Evo ga, sem jih našla. Profiterole so z drugo besedo princeske.
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4254
Njami, njami, tudi tu sem zraven. 
Regina - profetiroli niso princeske. Res da narediš paljeno testo, to pa je tudi vse, kar je od princesk. Poleg tega se da pečt veliko manjše pokrovčke in podstavke, kot so od princesk, kajti profiterole daš kot kroglico v usta naenkrat.
Oblite s čokolado jih tudi ne moreš jest z rokami, pač pa le iz krožnika.
Fila je drugačna. Pri princeskah je jajčna krema kot za kremšnite, torej z beljaki in rumenjaki, ki jih kuhaš na sopari, dodaš pa smetano.
Pri profiterolih uporabiš samo rumenjak in dodaš sir moskarpone, kar je pa čisto druga pesem.
Poliješ jih z čokolado, obvezno doma pripravljeno, kakšna nutela ipd. ne pride v poštev. To potem ni to.
V italiji obstaja pa tudi recept za profitrole, v katere daš jajčno sladoledno kremo. Ampak to so že izpeljanke ....