Author Topic: Natalne karte članov foruma--drugi del  (Read 121063 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
Re: Natalne karte članov foruma--drugi del
« Reply #285 on: September 09, 2008, 09:21:55 AM »
Pozdravljena Tea ;)
Sama o astrologiji nimam blage veze....kvadrati,sinastrije ???... Vidim pa da se iz natalne karte da veliko razbrat...
Ker sem v nekem čudnem obdobju, ko se sprašujem, kaj in kako in s čim bi se pa v življenju ukvarjala (predvsem zaradi tega, ker imam dva mala otroka, katerima bi bila rada čimbolj na razpolago...kar mi moja trenutna služba niti ne omogoča :( ) me zanima, ali se da iz karte razbrat, s čim naj bi se oseba ukvarjala, ali pač, ali ima kakšno posebno "žilico" za kaj...

Lep dan ti želim in hvala za tvoj odgovor ;)
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #286 on: September 09, 2008, 09:46:43 AM »
Sem prilepila karto...
Torej če se da in seveda če imaš čas za en kratek vpogled... če je pa tema preobširna, se pa osebno naročim za razlago karte :-*
Masaže

DZK 555

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #287 on: September 09, 2008, 10:13:13 AM »
Tea,

boš kdaj kaj takega imela tudi v LJ ali celo v Kr ;)? To bi pa prišla tudi jaz  ;)

Te vabim kar z mano v Mb. Prevoz je zagotovljen, tako da ni nobenega problema.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #288 on: September 09, 2008, 10:25:48 AM »
Pozdravljena Tea ;)
Sama o astrologiji nimam blage veze....kvadrati,sinastrije ???... Vidim pa da se iz natalne karte da veliko razbrat...
Ker sem v nekem čudnem obdobju, ko se sprašujem, kaj in kako in s čim bi se pa v življenju ukvarjala (predvsem zaradi tega, ker imam dva mala otroka, katerima bi bila rada čimbolj na razpolago...kar mi moja trenutna služba niti ne omogoča :( ) me zanima, ali se da iz karte razbrat, s čim naj bi se oseba ukvarjala, ali pač, ali ima kakšno posebno "žilico" za kaj...

Lep dan ti želim in hvala za tvoj odgovor ;)

Potem je najbolje, da odpreš kar varstvo na domu, ki bo nekoliko drugače organizirano kot običajni vrtci. Vključiš lahko tudi večerni program npr.  ;D, da se bodo starši lahko šli zabavat ali na kakšno romantično večerjo v dvoje.

No takole je to ...

V vsaki karti je zapisano vsaj toliko talentov kot imaš prstov na roki. Poleg tega ti seveda lahko napišem cel spisek kaj naj bi lahko delala itd.....  Tole bi bilo bolj za kakšnega mladostnika, ki se šele odloča o tem kakšna bo njegova poklicna pot.

Pri odraslih pa mora astrolog vsaj vedeti s katerimi dejstvi ima trenutno opraviti.
Torej izobrazba, pa čas, ki ga lahko seba nameni izobraževanju ali pa eventuelno odprtju svoje firme.... itd.
Potem pa se lahko skupaj z astrologom pogleda kako na najkrajši način priti do tega, kar naj bi bilo največje veselje delat, kar bi radostilo in sprostilo vse kreativne potenciale.

In kaj bi rada delala?
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #289 on: September 09, 2008, 10:35:05 AM »
Še nekaj bi rada napisala.

Vabim te na mojo delavnico ali tečaj astro, čeprav bo v Mariboru. Je tako praktične narave, da si boš sama znala uravnavat pomembne cikle in prelomnice.

Še vedno namreč trdim, da bi morali astrologijo poučevat v šolah, da bi se ljudje znali pripravi na določene situacije. Ko pa bi jih doživljali, bi se znali z njimi spoprijateljit in sprejet.

Hvala, Tea, za razlago in povabilo.

Vedno bolj cutim potrebo po spremembi. In od januarja se je ze veliko spremenilo, ampak sedaj se mi je pa na glavo usulo nekaj takih stvari, ki mi bodo/bi mi lahko preprecile, da bi se spremenila, kot si zelim, ce se bodo nadaljevale.

Tecaj me zanima, ampak trenutno nisem sposobna se ga udelezit. Vseeno hvala za povabilo. Zelim vam prijeno druzenje v MB.

:)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #290 on: September 09, 2008, 10:43:33 AM »
Še nekaj bi rada napisala.

Vabim te na mojo delavnico ali tečaj astro, čeprav bo v Mariboru. Je tako praktične narave, da si boš sama znala uravnavat pomembne cikle in prelomnice.

Še vedno namreč trdim, da bi morali astrologijo poučevat v šolah, da bi se ljudje znali pripravi na določene situacije. Ko pa bi jih doživljali, bi se znali z njimi spoprijateljit in sprejet.

Hvala, Tea, za razlago in povabilo.

Vedno bolj cutim potrebo po spremembi. In od januarja se je ze veliko spremenilo, ampak sedaj se mi je pa na glavo usulo nekaj takih stvari, ki mi bodo/bi mi lahko preprecile, da bi se spremenila, kot si zelim, ce se bodo nadaljevale.

Tecaj me zanima, ampak trenutno nisem sposobna se ga udelezit. Vseeno hvala za povabilo. Zelim vam prijeno druzenje v MB.

:)

Če bi bila malo bolj konkretna, bi tudi jaz lahko dala malo bolj konkreten odgovor.  ;)
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #291 on: September 09, 2008, 10:46:05 AM »
ti bom na ZS. ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #292 on: September 09, 2008, 11:16:33 AM »
www.Astro-Star.net

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #293 on: September 09, 2008, 11:41:37 AM »

In kaj bi rada delala?

Hja...vidiš, vprašanje, ki si ga tudi sama zadnje čase kar pogosto postavim ??? ,tu je problem, še sama ne vem :-\

Potem je najbolje, da odpreš kar varstvo na domu, ki bo nekoliko drugače organizirano kot običajni vrtci. Vključiš lahko tudi večerni program npr.  ;D, da se bodo starši lahko šli zabavat ali na kakšno romantično večerjo v dvoje.

O tem sem razmišljala kakšno leto, mogoče dve nazaj... pa se pol pri legalizaciji vse skupaj ustavi (izobrazba, razna dovoljenja....)

Trenutno, pa se bolj nagibam h kaki alternativni tehniki ( masaže, refleksoterapija, mogoče Theta v prihodnosti...) :)

« Last Edit: September 09, 2008, 12:02:52 PM by Neska »
Masaže

DZK 555

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #294 on: September 09, 2008, 12:07:22 PM »
Tea,

boš kdaj kaj takega imela tudi v LJ ali celo v Kr ;)? To bi pa prišla tudi jaz  ;)

Te vabim kar z mano v Mb. Prevoz je zagotovljen, tako da ni nobenega problema.

ful hvala Tea  :-*,
trenutna finančna situacija oz. bolj stanje ( mož ne ve kako bo z službo, začeli so na veliko odpuščati)...tako, da moram bolj previdno z denarjem, ker imava za sabo kar precej velik kredit...
Bom pa spremljala tvojo stran...in ko bo kakšen tečaj, ki mi bo všeč, pridem :-).

Ko sva ravno pri temi mojega moža, kaj lahko malo pokukaš kako kaj kaže z njegovo službo, karta mislim, da je v podpisu...

Hvala ti,

S

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #295 on: September 09, 2008, 12:18:25 PM »
Ja, saj veš Saturnov in Uranov kvadrat na njegovo Sonce in Luno, potem bo pa boljše  ;)
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #296 on: September 09, 2008, 12:34:57 PM »
Pa je možno, da bi to službo izgubil? Zdaj so jim vsem že tako ali tako zmanjšali plačo...zaradi slabega poslovanja podjetja...
Nekako je lažje, da si prej službo najdeš in greš stran...samo nekako to dela že 1 leto, pa za enkrat ne kaže dobro...

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #297 on: September 09, 2008, 12:59:35 PM »
Ah, ja...
Saj vem, da karkoli se človek odloči da bo v življenju delal...in to počne z vsem svojim srcem in dušo, znanjem in dobro voljo... je vse prav...
Zanimalo me je pač, če se z astrološkega vidika, da "določit" z kaj si na primer bolj "nadarjen" hočem rečt, v čemu bi bil bolj uspešen ali produktiven in ne nazadnje zadovoljen. ;)
Masaže

DZK 555

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #298 on: September 09, 2008, 01:03:50 PM »
Pa je možno, da bi to službo izgubil? Zdaj so jim vsem že tako ali tako zmanjšali plačo...zaradi slabega poslovanja podjetja...
Nekako je lažje, da si prej službo najdeš in greš stran...samo nekako to dela že 1 leto, pa za enkrat ne kaže dobro...

Pa saj ma Jupitrovo podporo. Vse bo tako, da bo samo v njegovo dobro. Naj se preveč ne navezuje na rezultat.
Če bo izgubil to, bo takoj dobil tud drugo. Poglej njegovo 6 bajto. Saj se vse drenja tam  :D
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #299 on: September 09, 2008, 01:08:56 PM »
Ah, ja...
Saj vem, da karkoli se človek odloči da bo v življenju delal...in to počne z vsem svojim srcem in dušo, znanjem in dobro voljo... je vse prav...
Zanimalo me je pač, če se z astrološkega vidika, da "določit" z kaj si na primer bolj "nadarjen" hočem rečt, v čemu bi bil bolj uspešen ali produktiven in ne nazadnje zadovoljen. ;)

Z astrološkega vidika vidimo smeri v katerih bi se človek lahko kreativno izražal.

Pa to dostikrat ni vse. Sploh če imamo pred seboj človeka, ki se odloči za samostojno pot. Torej kaj hočem povedat. Če si samostojen si ne samo tisto kar bi rad delal, pač pa moraš ob tem imeti tudi še druge kvalitete in sposobnosti:

- da si dovolj vztrajen
- da delaš, čeprav noben ne stoji za tabo
- da sobote, prazniki, pa dopust niso problem - ker ga itak nimaš - dokler posel ne steče
- da sploh nimaš občutka, da je to delo, ker itak da delaš še enkrat več kot ostali, ki so v službi
- da si dovolj natančen z računi in knjigovodstvom in da se konec koncev tudi tukaj malo znajdeš /zakoni itd..../
dovolj lahko prihraniš, država zna biti tudi mačeha
- da sebe znaš prodat /čeprav se komu smešno sliši/

- če si alternativec, da znaš poslušat vse očitke, kako bi moral to zastonj delat, če že ne očitke pa vsaj prezreti taka pričakovanja

itd........

no saj veš kaj mislim

torej vse to mora biti zapisano, ne samo talentiranost

In ko to vse izvlečeš ven, je to cela študija- Predvsem pa moraš imeti človeka pred seboj, da ti pove, kako si je sam to zamislil. Potem mu poveš koliko od tega je možno glede na njegovo karto

tako nekako to gre

ang:
www.Astro-Star.net