pocasi, Leonardo pa se je kar naenkrat vrgel dol- spodaj naj bi bila steklena volna, ki bi ublazila padec. In v tistem je zazvonila ura.

Kaj je sedaj to? Vem, da se dogajajo spremembe, amapk tako drasticne, da ljudje delajo samomore :o Stavba sem jaz, preteklost- prihodnost (spremembe, ki spreminjajo situacijo). A Leonardo preverja, ali so spremebe res dobre zame, ali so imele kaksen ucinek?
Pa ce me se kar nekaj sprememb caka v prihodnosti?