ok, sedaj pa fantje prosim za razlago. jaz bom namreč vsak čas vas fante nekam poslala

danes pokličem fanta, da ga vprašam, ali je njegov zelo dober kolega naredil glavno vožnjo. že to je bilo vse narobe. v ponedeljek sem njegovega kolega dodala na facebooku, pisala sva si vsega skupaj par besed, pa še to nič o mojem fantu! (fant nima fb-ja). povedal je, da ima danes glavno vožnjo in ker njegove cifre nimam, sem klicala fanta in njega vprašala, ali je naredil (aja, ne ni je naredil). in ko je njegov kolega hotel mene na telefon, je moj fant čist znoru, ven padu in potem sem poslušala: "ne želim, da se vtikaš v moje kolege. to so moji kolegi in pika, nočem, da maš ti opravka z njimi! smo ravno dons mel eno frko glede bivših in kolegov in nočem, da prihaja do takih zadev" (eden iz njihove družbe se je spečal z bivšo od drugega). in ko mu prijazno razložim, da se z njegovim kolegom nisem niti pogovarjala velik, me spet prekine, preden sploh povem do konca, in sem spet poslušala, da sem vedno polna enih nasvetov in da rinem tja, kamor ni treba. wtf?!?!?! kaj za vraga se tukaj gre?! na koncu sem samo še utihnila in počakala, da je rekel, da se zaveda, da je spremenil energijo najinega pogovora in da se bo rajši poslovil.
pa kaj je z vami deci?! a ste totalno z lune dol padl al kaj!? al se že men meša?!