Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350398 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1710 on: June 10, 2010, 06:59:56 AM »
a tebi bi bilo všeč, če bi se pogovarjal s tvojo najboljšo prijateljico in jo zahteval na telefon??

Anonymous

• Guest
« Reply #1711 on: June 10, 2010, 07:35:01 AM »
a ni lepo, če se partner zastopi s kolegi? pa saj jih ne mislim ukrast, jih lahko ima, samo ne vem, če je ravno primerno tako paniko zganjat. ali pač? pa če bi se res ne vem koliko pogovarjala z njim...

Anonymous

• Guest
« Reply #1712 on: June 10, 2010, 07:42:20 AM »
Ženske se ponavad vtikamo v moške zadeve. Vsaj to naj imajo zase  ;D Saj jim itak organiziramo vse drugo življenje  ;D ;D ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1713 on: June 10, 2010, 07:58:57 AM »
 ::) mah napravi kakor veš, nasvet tako ali tako ti ne bi koristil, kaj da modrujem, se delam pametna, vidi ti kaj bi bi bilo za dodat in oduzet, mogoče da je to odskočna deska, nekaj ti hoče povedat, tebi ali njemu, poglobi se v to, navsezadnje kar bom jaz rekla mogoče da tebi ne bo odgovarjalo: Pravijo tako, vsaka glava ima svojo pamet, nič ne moreš....tako je in tako bo ostalo, tudi res da ženske smo z venere, moški z marsa. Če sem odkrita, ne vem kaj ti svetovat, mene os. to nebi preveč motilo, ti napravi kakor ti srce veli, vprašaj se in počakaj če ne dobiš takoj odgovora, znabit da pride s časem.... :-*
Imej vajeti v rokah.....

Anonymous

• Guest
« Reply #1714 on: June 10, 2010, 08:02:36 AM »
a ni lepo, če se partner zastopi s kolegi? pa saj jih ne mislim ukrast, jih lahko ima, samo ne vem, če je ravno primerno tako paniko zganjat. ali pač? pa če bi se res ne vem koliko pogovarjala z njim...

Seveda je absolutno. Ampak tukaj sem začutila kot bi bil tebi ta prijatelj rahlo všeč.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #1715 on: June 10, 2010, 08:08:27 AM »
Če bi se moja punca iznenanda poznala z mojim kolegom, brez da bi jaz bil iniciator, bi se jaz tudi zamislil.
Še posebej če bi zvedel tako, da telefoniram in ona usput vpraša neko osebno stvar o njemu. Bi bil ziher WTF?

Sicer ne bi impulzivno reagiral in morda bi se hitro pomiril po razlagi kako in kaj... morda pa ne.

Anonymous

• Guest
« Reply #1716 on: June 10, 2010, 08:16:36 AM »
pa ni to tako iznenada, da sem govorila z njim. bili smo že skupaj v dolenjskih toplicah na počitnicah in se poznava. videla se sicer nisva tolikokrat, ampak vseeno, se vsi trije lepo poznamo med sabo. do njegovega kolega ne gojim nikakršnih čustev, sploh ni moj tip človeka. je totalno zmeden, čisto v svojem svetu in to je to. in kolega sam mi je povedal zdanjič, da ima glavno vožnjo, poleg tega je pe včeraj med najinim pogovorom to moj fant tudi omenil. niti nimam telefonske od kolega, niti je ne nameravam imet, niti nič. samo, da pa znoriš na mene in se dereš, da so to tvoji kolegi in da kaj se grem... to pa je malo mimo.

in ja bojan, nisem bila jaz iniciator, predstavil naju je fant, ko sva ga spotoma enkrat pobrala na poti k njemu, jaz sem ju potem pustila sama in to je to.

Anonymous

• Guest
« Reply #1717 on: June 10, 2010, 08:17:04 AM »
Ženske se ponavad vtikamo v moške zadeve. Vsaj to naj imajo zase  ;D Saj jim itak organiziramo vse drugo življenje  ;D ;D ;D

hehehe, tale pa je dobra  ;D

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #1718 on: June 10, 2010, 08:17:56 AM »
Pol pa ne vem...

Lahko pa še rečem, da je tako silovita reakcija s fantove strani očitno plod nekih preteklih dogodkov.

Anonymous

• Guest
« Reply #1719 on: June 10, 2010, 08:19:27 AM »
jaz sem nekako prišla do zaključka, da je bilo krivo tudi to, da je njegov kolega se spečal z bivšo od drugega kolega (kar je meni totalno grdo) in da je ravno včeraj počilo.

Anonymous

• Guest
« Reply #1720 on: June 10, 2010, 09:57:41 AM »
Moje mnenje, nekaj se dogaja, preveč se zgovarjaš iščeš sebi utemeljitve in prepričanja v nasprotno, če ti ni do ničesar in nobenega potem pozabi, če pa vdiš, nekaj te moti, pusti času čas, lahko da ti pripravlja spremembo, ti je še ne vidiš, vendar ona je pred duri. Lahko da se spremeniš glede fanta, opazuj se, videla boš...Pravijo da to so signali, spoorčila, prisluhni jim, ne iskat tega pri drugih in v drugih, poglej sebe v sebi išči, mi nismo bili v tvoji koži. Pa ni to zadnje mišljeno kakor kritika, le opozorilo, opazuj se.
Če človek se opazuje ve zakaj se stvari dogajajo, v čemu je srš vsega.
Primer; danes sem živčna vseh bi polomila, ne morem več,  vse mi gre narobe.
Če se pogledam v sebe in  vprašam: punca kaj se  s teboj dogaja? dobila bom odgovor, se ve če bom to hotela.
V kolikor tega nočem, je svet okoli mene kriv za vse, jaz ne , on ne tega že ne.......
To je dodano kakor pirimer.
Res da je potrebno veliko dela, predno se zaveš sebe in svojih notranjih potencialov, funkcij....sebe..
Preberi se, če nisi še pričela imaš še čas....

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #1721 on: June 10, 2010, 02:08:43 PM »
Ma mislim da kot povsod bi blo za poslušat obe plati zvona. Tu je ena plat ki je čist resnična in seveda druga plat ki bo tudi resnična. Tako je pač vsake oči imajo svojega malarja.
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #1722 on: June 11, 2010, 01:06:42 PM »
Ne vem kam bi se jim zahvalila  ang: namreč, bom kar  tukaj postnila, danes se je pričelo bolj tako, imela zarana malo stika, vendar kaj hitro ukrotila konje. Bila na razgovoru, po cesti do tam zaprosila angelčke naj mi pomagajo, priskočijo na pomoč, naj se odvije v najvišje dobro. Kljub jutranji naelektrenosti, bila presenečena, gospa na ragovoru; SUPER  :-*, bolje seni moralo izidet, dobila dober vtis, nadam, da se iz tega kaj izcimi, tudi če ....obstaja možnost za....torej hvala vam, pa še za to hvala da se zavedam ljubezni, ja hvala vam za to, ljubim ga in ga bom ljubila, pa tudi če sama ljubim, nič zato, "LJUBIM TE"
Kričim naj se sliši do njega, itak da ve, čuti....... :-* :-* :-* :-* ang: moj

Anonymous

• Guest
« Reply #1723 on: June 11, 2010, 01:33:26 PM »
Jaz bom tudi kar tukaj napisala. Ljubim ga iz dna srca. Moje srce v celoti pripada zgolj in samo njemu. Moram si vzeti čas zase, moram notranje dozoreti, hkrati pa mora dozoreti tudi moja ljubezen do njega. Ko se bo to zgodilo, vem, da mi bo zopet prekrižal pot, zopet se bova srečala in si izpovedala ljubezen. Če sem že zdaj vsem hvaležna, da ga imam, kaj bo šele takrat, ko bo ljubezen zrela, da zraste v nekaj najlepšega...  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1724 on: June 11, 2010, 03:02:50 PM »
Jaz bom tudi kar tukaj napisala. Ljubim ga iz dna srca. Moje srce v celoti pripada zgolj in samo njemu. Moram si vzeti čas zase, moram notranje dozoreti, hkrati pa mora dozoreti tudi moja ljubezen do njega. Ko se bo to zgodilo, vem, da mi bo zopet prekrižal pot, zopet se bova srečala in si izpovedala ljubezen. Če sem že zdaj vsem hvaležna, da ga imam, kaj bo šele takrat, ko bo ljubezen zrela, da zraste v nekaj najlepšega...  ang:

se podpišem  :-* ang: