Author Topic: Natalne karte članov foruma--drugi del  (Read 121054 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
Re: Natalne karte članov foruma--drugi del
« Reply #300 on: September 09, 2008, 02:06:41 PM »
Oh Tea, hvala ti za tako jasen odgovor ;)

SPREJETO!

Torej je v vsakem primeru, za takole študijo, potrebno osebno svetovanje...

Še enkrat, najlepša hvala... ko bom pa postavljena pred dejstvo /služba/, se zagotovo vidiva ;)

Lep popoldan ti želim ang:
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #301 on: September 10, 2008, 08:08:38 AM »
Ni za kaj Neska

Tukajle na forumu so pač odgovori nekoliko za pokušino.

Vsaka resnejša analiza pa resnično zahteva kar osebni pogovor. To so tako življenjsko pomembne stvari, da jih enostavno ne moremo na hitro zajet v nekaj stavkih.

lep dan ti želim

p.s. sicer pa gre na Theto .... mogoče bo pa potem vse bolj jasno  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #302 on: September 10, 2008, 09:35:29 AM »
p.s. sicer pa gre na Theto .... mogoče bo pa potem vse bolj jasno  ;)

Ja, upam da res ;)

Tudi tebi lep dan ;)
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #303 on: September 19, 2008, 09:09:26 PM »
http://www.0800-horoscope.com/birthchart.php

Na koncu vam izracuna tudi koliko moske in koliko zenske energije imate.
Jaz imam razmerje

Signs masculine    2       
Signs feminine   8

:)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #304 on: September 19, 2008, 09:17:46 PM »
159 Opposition Mercury - Pluto

She is impatient. She likes contradiction and is irascible. Her arguments are noisy and animated.

:D

118 Trine Venus - Neptune

Her professional life is unstable. She has a taste for the Arts, is a dreamer, is easily influenced and romantic. She is emotional and very sensitive.

Unstable
  ;D

44 Trine Mercury - Neptune

She can put down in writing everything that her imagination and intuition dictates.

Yeah right  ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #305 on: September 19, 2008, 11:04:34 PM »
House VII in Sagittarius

Either marriage with a foreigner, or a marriage abroad, or marriage with a foreigner abroad.

Priznam, da mi večinoma tujci ukradejo pogled. :D

Je pa kar nekaj stvari v teh opisih kontradiktornih.  ???
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #306 on: September 26, 2008, 01:38:35 PM »
Sem malo razmisljala, ker imam ravno cas :D

V fantovi druzini prevladujejo ovni. Sta pa en bratranec po ocetovi strani in sestricna po mamini strani rojena na isti dan, le dve leti razlike. Ze to se mi je zdelo zanimivo, ampak ok se zgodi. Potem sestricna najavi, da je noseca, in zaradi tega isce novo vecje stanovanje. Cisto slucajno se je zaljubila ravno v stanovanje, ki se- glejga zlomka- nahaja ravno pod stanovanjem omenjnega bratranca. In pred kratkim izvemo, da tudi onedva pricakujeta in to samo en teden pred sestricno. Pa se to: pac moje mnenje :)- oba sta zelo lepa.

Ali bi lahko tu rekli, da sta nekako karmicno povezana? Sicer stikov mislim, da nimata, ampak da bi to bil zgolj slucaj? ???

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #307 on: September 26, 2008, 01:44:55 PM »
Ker sta rojena na isti dan imata na isti stopinji Sonce. Torej, če je v karti aktivirano sonce, je pri obeh.
Sicer pa bi morala imeti od obeh podatke, pa bi ti lahko povedala kako in kaj.
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #308 on: September 26, 2008, 02:11:56 PM »
Ker sta rojena na isti dan imata na isti stopinji Sonce. Torej, če je v karti aktivirano sonce, je pri obeh.
Sicer pa bi morala imeti od obeh podatke, pa bi ti lahko povedala kako in kaj.

No, njunih natancnejsih podatkov nimam, se mi je pa vse to zdelo zelo zanimivo. :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #309 on: November 24, 2008, 03:17:45 PM »
Mene me muči že dolgo eno vprašanje, ali je iz kvadrata med Plutonom v devici na osi 8.hiše in soncem v dvojčkih v 5. hiši pokazatelj tega, da sva z možem imela "prepovedano" ljubezen... starši so bili proti :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #310 on: November 24, 2008, 03:34:31 PM »
Mene me muči že dolgo eno vprašanje, ali je iz kvadrata med Plutonom v devici na osi 8.hiše in soncem v dvojčkih v 5. hiši pokazatelj tega, da sva z možem imela "prepovedano" ljubezen... starši so bili proti :)

Samo iz tega ne bi to mogli sklepati ....poglej še dispozicije ... ki bodo govorile o tem v kolikšni meri bo ta dinamika prisotna...

je pa res, da ta kvadrat v osnovi prinaša strah pred očetom /pred seksualnostjo, pred samouresničitvijo ......./. Govori o zatiranosti s strani očeta, obenem napoveduje tudi življenjsko krizo, ki nastane skozi tendenco žrtvovanja samega sebe za .....
Napoveduje krize ob osamosvajanju itd.....

Sama tendenca takega kvadrata s strani ženske je seveda, da se uveljavi nasproti očetu. Zato pride seveda v zunanjih okoliščinah do "priložnosti" ..... da se to lahko zgodi. Skozi to šolo mora ženska potem znati preoblikovati svoje predstave o moškosti, moškem, pustiti da oče "umre" da se lahko rodi odnos do moža.....

Je pa res, da se ponavadi v rosnih letih ta notranja dinamika rada prenese na moža, ki "čudežno" dobi neke podobe očeta ... torej mora biti vse po njegovem, nas na nek način manipulira /psihološko nasilje/ .... zato da lahko potem presežemo ta kvadrat oz. vidik zapisa in se osamosvojimo. Dobimo pravo podobo moškosti, ženska zna potem na pravi način motivirati in bodriti moža.... to pa ponavadi zahteva dolgotrajen proces preobrazbe v vsakem odnosu.

www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #311 on: November 24, 2008, 05:58:19 PM »

Samo iz tega ne bi to mogli sklepati ....poglej še dispozicije ... ki bodo govorile o tem v kolikšni meri bo ta dinamika prisotna...

je pa res, da ta kvadrat v osnovi prinaša strah pred očetom /pred seksualnostjo, pred samouresničitvijo ......./. Govori o zatiranosti s strani očeta, obenem napoveduje tudi življenjsko krizo, ki nastane skozi tendenco žrtvovanja samega sebe za .....

Sama tendenca takega kvadrata s strani ženske je seveda, da se uveljavi nasproti očetu. Zato pride seveda v zunanjih okoliščinah do "priložnosti" ..... da se to lahko zgodi. Skozi to šolo mora ženska potem znati preoblikovati svoje predstave o moškosti, moškem, pustiti da oče "umre" da se lahko rodi odnos do moža.....

Je pa res, da se ponavadi v rosnih letih ta notranja dinamika rada prenese na moža, ki "čudežno" dobi neke podobe očeta ... torej mora biti vse po njegovem, nas na nek način manipulira /psihološko nasilje/ .... zato da lahko potem presežemo ta kvadrat oz. vidik zapisa in se osamosvojimo. Dobimo pravo podobo moškosti, ženska zna potem na pravi način motivirati in bodriti moža.... to pa ponavadi zahteva dolgotrajen proces preobrazbe v vsakem odnosu.

HVALA,
razumljivo, občuteno, doživeto, izživeto, preobraženo z veliko muko in potrpljenjem....ampak po dolgih, dolgih letih... :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #312 on: November 25, 2008, 07:48:13 AM »

HVALA,
razumljivo, občuteno, doživeto, izživeto, preobraženo z veliko muko in potrpljenjem....ampak po dolgih, dolgih letih... :)

Ja tako je ....... čestitam ti za uspeh .... premagati tak kvadrat in ga obrniti sebi v prid je vseh čestitk vreden.

ang:
www.Astro-Star.net

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #313 on: February 11, 2009, 03:44:13 PM »
Tea imam eno vprašanje, čisto laično, niti ne vem če ga v pravo temo postavljam, torej:

čas rojstva je pomemben podatek za razlago karte
kaj pa se dogaja v primeru ko je otrok rojen s carskim rezom, ko je v bistvu čas "umetno" določen?

hvala, nensi

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #314 on: February 11, 2009, 03:56:45 PM »
Seveda si v pravi temi Nensi

Čas rojstva označi glavne kotne točke, ki so enakovrednega značaja v horoskopu kot planeti.

Ko je otrok rojen s carskim rezom, enako velja pa tudi za umetne popadke, smatramo za merodajen tisti čas, ki so nam ga povedali zdravniki oz. babica, oz. je vpisan v rojstni list. Več ali manj je to minuta, v kateri prerežejo popkovino, torej je enako tudi pri carskem rezu, kot pri normalnem porodu. Takrat otrok postane samostojen.

Seveda pa imamo primere, ko so otroci rojeni s carskim rezom ali umetnimi popadki lahko izven genetske slike, ki jo vidimo skozi družinsko drevo. Vendar gre le za redke slučaje.

Pri nas se je rodil Leon s carskim rezom in je pobral kar po obeh družinah pomembne podatke.
Moj sin je npr. rojen s umetnimi popadki, pa se družinska genetika ni prekinila.

www.Astro-Star.net