Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350384 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1650 on: May 19, 2010, 07:08:11 PM »
Tulk agonije sem že občutu v življenju, zdj je pa vrh. To kar je nadnje pol leta ni več trplenje, ni več agonija, ne morm opisat z besedami, kr ni izraza za to. Rad bi imel samo normalno, srečno življenje, vendar bolj kot se trudim, bolj me nazaj povleče. Tolk let intenzivnega dela na seb, pa še 2 leti psihoterapije, 1 skupinske, intenzivne me ni prpelal bližje k sreč, ampak je še desetkrat huje kot je blo na začetku. Nenormalno je to. Nevem več ka še lahk nardim. Star sm 24 let, poskusu sm skoraj vse, občutm tulk fizične bolečine, izčrpanosti, fizična bolečina. Zdj ko bi najbolj rabu normalno počutje, ko je pred mano najtežji teden, najbolj zahtevn, ki bo odloču če bom lahk še nekoč dokončal fax al ne mi je naujhuje v življenju, neopisljivo. To je pa že too much. Skos čakam, oziroma sm čakal na čudež Boga, da me le nekak duša pomaga ter mi olajša življenje z nekim trenutkom spoznanja. Sam neglede na to kulk dam skos tega trenutka ni, mogu bi že pridet zdavnaj, kr to ni normalno. Tko da najbrž ni nekega trenutka, ampak samo sam si in edin nase se lahk zaneseš. Zato bodte vsak dan hvaležni za kar imate, kr nekateri nimajo nč, samo .......... Boril sem bom, sam nevem kak dolg še.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #1651 on: May 19, 2010, 08:05:59 PM »
no andres, res je, smo v večini ženske tukaj, da pa ti odgovorim na vprašanje:

jaz osebno, bi lahko shajala tudi brez moškega. sem se morala ogromno ogromno potruditi, da sem v sebi prešla prepričanja, da ga pa moram imeti ob sebi. dolgo časa sem potrebovala, da sem ugotovila, da sem sama sebi najboljša partnerica. nikoli sicer nisem bila materialist, so mi druge stvari vse prej pomembne kot pa denar. (no, nič ni narobe seveda, če ga imaš  ;D). jaz osebno mislim, da lahko vsaka ženska shaja brez moškega, če je obkrožena s pravimi prijatelji, prav tako je pa seveda tudi pri moškem. je pa res, da brez muje se še čevelj ne obuje.

OBA se morata truditi za razmerje, OBA morata vlagati in prispevati, OBA morata čutiti enako in to tudi izražati. vsakršna odvisnost je slaba tako ali drugače. sem bila predolgo časa v razmerju, ki me je psihično in fizično tako izčrpalo, da sem se skoraj zlomila. sedaj vem, kaj potrebujem in kaj hočem. sedaj vem, kdaj moram narediti konec nekemu razmerju, pa naj bo to prijateljsko ali pa ljubezensko. kot pa je že v postu pred menoj opisano, pa je včasih zelo težko narediti konec nečemu, še posebej, če so vpleteni otroci in pa skupna lastnina. takrat se stvar malce zakomplicira. toda, ali ni čar v tem, da nam življenje ponuja izzive? vse prevečkrat postavljamo druge pred seboj, kar pa je popolnoma zgrešeno. vse prevečkrat se obremenjujemo s tem, kaj bo rekla naša okolica, naši starši, naši partnerji, naši otroci. NE SMEMO NIKDAR POZABITI NASE IN NA NAŠE ŽELJE!
jaz vem, da najsi bo še tako težko, bom se ločila od nekoga, če bom videla, da ne gre in da ne zadovoljuje več mojim potrebam. bom sicer poskušala najprej narediti vse, kar je možno, da bi se razmerje ohranilo in da bi našla skupni jezik nazaj, toda nihče ni vreden mojega trpljenja, moje nesreče, mojih živcev in moje slabe volje. na prvem mestu sem jaz.

Saj normalna ženska bi morala sama znat živeti, ampak to vsaka ni sposobna. Drugače. Sposobne so redke, saj še preden gre iz ene zveze že ima naštimano drugega financ ministra, torej konja. Tako se mnogim zavleče celo življenje spoznale pa niso nič, celo ne priznajo si, da imajo slabo vzgojene otroke, da se v življenju niso naučile nič, saj stojijo na točki adolescentne dobe, ko jim je ati liziko in sladoled kupoval. 
Takih bab je kajpak veliko, zato vedno znova poudarjam, da se naslonit na dober avto res ni težko, ko je potrebno ponuditi nekaj, pa ne gre.

Ravno včeraj sem bil na sestanku pri eni organizaciji za starše, kjer sedim občasno in glede na menjavo zakonodaje je prišla tudi ministrica.  Zaključek sestanka je bil popolnoma preprost. Ženska se boji da bi izgubila nadzor in nadvlado. To oboje lahko pojmujete na kakršen koli način, predvsem samohranilke, ki onemogočajo stik otrok z očeti pa so tu spredaj. Le te živijo od preživnine in doklad, ki v mojem okolju za dva otroka lahko znašajo tudi 5700 evrov letno. No, ko taki babnici otroci odidejo redke med njimi priznajo, da se finančno niso imele nikoli tako dobro kot takrat ko so bile samohoranilke. Potem po 18. letu otroka pa si konja iščejo, a so mnoge že tako hudo prstjene, da ji desci niti pogledajo več ne.  Kriv je navadno za njih vedno desc, ne pa one same, zato naj se speljelo lepo po šajtrgi nekam v blato.

No, so pa še druge vrste bojazni pred nadvlado o katerih smo tudi govorili, vse pa delajo otrokom v škodo kjer so ponovno na prvem mestu ženske.  Torej gre za umetni socialni futr babnic, ki so hotele postati emancipirane, niso pa se naučile same brez telesa preživeti. Mnoge med njimi večne kurbice se svojih napak zavedo šele, ko jim ustroj fizične omake usahne.   In usahne kot vemo tudi kakšno jezero, le redko katero pa se potem spet povrne v naravni tok.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Anonymous

• Guest
« Reply #1652 on: May 21, 2010, 08:16:10 AM »
Uf ta moj notranji ogenj, res da sem  :ov, ali kdo mi še tako dolgo nagaja ???,  :Ve je čisto aut, želi  ni tistega pravega, kaj da napravim, ga dobim kdaj, ali bom celo življenje s slušalkami v ušesu, ker ne prebavim tega kar imam, to pa vse zato ker čakam in upam na čudež, ali tega  :-\ ni. Ja nekateri so pa resnično pravi   :ko, a ne po horoskopu le z besedo, kdo ve če jim  :Sa pomaga biti tako vztrajni....Sicer če pogledamo karto je njegov  :Sa točno na moji  :Lu n drugi hiši in v  :ko, nekje na 17 stopinji, baje da to ni najbolje, ali pa imam njegovega  :Ma v moji peti hiši in to med mojim  :So in  :Ve v ribah, medtem ko mi njegovo sonce in venera krasita mojo 7. hišo v dvojčkih(ta je prazna), hm, ali nič ne bo od tega  :'(  >:D ima tudi mlade. Je šlo že mimo, nič ne bo, punca korajžno.....  :-\, vendar še vedno ga sanjam, ne izpustim tega, ne vem si razložiti zakaj...... ::)Zakaj me toliko privlači, kaj vidim na njemu  ??? Nič, ali odprl mi je nebesa  :(

Anonymous

• Guest
« Reply #1653 on: May 21, 2010, 08:31:05 AM »
O joj, Andres, ali te lahko nekaj vprašam,  si mogoče skregan z žensko populacijo, toliko navijaš da je joj  ;D, ali bi samo želel prikriti kako si ljubeč in naklonjen nežnejšemu spolu, ker ta te enostavno spravlja ob pamet, toliko obožuješ to nežno bitje, človeškega primerka, da ob sami misli na njo ti dviga pritisk, holesterol in enostavno adrenalin požene kri po živlah, želje švigajo in Andres ne ve kje se ga glava drži :D.
Bodi fajn uživaj s tem prelepim in nežnim cvetom, kateri je ženska, sprejmi jo vso s vsemi napakami in lepotemi, saj to je Božji dar, tega ti je poklonil Stvarnik, pa ne samo zaradi užitkov, tudi zaradi tega da se zavedaš da nisi sam, da ob sebi imaš nekoga, pa ne samo zaradi tega, ker te bo izkoristil max in te zavrgel, ne to ne, preprosto je ob tebi ker nekaj čuti do tebe, ker brez tebe bi ne bila popolna, ravno tako kakor si ti, pa tudi če si nočeš priznati: nekaj manjka brez nje.
Imam že pripravljen odgovor, vem da se boš branil  :D. Tudi če ste moški po karakterju trdni, odločni, vedite da na koncu vedno in v vsakem primeru je ravno ženska katera vam omehča srce in zmeša glavo, PA TUDI ČE SE S VSEMI ŠTIRIMI UPIRATE,  si tega včasih ne želite in nočete priznati, iz preprostega razloga ker ste MOŠKI.
Vendar vam je oproščeno, saj me ženske vemo kako se tej zadevi streže, diplomacija in Woila  :-*

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #1654 on: May 21, 2010, 11:20:35 AM »
Saj normalna ženska bi morala sama znat živeti, ampak to vsaka ni sposobna. Drugače. Sposobne so redke, saj še preden gre iz ene zveze že ima naštimano drugega financ ministra, torej konja. Tako se mnogim zavleče celo življenje spoznale pa niso nič, celo ne priznajo si, da imajo slabo vzgojene otroke, da se v življenju niso naučile nič, saj stojijo na točki adolescentne dobe, ko jim je ati liziko in sladoled kupoval. 
Takih bab je kajpak veliko, zato vedno znova poudarjam, da se naslonit na dober avto res ni težko, ko je potrebno ponuditi nekaj, pa ne gre.

Tu pa je že kar nekaj resnice, tudi sam imam take izkušnje.
Predvsem atraktivne punce hodijo iz ene zveze v drugo z zelo kratkimi obdobji samskega staža vmes. Ker ponavadi snubci samo čakajo, da jo "poberejo", ko pride iz prejšnje zveze. To pa ni dobro za samorazvoj, ampak to bodo morale same ugotoviti.

Tudi če ste moški po karakterju trdni, odločni, vedite da na koncu vedno in v vsakem primeru je ravno ženska katera vam omehča srce in zmeša glavo, PA TUDI ČE SE S VSEMI ŠTIRIMI UPIRATE,  si tega včasih ne želite in nočete priznati, iz preprostega razloga ker ste MOŠKI.

Ja saj, tako bi tudi naj delovala ta polarnost, moški je načeloma element ti skrbi za trdnost in odločnost (če uporabim tvoje besede), ženska pa načeloma tista, ki mehča. Saj zato tudi sta 2 spola. Pa zaradi mene je lahko tudi obratno, v končni fazi ni važno, da se le lonec in pokrov poklopita.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1655 on: May 21, 2010, 11:41:33 AM »
Jaz pa priznam pa me kregajte zdej, da sem najbolj uživala v svojem 3 letnem samskem življenju  :P
« Last Edit: May 21, 2010, 11:42:33 AM by Anonymous »
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Anonymous

• Guest
« Reply #1656 on: May 21, 2010, 11:42:58 AM »

da se le lonec in pokrov poklopita.
Točno tako  :P, nek rek pa gre, to so ženske besede iz moških ust, za konec debate  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #1657 on: May 21, 2010, 11:45:27 AM »
Jaz pa priznam pa me kregajte zdej, da sem najbolj uživala v svojem 3 letnem samskem življenju  :P
Nič te nebi kregala, ker si tudi sama v stanju kakršnem sem, želim le samote, brez deca zraven, tudi če nekoga noro ljubim, ali trenutna situacija bi mi prišla kakor mana za dušo, da vidim kako in kaj je na stvari, da pričnem funkcionirati......

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #1658 on: May 21, 2010, 11:56:48 AM »
citiram: Je šlo že mimo, nič ne bo, punca korajžno.....  , vendar še vedno ga sanjam, ne izpustim tega, ne vem si razložiti zakaj...... ::)Zakaj me toliko privlači, kaj vidim na njemu   Nič, ali odprl mi je nebesa 

...se podpišem pod to!  :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #1659 on: May 21, 2010, 02:14:18 PM »
citiram: Je šlo že mimo, nič ne bo, punca korajžno.....  , vendar še vedno ga sanjam, ne izpustim tega, ne vem si razložiti zakaj...... ::)Zakaj me toliko privlači, kaj vidim na njemu   Nič, ali odprl mi je nebesa 

...se podpišem pod to!  :-\

potem sva že dve  ::)

Anonymous

• Guest
« Reply #1660 on: May 21, 2010, 02:15:54 PM »
Saj drži da je prepovedan sad najslajši, ali ko je tisto ta pravo, potem te malo zanima kako in kaj, če je ljubezen je vse.. :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1661 on: May 21, 2010, 10:40:13 PM »
Menim da bom počila, razneslo me bo od želje, toda nič se ne premakne, nikamor ne gre, joj kako bi odletela do njega, ko pa ne vem več nič, kako živi kaj dela, kako funkcionira, verjetno vredu ::), saj konc koncev se sprašujem, kaj sploh smem ga ljubiti, sme si ga želeti, ne vem, ne dobim odgovora  :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #1662 on: May 23, 2010, 10:49:34 AM »
hm... danes bo vse skupaj izzvenelo drugače. ker sem večino predelala že včeraj. Moje srce se je zopet strlo in to na najhujši možni način. Po eni strani bi sicer lahko vedela, glede na to, da sem imela zadnje čase same osmice okoli sebe, toda zaradi tega mi ni nič lažje. Zakaj je prišlo do konca, zakaj se je moralo to zgoditi?! Jaz pravim, da en razlog mora obstajati. Če bi bile razmere in okoliščine drugačne, bi si rekla, ok, je pač konec. Tako pa ni samo strto moje srce, tako pa nisem samo prizadeta, temveč je pod vprašaj postavljeno tudi moje zaupanje sama vase. To pa je tisto najtežje! Mislim, da bi vsak na mojem mestu se ubadal z enakimi vprašanji in iskal enake odgovore. Prosim Boga, angele in vsa druga bitja, da mi dajo moč. Še vedno se zelo trudim biti močna, zaupati sama vase, toda so trenutki, ko se enostavno zlomim. Vseeno pa sem hvaležna za to izkušnjo, ker sem se naučila nekaj novega.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #1663 on: May 23, 2010, 11:50:40 AM »
Moje iz Anglije naročene patike so izginile neznano kam.

Po 3 tednih me pokličejo iz DHL, da ne vejo kje so ::)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #1664 on: May 23, 2010, 12:07:33 PM »
Moje iz Anglije naročene patike so izginile neznano kam.

Po 3 tednih me pokličejo iz DHL, da ne vejo kje so ::)

Jao, jao ...
9ZK 656