Zdravo! Tudi jaz se ukvarjam s cigankami. Na 1. januar sem se še prav posebej umirila in si rekla da bom potegnila najprej eno karto, ki naj mi označi to leto - ljubezen. Potem tri karte, kaj bo najpomembnejše v tem letu: karta otroka, poroke, zvestobe. Ali to pomeni, da po tem hrepenim in bo prišlo do nekih odločitev ali da se bo to dejansko srečno zgodilo? Naj omenim da mim, kot vse kaže, trenutna ljubezenska zveza razpada 
Hvala za odgovor!
Karta ljubezni govori o srčnih željah, ki pa so lahko včasih tudi še nekoliko "otročje", se pravi ne še dozorete. so občutljive /novo - torej OTROK na sliki je gol - golost pomeni ranljivost .../, torej še počutiš še ranljivo. Takoj zatem je karta otroka, ki potrjuje novosti, nove začetke, rojstvo nove ustvarjalnosti in plodnosti ...
Sledi poroka: oglej si karto ... dobro ...
ženska je na leti strani, ima belo obleko /se pravi da želi narediti vtis nedolžnosti/ .. to si ti ...
poroka je ... vendar kje so svatje, kje so poročni prstani, ki bi označevali, da si se resno ZAVEZALA neki obljubi .. novi poti in se dejansko odločila ....
vabi te staro /duhovnik ... ki je lahko nekdo pomemben/
vabi te nekaj kar je ob tebi /mlad moški/, ki je indeferenten.... in čaka
torej novi načrti, ki te čakajo so ob tebi ... odločitev med možnostima pa so na tebi ... kajti poglej žensko ... ima verižico s križem: KRIŽIŠČE
Tudi na karti zvestobe je križ
Pes označuje počitek pred premiki, premislek in potem /štej vejice ob križu 5/6 - časovni termin/ neka odločitev, zaključek starega in začetek novih poti. Na tej poti te čaka še manjše križišče - poglej zadnji manjši križ ... itd ......................
Pri cigankah je treba analizirati vsako podrobnost na karti da pridemo do odgovorov. ....... tole je pa na kratko