Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350339 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1920 on: August 13, 2010, 04:23:40 PM »
Enako. Včeraj. Sem še v šoku. Navadnemu vsakdanjemu prijateljskemu objemu je v trenutku dodal nežen pobož in hiter prekrit poljub iz njegove strani in to pet metrov stran od njegovega dekleta. Se ga bom nekaj časa izogibala, čeprav me neverjtno privlači. Do zdaj sem bila mnenja, da so občutki enostranski, to pa celotno zadevo oteži, saj imam tudi jaz fanta in tudi za njegovo punco mi ni ravno vseeno.

Anonymous

• Guest
« Reply #1921 on: August 14, 2010, 01:55:35 PM »
Se spodobi, da poveš človeku, ki ima začimbo na zobu, da ima začimbo na zobu???

Tebe ta začimba očitno bolj moti, kot tistega, ki jo ima na zobu.
Če te moti, mu vsekakor povej, vendar vedi, da s tem pokažeš tudi svoj obraz.
Vendar če te moti, mu vsekakor to iskreno povej. Iskren namig, bo gotovo razumel, bolj kot če mu ne bi povedala, pa bi si v sebi mislila marsikaj.
Če te ne moti, pa pusti, začimba na zobu ni še nikomur nič hudega storila.

Ne, da moti. Naj jo ima. Ampak po mojem je to usluga.

Anonymous

• Guest
« Reply #1922 on: August 14, 2010, 02:51:13 PM »
Se spodobi, da poveš človeku, ki ima začimbo na zobu, da ima začimbo na zobu???

Tebe ta začimba očitno bolj moti, kot tistega, ki jo ima na zobu.
Če te moti, mu vsekakor povej, vendar vedi, da s tem pokažeš tudi svoj obraz.
Vendar če te moti, mu vsekakor to iskreno povej. Iskren namig, bo gotovo razumel, bolj kot če mu ne bi povedala, pa bi si v sebi mislila marsikaj.
Če te ne moti, pa pusti, začimba na zobu ni še nikomur nič hudega storila.

Ne, da moti. Naj jo ima. Ampak po mojem je to usluga.

Lahko, da ta oseba ne ve, da jo ima.  ;D Nikoli ne veš,  mogoče ima pa potem kak pomemben sestanek - se mi zdi, fer, da se ji pove.  ;) Jaz bi že hotela vedeti.  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1923 on: August 17, 2010, 11:57:07 AM »
zadnje čase imam videnja.. sedim na stolu, poslušam sogovornika, ko dobim vizijo... sem že čisto zmedena, ker ne vem, ali so to samo moje podzavestne želje, ali pa se to dejansko dogaja. sicer se premika v tej smeri, samo včasih je kar malce strašljivo.

poslušam svojo intuicijo, uporabljam zdravo kmečko pamet, samo... ali je mogoče, da se to resnično dogaja? ali je zgolj prelepo, da bi bilo res... ali imam tako močno željo po tem, da so te vizije zgolj moja domišljija?  ???

Anonymous

• Guest
« Reply #1924 on: August 17, 2010, 01:29:55 PM »
Tudi sama se večkrat sprašujem ::) tako močno čutim določene občutke, ni potrdila in me vse skupaj mede  :-\   kakor ti se sprašujem, so to samo želje ali se resnično dogaja???????????????
Pred par dnevi je nekdo odprl debato, kakor sem prebirala post dobila občutek da se tudi mene tiče, res je bilo- evo prileti sms.... Pa še veliko jih je bilo, toda če ne dobim potrditve ne vem pri čemu je. nadam se da bodo potrditve prišle.
občutek da ego špila.
Določeno reč si želim, občutki kakor da se že dogaja, potlej si rečem ne, to ni res, vse bom zatajila, zaključila, ne bo to mene imelo v primežu nič ni resnice v vsemu kar si želiš, ali čez čas smo ponovno tam in globoko v sebi vem da bo, ker tega si močno želim.... :-* :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #1925 on: August 19, 2010, 10:33:31 PM »
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #1926 on: August 20, 2010, 08:22:51 AM »
 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Anonymous

• Guest
« Reply #1927 on: August 20, 2010, 09:09:00 AM »
zmedena sem totalno... kaj kako kje kam zakaj... v theti sem dobila jasen odgovor, mene pa še vseeno razjeda dvom...  ??? ??? ???

Anonymous

• Guest
« Reply #1928 on: August 20, 2010, 10:27:02 AM »
zmedena sem totalno... kaj kako kje kam zakaj... v theti sem dobila jasen odgovor, mene pa še vseeno razjeda dvom...  ??? ??? ???

poglej uro posta  ang: ang: ang: ang: nehaj se obotavljati glasnik luči, izpolnjuješ vse pogoje za izpolnitev življenskega namena, vai......... :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1929 on: August 20, 2010, 10:28:19 AM »
a ja srečnoooooooooooooo  ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1930 on: August 20, 2010, 07:11:32 PM »

Naj te ne razjeda, zaupa jsi ... Veš sama dobro, kako se bo razpletlo ... ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1931 on: August 23, 2010, 11:08:35 AM »
Tukaj ni kaj počet, ljudje pridejo in odidejo  :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #1932 on: August 23, 2010, 11:29:09 AM »
Ko ljudje opravijo svojo misijo, potem odidejo. Ko so nam predali tisto lekcijo, ki so nam jo morali, so odšli, jih ne potrebujemo več..

:-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1933 on: August 23, 2010, 04:15:08 PM »
Verjamem toda včasih se lahko vedemo tudi bolj etično, ni potrebno se norčevat nad drugimi, če niso na našem nivoju ali pa ne razumejo naše govorice. Sprejmimo jih take kakršni so, če se človek malo pašali še ni za on kraj a ne?

Anonymous

• Guest
« Reply #1934 on: August 24, 2010, 02:29:41 PM »
...GROZEN DAN!!! Počutje v PM...