Regina, spet moje sanje! Me zanima ali govorijo o spremembah, oz na kaj me opozarjajo.
Sla sem v gledalisce/ na stadion nekaj gledat. Ko me na poti ustavi nekdo in mi rece, da sem jaz odgovorna za to, da pridejo punce, ki bi morale nastopit / gledat tekmo-predstavo, v gledalisce, ker naj bi se jaz znala sporazumevat v tem jeziku ???. Meni ni bilo nic jasno in ko pridem do okenca s kartami v rokah, oni tip nekaj tezi, da to ni zakonito, bla, bla, bla...jaz pa sem mu rekla, da je cisto zakonito, ker imamo karte in da je razlika samo ta, da imam jaz vse kart v rokah, sicer pa bi morali pregledat posamezno.
Ko smo prisli notri so se punce porazgubile in mene je skoraj panika zacela grabit, ker sem bila odgovorna za njih. Potem se je v gledaliscu nekaj zgodilo in so vsi tekli ven. Bilo je tudi nekaj stopnic, ki so vodila v visja nadstropja. V tistem kaosu sem videla, da se je nekaj zensk (crnke oblecene v obleke 19.stoletja) zvezalo skupaj in so se privezale na zunanjo stran ograje stopnisca in se vrgle v prazno in pri tem polomile tudi stopnice- kao skupinski samomor.

Ena je rekla, da bi se v naslednjem zivljenju rada rodila kot neka zenska po kateri so kao v prihodnosti poimenovali eno cesto.
In se znajdem v prihodnosti na tej ulici. En moski in Leonardo di Caprio (od kje on- nimam pojma ???) sta bila zadolzena, da pregledata varnost stavb. Sla sta v stavbo, ki naj bi jo zgradil isti moski kot gledalisce. Sta hotela najdit nekaj, da bi spravila tega moskega v tezave. In sem jih videla, kako se spuscata po kablu dvigala navzdol. Moski se je spuscal lepo pocasi, Leonardo pa se je kar naenkrat vrgel dol- spodaj naj bi bila steklena volna, ki bi ublazila padec. In v tistem je zazvonila ura.
Kaj je sedaj to? Vem, da se dogajajo spremembe, amapk tako drasticne, da ljudje delajo samomore

Stavba sem jaz, preteklost- prihodnost (spremembe, ki spreminjajo situacijo). A Leonardo preverja, ali so spremebe res dobre zame, ali so imele kaksen ucinek?
Pa ce me se kar nekaj sprememb caka v prihodnosti?