Jaz mam bedasto situacijo glede službe...
Me precej nažira vse skupaj, ker ima ta služba pozitivne strani a tudi zelo slabe... v takem status quo stanju sem trenutno.
Velik minus je to, da mi je job povsem nezanimiv, sploh se ne morem motivirat za zadevo in delam res minimalno kaj je treba... pa še takrat mi vse skup pošteno najeda. Sem šel na blef v to in zdaj že kako leto delam...
Po drugi strani pa sem gospodar svojega časa, noben mi ne skače po glavi, zadeve si planiram kako mi paše... skratka, popolna svoboda.
Seveda pa delodajalec to tudi čuti in kljub temu, da mi ne gleda čez prste lahko kaj med vrsticami preberem... Da bi to izgubil, pa bi bilo res neumno od mene... vsaj v tem trenutku.
Sem samozaposlen in zastopam eno drugo firmo.
Tak, da mi ta služba omogoča, da se izobražujem na področju katero bi me zanimalo, a po drugi strani "trpim" ker moram to delat.
A je razvidna dilema?
Nekak sem se že odločil, da bom pač gural naprej... kakšna je pa verjetnost, da v teh časih najdem kaj primernejša...?
Poleg tega pa občutim tudi zadovoljstvo, ko se res spravim zraven, nabrcam v rit in nekaj dosežem... takrat se res dobro počutim in samemu sebi nekaj dokažem. Ravno zaradi tega, ker mi je to delo tako anti.
Sem mel namreč že kratke faze, ko sem not padel, a zdaj se že nekaj mescev vlečem kot polž in mi vse pošteno najeda.
Včasih sem na velko govoril: "Iz tistega kar ne moreš spremeniti, naredi najboljše kar moreš, kar lahko spremeniš pa ne smeš trpeti".
Jaz pa tukaj že par mescev mjavkam kako mi je hudo in bla bla...

Ma vem da moram to stisnit. Ampak najprej si je treba v glavi poštimat stvari, spremenit perspekitivo, ker tako res ne gre.
Potem ko pride momentum, pa že laufa in mislim, da bom veliko (pri)dobil s tem, ko presežem tole situacijo in si dokažem, da lahko kvalitetno opravim tudi kar mi ne paše.
Čutim na nek način, da je to en test, ker ta situacija, da moram delat stvari, ki mi ne pašejo, je pomembna zame, vleče se mi to... vedno sem se izmikal takim obveznostim... in zato mislim, da ko to osvojim, dodam nek pomemben košček svoji personi, razvoju ali čemorkoli že.
Ja... tak, to sem zdaj znapisal in prišel do sklepa, k isem ga itak že prej mel. ah...