Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350497 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1695 on: May 27, 2010, 12:02:35 PM »
Sem bil tudi sam v turizmu nekaj let in ugotovil, da je sicer luštvo, a se zelo težko kaj dobrega najde.

Predvsem delovni odnosi so precej na psu, pa še kaj bi se našlo.

Delovni odnosi so res na psu zadnje čase, me pa to delo veseli in izpolnjuje. Lahko izrazim svojo kreativnost. Ne rečem pa, da me življenje ne bo vodilo kam drugam. Samo da je luštno in fajn. Je pa turizem svet, ki mi je blizu.

Anonymous

• Guest
« Reply #1696 on: May 27, 2010, 12:35:32 PM »
Res je Gaja, magisterij je le hrana za ego...pa vendar misel na to je prijetna.  ::)
Duhovnost me zanima, vendar je moj svet v turizmu. Bolje rečeno v hotelirstvu. Uživam v tem in tam se počutim kot doma! Postanem jaz. Takšna je tudi moja strokovna izobrazba in tu sem se našla. Sedaj moram najti samo še kakšno pametno redno službo  ;D
Nič zato, veseli te delo z ljudmi, lahko vpeteš med to tudi duhovnost, saj ta je kakor pomagalo z odnosi. Tudi sama delam med ljudmi, trgovina, vendar sem opazila da lahko vneseš tudi to med delo, saj ne rabi trosit tega naokoli, če pa delaš po načelu pravičnosti ti bodo še drugi z veseljem sledili. Vse ima svojo dobro in več dobro plat, le dobiti moramo v temu.....Imej se, šola je hrana za izpopolnjevanje, v tem dobiš določene napotke, ali iz tega lahko iztržiš tisto kar potrebuješ, ostalo lahko preprosto pustiš. Sama počnem enako, tudi v cerkel hodim, pri maši sodelujem, nikoli nebi menjala  veroizpovedi, ali tudi tam izluščim potrebno, ostalo pustim, ne obsojam preprosto grem po svoji poti, tako počnem povsod, priznam shajam,  mi je lepo, življenje je tako kakršnega želimo videti.... :-*

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #1697 on: May 27, 2010, 02:35:34 PM »
ah... še moj antiperspirant so ukinili iz prodaje   ::)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1698 on: May 27, 2010, 02:46:36 PM »
Bojan,

boš sigurno najdu kazga druzga, bolšiga  :D
9ZK 674

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #1699 on: May 27, 2010, 07:28:51 PM »
Drugega da, boljšega pa ne vem če.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #1700 on: May 28, 2010, 12:09:14 AM »
Res je Gaja, magisterij je le hrana za ego...pa vendar misel na to je prijetna.  ::)

Tehtno razmisli, kaj ti bo to prineslo... Dokazovanje drugim, da si dovolj dobra, da zmoreš, itd. Včasih je oseba z magisterijem preveč kvalificirana. Ne želim te odvrniti od te zamisli, ampak to pomeni dodatne izpite, učenje, nervozo. Zato dobro pretehtaj dobre in slabe strani predn sprejmeš dokončno odločitev.
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Anonymous

• Guest
« Reply #1701 on: May 28, 2010, 08:46:50 AM »

Tehtno razmisli, kaj ti bo to prineslo... Dokazovanje drugim, da si dovolj dobra, da zmoreš, itd. Včasih je oseba z magisterijem preveč kvalificirana. Ne želim te odvrniti od te zamisli, ampak to pomeni dodatne izpite, učenje, nervozo. Zato dobro pretehtaj dobre in slabe strani predn sprejmeš dokončno odločitev.

...knjige mi že celo življenje pomenijo "beg" v moj svet. Tam sem varna...tisto razumem, če ne razumem, pa se naučim  ;D
Pri dokazovanju pa gre izključno za dokazovanje sami sebi. Sicer pa je še to daleč. Korak za korakom in bog ve, kam me bo nesla pot  ;D

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #1702 on: May 28, 2010, 08:47:15 AM »
moj post  :P

Anonymous

• Guest
« Reply #1703 on: May 28, 2010, 09:37:47 AM »
...knjige mi že celo življenje pomenijo "beg" v moj svet. Tam sem varna...tisto razumem, če ne razumem, pa se naučim  ;D
Pri dokazovanju pa gre izključno za dokazovanje sami sebi. Sicer pa je še to daleč. Korak za korakom in bog ve, kam me bo nesla pot

hvala enako,  sem na enakem, knjige, glasba, moja soba in spanje, tam sem najbolj varna, tam živim svoje sanje tiste katere ne morem uresničiti iz takih in drugačnih razlogov, popolnoma te podpiram Sonce, res so muke ali če srce hrepeni ti kar daj, prepusti se in bo.
Tudi sama sem na začetku pri izpitih bila čisto na robu, potem sem prepustila in nič več treme, šlo je kakor po maslu, celo angelčki so mi pomagali, rezultati tako dobri da sem lahko še samo sanjala o nijh, vendar vse to je prišlo ko sem se prepustila, nič prej  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1704 on: May 31, 2010, 10:41:45 PM »
Pri dokazovanju pa gre izključno za dokazovanje sami sebi. Sicer pa je še to daleč. Korak za korakom in bog ve, kam me bo nesla pot

hvala enako,  sem na enakem, knjige, glasba, moja soba in spanje, tam sem najbolj varna, tam živim svoje sanje tiste katere ne morem uresničiti iz takih in drugačnih razlogov, popolnoma te podpiram Sonce, res so muke ali če srce hrepeni ti kar daj, prepusti se in bo.
Tudi sama sem na začetku pri izpitih bila čisto na robu, potem sem prepustila in nič več treme, šlo je kakor po maslu, celo angelčki so mi pomagali, rezultati tako dobri da sem lahko še samo sanjala o nijh, vendar vse to je prišlo ko sem se prepustila, nič prej  :-*

kako to misliš, da si se prepustila?

Anonymous

• Guest
« Reply #1705 on: June 01, 2010, 12:00:33 PM »
Prepustila, v svoji podzavesti nisem bila na trnih: kako in kaj bo z mojim znanjem, ali znam, ali bom zmogla intd.....vendar vse to je bilo nenačrtovano je prišlo samo od sebe.
Saj veš kako deluje predizpitna trema, živčnost, anksioznost, in še bi se našlo.....Si sposobna zmoreš, ti si vse in vse veš, je pa res, moraš tudi nekaj dati od sebe, brez muje se še čevelj ne obuje  :D Lagano bi rekel hrvat, spusti ročno  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1706 on: June 02, 2010, 08:21:31 PM »
Prepustila, v svoji podzavesti nisem bila na trnih: kako in kaj bo z mojim znanjem, ali znam, ali bom zmogla intd.....vendar vse to je bilo nenačrtovano je prišlo samo od sebe.
Saj veš kako deluje predizpitna trema, živčnost, anksioznost, in še bi se našlo.....Si sposobna zmoreš, ti si vse in vse veš, je pa res, moraš tudi nekaj dati od sebe, brez muje se še čevelj ne obuje  :D Lagano bi rekel hrvat, spusti ročno  ;D

hvala za razlago :D

Anonymous

• Guest
« Reply #1707 on: June 09, 2010, 08:03:22 PM »
jezna, jezna, jezna... in jokala bi. zakaj se počutim nesposobno? aaaa :( >:( :'( :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #1708 on: June 09, 2010, 11:07:50 PM »
ok, sedaj pa fantje prosim za razlago. jaz bom namreč vsak čas vas fante nekam poslala  >:(

danes pokličem fanta, da ga vprašam, ali je njegov zelo dober kolega naredil glavno vožnjo. že to je bilo vse narobe. v ponedeljek sem njegovega kolega dodala na facebooku, pisala sva si vsega skupaj par besed, pa še to nič o mojem fantu! (fant nima fb-ja). povedal je, da ima danes glavno vožnjo in ker njegove cifre nimam, sem klicala fanta in njega vprašala, ali je naredil (aja, ne ni je naredil). in ko je njegov kolega hotel mene na telefon, je moj fant čist znoru, ven padu in potem sem poslušala: "ne želim, da se vtikaš v moje kolege. to so moji kolegi in pika, nočem, da maš ti opravka z njimi! smo ravno dons mel eno frko glede bivših in kolegov in nočem, da prihaja do takih zadev" (eden iz njihove družbe se je spečal z bivšo od drugega). in ko mu prijazno razložim, da se z njegovim kolegom nisem niti pogovarjala velik, me spet prekine, preden sploh povem do konca, in sem spet poslušala, da sem vedno polna enih nasvetov in da rinem tja, kamor ni treba. wtf?!?!?! kaj za vraga se tukaj gre?! na koncu sem samo še utihnila in počakala, da je rekel, da se zaveda, da je spremenil energijo najinega pogovora in da se bo rajši poslovil.

pa kaj je z vami deci?! a ste totalno z lune dol padl al kaj!? al se že men meša?!

Anonymous

• Guest
« Reply #1709 on: June 10, 2010, 06:49:02 AM »
Najboljš se je postavit v njegovo kožo